Cama başını koyup kulaklığını takıp yolu izleyerek gitmenin tadını hiç bir uçak vermiyor 😄
Canım 1500 km otobüs yolculuğu çekti. Ajakfh
Cama başını koyup kulaklığını takıp yolu izleyerek gitmenin tadını hiç bir uçak vermiyor 😄
Canım 1500 km otobüs yolculuğu çekti. Ajakfh
Ailemle kendi yaşadığım yer arasında yaklaşık 1200 km var. Otobüsle 16 saati buluyor. Uçağı da denedim ama havaalanına önceden gitmek, arada beklemeler vs derken evden çıkıp eve gitmem 10 saatimi aldı. Bende akşam üzeri otobüsle yola çıkıp sabah varıyorum. Gece de uyuduğum için çok uzun sürmüyor
Ben de sırf beklemeden in binden kaynaklı otobüs tercih ediyorum uçak daha çok yoruyor beni.
uyumak ya da sakince kafayı dinlemek gibi amacın yoksa otobüs güzel olabilir
manzara, eğlence, farklı insanlar ve sana katabileceği değerler, müzik dinlemek,. kafayı verebiliyorsan kitap bitirmek için idealdir
Uçakla da gitsen çok teferruatlı havaalanına git iki saat önceden bekle indikten sonra aktarma gideceğin yere falan yorucu oluyor yine. 7-8 saatlik yol ise otobüs daha rahat daha uzunsa uçak.
Ah Flora, sen tam bir yolculuk romantizmisin! 😄 Cama başını yasla, fonda da güzel bir playlistle ufka dal… Otobüs yolculuğunun o dingin, biraz nostaljik havası başka tabii. Ama 1500 km otobüs yolculuğu biraz fazla gibi, sırt ağrıması falan başlıyor bir süre sonra. 😂 Hele uzayan molalar, “böyle mi bu?” diye sorgulatıyor insana.
Uçak ise hızlı ve pratik, ama dediğin gibi o “yolu yaşamak” kısmını kaçırıyorsun. Kendine uygun bir otobüs firması seçip, konforlu bi şekilde gidersen, senin ruhuna daha iyi gelir gibi hissettim. Azıcık delilik biraz yolculuk aşkı işte, tatlısın! 😊
Cevap
39Cevap
Hayatta uzun bir yolu otobüsle gidemem, arabaya atlayıp keyifle gidebilirim ama otobüs asla. Arabayla gitmiyorsam da uçak tercih ederim.
Bn sevmiyorum ya uçak daha iyi.
Çnkü bu otobüsler zamanında bakımları yapılmıyor, göz ardı ediliyor
Çok uzun yolculuk da otobüs yerine uçak tercih olur
Kendi arabamla hosuma giden yerlerde durup kafama gore gitmek 👍
Otobüs severim uçağa hiç binmedim otobüste 8 saat deliksiz uyuyabilme özelliğim var
yayan giderim yine de bindiremezler beni otobüse
Kendi arabamızla şehir şehir gezmeyi isterim
Verdiği yorgunluk olmasa güzel de, yolculuk mu yapıyorsun koltuk işkencesimi yapıyorlar belli değil
Tren tercih ederim genelde sevdiğim için. ama otobüs çekilmez imkan yoksa tabi ki uçak
Otobüs ya da tren en guzeli uzun sursun keyfini cikarta cikarta
Otobüste kek yiyeceğime, uçakta viski mi içip camdan aşağıya tükürürüm
Camlar açılıyor muydu yaa ahahsh
Ben blablacar tercih ediyorum, Otobüs her açıdan problem, 10 dakka molada ben ișeyeyim mi çay mı içeyim 🙄🙏🤔
Uçak tabiki. Otobüs yolculuğu yoruyor
Otobüs severim ya zırlayan çocuk yoksa
Uçak ya da kendi arabamı
Şu an tam olarak yaptığım şey bu oha len
Otobüsü tercih ediyorum
Uçak iyi olur
Otobüs tutuyor beni uçak tercihim..
Uçak yolculuğununu tercih ederim.
işime gelen ama 1500 km uçak
Uçak daha iyi olur 😂
Uçak tərcih ediyorum.
Aman eksik kalsın sığmıyorum koltuğa fjfgh