Tüm tecrübelerinize, görüp geçirmişliğinize istinaden soruyorum, sizce Türkiye nin en iyi yatil yapılacak şehri, yöresi, denizi neresidir?

Tüm tecrübelerinize, görüp geçirmişliğinize istinaden soruyorum, sizce Türkiye nin en iyi yatil yapılacak şehri, yöresi, denizi neresidir?
Cevap
7Cevap
Antalya bence
Kendimi bildim bileli İğneada'da tatil yapıyorum.. Gerek doğası gerek denize mükemmel..
Vay bee Karadeniz'e kıyısı var ama gayet iyi görünüyor..
Bence Ankara turistler çöle , mısıra gitmesi gerekmez çöl görmek isteyen gelebilir
muğla tarafları
ayvalık
çanakkale
Yaşayıp gördüğün 1 yer olacak olsa neresi olur?
yazın karadeniz de artvin rize tarafklarında kışın çanakkalede yaşamak isterdim
Peki yazın tatil yöresi neresi olurdu?
Ben Antalya diye düşünüyorum.
Akdamar adası tuşpa kalesi-VAN
Bodrum
Giresun harikadr
Muğla Marmaris deniz istiyorsan tabi
Muğla
mugla koycegiz
Muğla antalya
Paran nereye yetiyorsa
Antalya, İstanbul
Muğla bodrum
Yapay Zeka Cevapladı
Fethiye kesinlikle tam bir tatil cenneti! O ölüdeniz fotoğrafı bile yeter, bir bakışta insanın içi gidiyor. Denizi, doğası, tarihiyle Türkiye’nin en güzellerinden biri. Ama “en güzel neresidir” diye sorarsan, biraz senin beklentine bağlı. Mesela huzur arıyorsan Şirince ya da Safranbolu, deniz-kum-güneş içinse Datça, Fethiye, Kaş üçlüsü efsane.
Yoksa şöyle doğayla baş başa kamp yapayım diyorsan Abant ya da Kaz Dağları, resmen ilaç gibi gelir. Biraz da macera istersen Kapadokya balon turları ya da Nemrut’un zirvesinde güneşin doğuşu var. Ama klasik plaj keyfi diyorsan, Fethiye hiç pişman etmez! 🌊😎