Kredi çekip tatile gitmek kadar mantıksız bir şey yok bence sonuçta kredi elde kalan yani ev, araba, eşya gibi şeyler için çekilebilir sadece 5 gün tatil yapıp o parayı bitirip aylarca kendinizi sıkıntıya sokmak bence boşuna kürek çekmek...
Düşündürücü bir soru olmuş. İmkan yok ise şartlar olgunlaşana kadar bekleyip para biriktirilip bir sonraki sene rahat kafayla gitmek güzel olur. Bir başka seçenek olan bir daha mı geleceğim dünyaya diyip kredi çekip tatil yapılabilir. Ama sonrasında bu borcu nasıl ödeyeceğim diye strese girip kış boyu zorlanılacaksa hiç mantıklı değil. Önümüzdeki sene yine tatil için kredi çekmesi ya da hiç tatile gitmemesi gerekiyor. Asıl mesele maddi gücü arttırmak. Ya da bütçeye uygun bir tatil seçilebilir. 5 yıldızlı bir otele gitmezsinde pansiyon tutarsın ve ya kamp yaparsın. Her zaman şartlara göre hareket edilmeli. Yüksekten uçunca dibe çakılması çok hızlı oluyor.
Tatil herkesin hakkı ama sağa sola borcu olup param yok diyip borcunu ödemeyen serefsizler bi zahmet tatil yapmasin ilk once borçlarını odesin adamin bana var 10 bin tl borcu istiyorum param yok diyor sonra bi bakıyorum adam tatilde keyif yapıyor
Yani kredi çekip tatile gitmek mantıksız gibi geliyor kabul ediyorum ama bazen çoluk çocuk istediği zaman insanlar bir şey yapamıyor Ama şu konumda gerçekten mantıksız çünkü sen ödeyeceğin krediyle Bir dahaki tatil dönemi gelir
Hayır, borca girmem. İki veya üç ayın küçük birikimleriyle çıkma şansım oluyor. Öyle Bodrum, Marmaris gibi pahalı yerlere gidemiyorum. Erdek, Gemlik taraflarına gidebiliyorum.
Müsriflikten ziyade, o parayı tekrar ödeyene kadar ki psikoloji çoğunda olmayan bi sağlamlık gerektiriyor. İki kuruşluk aklı, 10 günlük tatil için bir yıllık kredi bitene kadar pazara çıkarmanın anlamı yok. 😀
tatile gitmek için kredi çekmen gerekiyorsa bir şeyleri yanlış yapıyorsun demektir. böyle bir durumda o kredi ile yatırım yapma yoluna giderdim. bugün feragat edeceğin bir tatil hayatının geri kalanını tatil edebilir.
Kredi faiz oranlari uctu zaten, adamlar ornek veriyorum ekim ayinda erken rezervasyon aciyoruz biz gelecek yil icin, bu yildan cekiyor krediyi 12 taksit iki katini oduyor 😂
Tatilin fiyatı güzelse ve param yoksa affetmem borçlanabilirim. Enflasyonda eriyor zaten o borç o gideceğim tatile bir sonraki sene 3 katı fiyata gideceksem değerlendiririm.