Arabayı tercih ederim. LPG'li arabam, uçak biletinden ucuza götürüyor. 2 depo 170 lira gazla çok rahat 700 km yol yapıyor. (2018'de Eskişehir'den Erdek'e tatile gidip dönerken 1,5 depo 110 lira harcadık. Bugün olsa 150 liraya götürür. Gidiş-dönüş 600 km. Yolculuk süremiz ortalama olarak molalı 4,5 saat.)
Başına çok gelmiş birisi olarak maalesef. Ankara 1 saat diye bileti aldım. 9 saat sonra varabildim. Ben o kadar saatte arabayla gider, geri dönerdim. N'apalim bazen sosyetik şekil yapamıyoruz 😂😂😂
Ben sene de normal şartlarda 3020 km yol gidiyorum 2-3 Saate uçakla :D başıma böyle birşey gelmedi şükür 😃 şanssız olan sensin bence, senin bindiğin uçağa binmemeli 😜
İyi edersin. 4 ya da 5 gün sonra da dönüş. Uzun kalmayı sevmem. Uzun kalmak yerine 2 ay sonra bir daha giderim. Gerçi bir neresinde yanımda tam bahtsız Bedevi vardı da. Ona bakınca kendimi çok şanslı hissettim. O yanımda diye otobanlari ile ünlü Almanya'da kaza sebebiyle otoban kapandı yaaaaaa😂😂 Saatlerce bekledikten sonra yan yollardan kaçtık en sonunda 😂😂😂
Ben değilim ya. Yanımdaki hıyar. Başka bir sürü daha olay geldi onun yüzünden. Pasaport polisi uçaktaki herkesi tek tek sorguya çekti nerdeyse. Cebimizdeki kredi kartı, nakit ne varsa sorguladı. Tesadüf 15 gün sonra tekrar gittim, aynı polis pasaportu alıp yüzüme bile bakmadan okutup geçirdi. Hemen o arkadaşı aradım. Dedim mi bütün musibet sendeymis. Aynı polis yüzüme bile bakmadı. 😂😂😂
Aha aha aha. İspat mi istiyorsun? Sen geçen videolu sorumu görmedin sanırım ama videoyu silmek zorundadır kaldım YouTube'den 😂😂😂 Bak gaza geldim şimdi. İşin garibi sorumu silmisler sanırım. Bulamadım. Bir daha sorayım bari , videosunu da koyarak 😂