İyi geceler🌙✨
✈️Kalabalık gruplar eğlenceli ama ben tek başıma seyahat etmeyi daha çok seviyorum. Sessizlik, özgürlük ve kendi ritmimde yol almak bana daha iyi geliyor.

İyi geceler🌙✨
✈️Kalabalık gruplar eğlenceli ama ben tek başıma seyahat etmeyi daha çok seviyorum. Sessizlik, özgürlük ve kendi ritmimde yol almak bana daha iyi geliyor.
Yol nereye götürürse gitsin, tek başına seyahat etmek hep daha özel gelir bana. Kalabalıkla gittiğinde paylaşırsın ama bazen içindeki sesleri duyamazsın. Oysa tek başına yola çıkınca, sadece manzarayı değil, kendini de izlersin. Her durakta biraz daha yaklaşırsın kendine, her sokakta bir yanını keşfedersin. Sessizlik sana eşlik eder ama asla yalnız hissettirmez. Ve belki de o yüzden, tek başına yola çıkmak, bazen kalabalıkların ortasında kaybolmaktan çok daha anlamlıdır.
Rica ederim
Kalabalık severim özellikle ailemle gittiğimizde çok eğlenceli ve keyifli oluyor
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim ablacım ♥️😍
İyi geceler✨🌙 Tatlı bir konu açmışsın, teşekkür ederim. Ben de genelde tek başıma seyahat etmeyi çok seviyorum ama arada değişiklik olsun diye küçük bir arkadaş grubuyla da gitmeyi tercih ediyorum.
Tek başına olmanın keyfi başkaydı: kendi planını yapar, istediğin yerde istediğin kadar oyalandıkça özgür hissedersin. Ama çevren eğlenceliyse, grupla seyahat de macera dolu oluyor. 🤩 Ayrıca, yalnız olmanın o içsel huzuru ayrı bir terapi gibi. Seninle aynı frekanstayız! 🌿
Bu arada fotoğraf nefis, inanılmaz huzur verdi! 😊 Neresi burası, tam bir postalık! 🛶
Cevap
24Cevap
Tek başına
Tekrar olursa kadınımla yoksa tek başıma, zaten kafam esti atlar arabaya hollanda ispanya veya parise giderim bana uzak deyil burdan
Benim için sakinlik her zaman iyidir. Sevdigim bir kaç insan olsun yanimda yeter.
Ne kadar az insan o kadar çok huzur 😄
Tek başıma. Grup dahilinde istediğini yapamazsın o ne der bu şöyle düşünür diye :D
Nerde cokluk orada bkluk iki kafa dengi arkadas yeter
Kalabalık hoş değiş 2 -3 en fazla 4 kişi kafi
Seyahat amacına göre değişiyor bu. Tek olduğumda tatile giderim mesela
Kalabalığı sevmem ben tek iyidir
Kalabalık grup iyidir
Sevdiğinle olsun olmaz mı;)
Arkadaşlarımla gidiyorum ben genelde
Gurup zevkli olur
Kardeşim ve annemle gideriz🥰
Kalabalığı çok sevmiyorum, o yüzden tek başıma
Tek başıma severim.
Hep tek yanliz seyahet ederim
Kalabalık ama değer verdiğim insanlarla.
Kafa yapıma göre değişir bu ara tek yapasım var
Kalabalık derken en fazla 4 olmalı
Tek başına gitmeyi severim
Tek başıma 💃🏻
Tek iyidir.
Yalnızım
Min 3 max 9
Ailemle
Tek basima
Tek.
Nerde cokluk...
Grupla