peki ya siz

@Pnrakgl bu aralar sürekli tatil, yolculuk gibi sorular geliyor. Kaçmaya yer arıyorsun. 😂
Sorunun cevabına gelecek olursam yükseklik fobim oldugundan dolayı uçağı kullanmamaya özen gösteriyorum. Çok acil durumlarda. Diğer türlü aracım ya da otobüs, tren farketmiyor ☺️
hiçbirini sevmiyorum, bir dönem hayatım sürekli yolculukla geçti tiksindim, genel olarak yolculuk sevmem. ama bir yandan da tatil yörelerini sahil, dağ, kır daima öyle yerlerde yaşamak istiyorum. hepsini yakın bulabildiğim yörelerden (antalya, muğla) birinde yaşamak isterdim, şu an şehiriçi seyahat imkanım bile pek yok, işim gereği her an her yerden iyi çeken bir internet elimin altında olmak zorunda. 5g her yerde çeker umarım veya starlink. biraz daha sabretmek zorundayım. internete zeval gelse şehir merkezine geçmek zorundayım o anlamda seyahat olursa binde bir olsun sorun değil. kalabalığı da şehir hayatını da sevmiyorum zaten, mecburen böyle yaşayacağız bir süre daha..
akdenize yamaç bir yerden bakan her yanı açık büyük bir bahçesi olan bir evim olsa, doğu batı güney cephesine güneş pilleri döşesem, çatısına güneş kulesi yaptırsam hem su ısıtma için hem buhar için, girişi antresi garajı deposu banyo wc'si kuzey cephede kalsa, kendi etrafında dönüp rüzgarı en iyi şekilde yakalayan rüzgar gülleri yaptırsam kuzey cephesine. depo'da veri merkezim olsa, elektrik kesilse rüzgar gülü ve güneş pillerinden beslenen jeneratörle çalışmaya devam etse. güneye ve batıya bakan amerikan mutfaklı barlı kocaman bir salonum olsa (tv istemez), bir köşesi de çalışma köşem olsa, bahçemin doğu yanında bir camerkan teras olsa, terasta spor aletlerim malzemelerim olsa. garajımda da bir harley davidson chopper olsa 😍 sahile insem koşsam, dağların zirvelerine yürüsem, Allahım sen büyüksün, inş. ömrüm yeter..
Uzun yolda bile. ke di aracımla
Gece yola çıkarım
Tek başıma
Ya. Koltukta çerez , hazır kahve ve termos bardağım ile
Güzel müzik hava serin...
Uçak benim için en iyisi. Genelde zaman sıkışık oluyor ve yol yorgunluğu yasamak istemiyorum. Zaman sorunum yoksa ve güzergah hoş ise otobüs de zevklidir tabi.
Cevap
27Cevap
Uçakla daha iyi
Son 6 yıldır sürekli uçağa biniyorum. Geçen yaz sırf nostalji olsun diye otobüse binmiştim. :D Özlemiştim çünkü.
Valla otobüse bindiğim tek İstanbul Antalya arasıydı, o yüzden :D Ama bu bile sıktı emin ol :D 12 saat git git... ölme eşeğim ölme valla haklısın
Direk kendi aracımla.. Otobüsten nefret ederim. Genelde her şehir dışında çıkmamda araçla giderim. Çok nadir uçak kullanırım. Otobüs bana basıyor 😄
şöyle İstanbul Ankara arası gibi 4/5 saatlik yollarda otobüs güzel. Fakat ötesinde sürecek yolculuklar için uçak en iyisi.
Kendi aracımla.. başkasının kullandığı bi araca binmeyi sevmiyorum
Evet istediğin yerde istediğin zaman duruyorsun 🤷🏻♀️ Yarın Ankara ya gideceğim mesela şahsi araç her zaman daha iyidir
Otobüste yolda uyuyup her sabah kalktığında yeni bir şehirde uyanmakta çok zevkli
Yoruluna kadar büyük bir şehrin tamamını saat akşam 11-12 ye kadar gezip ertesi gün başka şehre yönelirsen uyuşabilme potansiyelin artar. Gezginler ve tatilciler arasındaki fark biraz da Budur. Tatilciler dinlenmek üzerine plan yaparlar. Gezginler gezi
Konforlu olduğu söylenemez fakat yolda uyunur. Avantajı güzel rüyalar görünüyor. Zalim muavin Sizi uyandırmaya kıymamalıydı
En kötü bir gül ile uyandırmak. Şımartılmayı hakkeden birine yapmak lazım böyle şeyler🌷. Hayır ya da beklesin sen kendin uyan sonra gül takdimi🤗
Onu gönül alarak ve çaktırmadan yapmak marifet zaten. Çok iddialı değilimdir de. Şımartılmalı gereken bir hanımefendiye gereğini yapmak için mücadele de başarıyla sonuçlanır diye düşünüyorum. Ya sen eli yüzü düzgün biri jest olarak yapsa sadece. Yolcu da olur nasıl karşılardın?
uyuduysan Gülün hazır Pınar yarın sabah teslim 😎
Otobüs güzel benim için, valiz hakkım var ve kemerime kadar soyunmadan biniyorum 🙂
Otobusle 6-7 saatin uzeri eziyet oluyo. Dolayisiyla uzun yolda ucak hem konfor hem de zaman tasarrufu acisindan onemli. Ikisi disinda bla bla tercih edilebiljr :) bence ozel arac yoksa bla bladan bi yol arkadasi bulmak en guzeli
Sevdiğim insan yanımda olsun yürüyerek bile seyahat ederim havada suda karada her zaman ve her yerde.
ikisi olacaksa uçağı tercih ederim yoksa kendi arabam
Yakın mesafe otobüs için iyi ama uzak olunca uçak daha iyi.
Uçağa binebildik mi acaba
Hic fakiriz
Bilmem sen binden mi
Uzakta ise kesinlikle uçak 😊✈️
Uçakla hiç gitmedim. Ama otobüs seviyorum
Kara bağlantısı varsa kendi aracımla
En güzeli en rahatı kendi aracinla yolculuk
Canının istediği yerde mola ver resim çek ohhh misss
Uçakla seyahatı tercih ederim
Evett☺
Uçak öncelikli tercihimdir
otobüsten nefret ederim.
Kendi arabamla müzikle bir başka keyifli oluyor
Pelerinle 😂
Sünnet pelerimi hala duruyor ben onu giyeyim 😂 sana kullandığım pelerini hediye edeyim 🤭
Böyle esprili insanları çok seviyorum çünkü aslında içinde yaşadığı mutsuzluğu dışarı farklı bir şekilde yansıtıyor iyiyim dediklerinde kalbinin değil sözlerinin iyi olduğunu biliyorum her zaman 🌹 ümse ☺️
Çok severim
Ucak ve arabayla ☺️
Uzun yolda uçakla
Uçakla
Otobüs
9 Haziran otobüs
Ucak
Tren olsa
Teşekkür ederim hıc bındınmı
Genelde otobüs
Otobüsle
Uçakla