Tatile arabayla mı gitmeyi tercih edersiniz uçakla mı?

Araba yolculuğunu daha çok severim
Uçak ya da otobüsle giderim genelde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tatile arabayla mı gitmeyi tercih edersiniz uçakla mı?

Eğer bir veya iki kişi gidiyorsam bir ihtimal uçak yolculuğunu tercih ederim fakat üç beş kişi gidiyorsam genellikle arabaya yolculuğunu tercih ederim çünkü özellikle gece çok eğlenceli oluyor Yani gece seyahat etmeyi severim araçla uçak pek favorim değil genellikle yurt dışı için kullanıyorum.
Uçağı kim icat ettiyse tebrik ederim. 😂
Uçak gibisi var mı. O kalkış ta ki yaptığı sürat ve kalkarken iç çekilmesi heyecanı bile yeter 😂
Kalktıktan sonra sıfır sarsıntı, vur kafayı yat 🤭
Ne araba ne otobüs.. Karayolunu hiç çekesim yok..
Bitmek bilmeyen yollar, uykusuzluk, yorgunluk..
Ülke içi tatilde kesinlikle uçakla yoksa başına bir şey gelmesi büyük ihtimal. Ülke böyle napalim🤷. Şu da var tatil yapacak para var mı? Kilit soru bu. Ben şu anda annemdeyim ve zihnimi buranın da tatil olabileceğine inandırmayi başardım 👏🏻👏🏻
Cevap
44Cevap
Kontrolün bende olmasını seviyorum araba bu yüzden
Uçak genel olarak
Aslında arabayla gitsem ve yolculuk uzunsa fiziksel olarak rahatsızlık duyabilirim. Sonuçta çok da rahat olamıyoruz ve üstüne uzun yolculuğumuz olacak. En iyisi uçaktır yani. Kısaysa araba da olabilir😀
Araba yolculuğunu çok seviyorum. Tabi yanında kafa dengi olmazsa çekilmez. 24 saat yolculuk yapsak sıkılmıyorum her an keyifli ve eğlenceli geçiyor.
eger bir kamp koy tarzi bir tatil yapacak isem otele verecegim parayi benzine ve yemege harciyacaksam araba,
Ama sabit bir otele gidiliyorsa ucak/otobus tavsiyemdir, zaten herkes arabayla tatile gittimi biliyoruz durumu cimcivik trafik tatilmi yapiyorsun isgencemi belli olmuyor.
Araba yolculugunu seviyorum uçak hiç sevmiyorum. İstanbul'a gitmek bile 5 saatimi alıyor havaalanı bekle git en güzeli araba
Gideceğim yere göre değişir ama genelde arabayı tercih ediyorum.
Kalabalıksak araba, teksem uçak. Yurt içi araba/uçak, yurt dışı uçak
Gideceğimiz yere bağlı bence. Çok açık uçlu soru olmuş. Keşke daha detay verseydin.
Otobüsle giderim uçak bir kaç kez ayrıca yolculuktan nefret ederim
Araba yolculuğunu daha çok severim pahalı ama rahatlığı var
Gideceğim yerde uzun süreli kalmayacaksam arabaya çok ihtiyacım olmayacaksa Tabii ki uçak.
Uzun mesafe yolculuğu sevmem. Uçak ile giderim daha iyi.
Uzun yolda uçak tercih ediyorum. Kısa mesafeyse araba.
Bir kaç ay önce uçakla uçtum, arabayla döndüm Türkiye’den, Allahtan araba kullanmayı seviyorum
tatile arabayla geze geze gitmek daha güzel
Araba bambaşka oluyor ya yeterki yanında kafa dengi birileri olsun
Araba yolculuğunu severim ama bu sene uçak gelmek zorunda kaldım
Arabayla gitmeyi tercih ediyorum. Gitmeden haftalar öncesinde plan yaparım güzergahtaki gezilecek tarihi yerleri mutlaka gezerim. Ankara 'da sık sık su görmediğimden kaynaklı galiba akan en ufak nehirde bile çok mutlu olurum.
Ah benzin ucuz olsa her yeri gezerim arabayla
ankaradayım antepe gitmek istiyorum ama araba olmadanda orası gezilmez sizce arabayla mı gitmeliyim uçak veya otobüsle mi
Otobüsle gitmeyi severimmm o otogara gidilecek o soğuk yenilecek efkarlanıp ağlamalı yol çekilecek 😁
İstediğin gibi hareket etmek için şahsi araç tercih ederim ama bu benzin fiyatları ile zor 😂
Arabayla: Türkiye'de deniz kıyısı yerlere ve 15 saatten az sürecekse arabayla...
Araba yolculuğu daha keyifli.
Araba yolculuğunu daha çok severim.
Kesinlikle araba uçağı sevmiyorum
Araba yolculuğunu daha çok severimm
Arabayla daha keyifli 🤣
Araba ile tadını çıkartarak
Arabam olsa arabayla giderdim
Arabayla istediğin yere gidersin
Mesafeye göre değişir
Arabayla giderim etrafı izlerim.
Kesinlikle araba en eğlencelisi.
Otobüs daha çok hoşuma gidiyor