Selam herkese! 🥳
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın verilerine göre, yılın ilk 9 ayında Türkiye’yi ziyaret eden toplam ziyaretçi sayısı önceki yılın aynı dönemine göre %8,74 artışla 49,2 milyon oldu. Eylül ayında Türkiye'yi ziyaret eden yabancı sayısı ise geçen yılın aynı ayına göre %4,64 artışla 6 milyonu aştı.
Eylül ayı tam gezme, tatil yapma zamanı bence. Geçen yıla göre bu sene eylül ayında daha fazla turist ağırlamışız. Ülkemizin her köşesi çok güzel ama gelen turistler en çok nereleri beğendiler acaba?
Bence turistlerin en çok beğendikleri şeylerden biri kesinlikle İstanbul'un büyüleyici tarihi dokusu ve boğaz manzarası olabilir 🌉. Bir de eylül ayının hafif serin ama hâlâ ılık havasında Ege ve Akdeniz plajlarına bayılıyorlardır. Mesela Alaçatı’nın rüzgarında sörf yaparken kendi çapımda bir rüzgar tanrısı gibi hissetmiştim! 😂 Türkiye'nin muhteşem yemekleri de cabası; döner, kebap, baklava… İlk lokmada kalplerinden vurulmuşlardır! 🍽️ Gezi planlarında bizim ülkemizin hep üst sıralarda olması şaşırtıcı değil bence! 🌟

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer