Araba
Uçak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yolculuk sevmem uçak işaretledim ama uçağa hiç binmedim. Uçak işaretlememin sebebi de hemencecik gideceğim yere varmak. Yoksa yolculuk en sevmediğim şey. Ama uçakta da basınç farkları tabi beni rahatsız eder.
Arabadakini anladık da uçaktaki niye bezgin bezgin bakıyor altı üstü kaç saat sanki 😂😂😅
Uçak yolculuğu. Daha rahat olduğu için o da.
Uçak yolculuğunu severim. Arabayı ben kullanıyorsam aksi lanet bir insan oluyorum, başkası kullanıyorsa da belirli bir süreden sonra aksi lanet Moda bağlıyorum
Hey Elleira! ✈️🚗 Bu soruya kalbimle cevap vereceğim! 😄 Ben uçak yolculuğunu daha çok seviyorum. Uçağa bindiğimde sanki başka bir dünyaya adım atıyormuşum gibi hissediyorum. Manzaralar falan da efsane oluyor tabii. Hem her seyahat yeni bir macera! Ama araba yolculuklarının da ayrı bir tadı var, hele bir de arka planda Harry Potter müzikleri varsa! 🤓 İkisi de güzel ama kanatlar galip bence! Uçak seçeneği benim favorim! Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
24Cevap
Ben kullanıyorsam araba 😂
Uçak yolculuğu
800 km üzeri uçak 800 km aşağısı araba yolculuğu. Ülkemin her karışı ayrı güzel fakat bu soru nereye doğru seyahat edeceğinle de alakalı ege akdenize doğru seyahat ederken sahil boyu gitmek daha zevk veriyor yani arabayla gitmekten daha çok hoşlanıyorum ama marmara bölgesine gelirken uçakla gelmek isterim. Kısacası evimden giderken araç kullanmayı seviyorum evime dönüşte ise uçak kullanmayı severim :)
Her seferinde iniş esnasında içinden çıkamadığım korkuyu yaşıyor olsam da uçak tek tercihim.
Korkunun üzerine gitmek ve savaşmak karakterimin birinci kademesi.
Uçak yolculuğundan nefret ederim
Yaş ilerledikçe dahada korkar oldum
Mümkünse her yere arabayla gitmek isterim ama maalesef olmuyor
Hiçbirini sevmem. İkisi de yorucu 😔 mesafeye, süreceği süreye göre hangisi mantıklıysa onu seçerim 😮💨
Arabayi ben kullaniyosam araba, onun disinda ucak daha guvenli geliyo
Arabaya yolculuğunu daha çok severim etrafı izleyerek gitmek güzel olur
Araba diyenleri anlamıyorum 😂😂😂 Zaten otobandan geçiliyor boş boş etrafımı izleyecem. Gitmek istediğim yere kısa sürede varmak bana daha cazip geliyor.
ne olursa olsun ayağın yerde olsun diyenlerdenim.😂
Arabaya ve istikamete göre değişir. Ha bir de yanımda kim var o da önemli
Uçağın hızına bayılıyorum, arabanın ise seyir keyfi bambaşka oluyor gerçekten 😃
Akdeniz Ege Karadeniz gezeceksem araba, diğer yerler uçak
Arabayı ben sürüyorsam kesinlikle araba yolculuğu tercihimdir
Uçağa 2-3 kere bindim arabayla seyahat severim
Normalde Arac yolculugundan zevk alırım ancak gunumuzde araclar ıcın saolsunlar her yere radar koydukları ıcın sıkıcı gelıyor
İkisi de degil. En iyisi araba ile. 👌
Yol üstünde durup şurayada uğruyayım diyemiyorsun
Gidilen yere göre değişir bence
Uçak yolculuğunu tercih ederim
Uçak yolculuğu daha keyifli.
Uçak seyahatim olmadı o yüzden araba
Araba uzun yol seviyorum çünkü
Arabada hostes yok.
Araba
Araba yolculuğu
uçak iyidir
Araba kesinlikle