Otobüs ile yolculuk etmiştim sadece uçak hiç binmedim maalesef ama binmek isterdim deneyimlemek için ayrıca daha kısa ve rahat sürdüğü için de sanırım uçak daha güzel olur benim için
İkisi de değil, şahsi arabamı tercih ederim. Uçağa biletlerinin çok pahalı olmasından binemiyorum (zaten Eskişehir kalkışlı tek bir sefer olmadığı için sıkıntı), otobüslere sık sık kaza yapmaları nedeniyle güvenemiyorum. Sürekli aşırı hız yapıyorlar, sevmiyorum. Uçak bileti fiyatına arabamla 1 depodan fazla bir miktarda benzin veya LPG ile saatlerce yolculuk yaparım. Ankara-Balıkesir tek uçuş bileti fiyatına arabamla 1,5 depo LPG ile Eskişehir-Erdek gidiş dönüş yaparım.
Otobüs çok uzunve komforsuz geliyor bana. Zaten bu saatten sonra otobüs söz konusu değil, çünkü bebişim var. 1 saatlik uçak yolculuğu bile çok yorucu geçiyor kendisiyle. Allahım günahlarıma kefaret olarak hesabıma düşersek, amin.
Otobüsü nasıl seviyorsunuz anlamıyorum. Benim arka takım komple dağılıyor yolculuk bitene kadar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Otobüs ile yolculuğun ayrı bir zevki vardır uçağında öyle ama ucak her zaman daha güvenlidir çünku otobuslerde yangın gaz kaçagı ihmaller daha cok oluyor özellikle metro firmasını tercih ediyorsanız 😂
sana tavsiyem airbus ile uç korku falan kslmaz , bende korkuyordum sonra alıştım her ay uçuyorum artık normal geliyor otobüsle gider gibi, boeing ile sakın uçma daha çok korkarsın dar çok sallanıyor