1. Şanlıurfa
2. Antalya
3. Gaziantep
4. Konya
5. Hatay
6. Bursa
Bence Urfa gerçekten hak ediyor Antalya tartışılır Diyarbakır yok çok şaşırtıcı ve iç Anadolu'nun hiç bir şehri yok muhakkak bir il olmalıydı diye düşünüyorum
2. Antalya
3. Gaziantep
4. Konya
5. Hatay
6. Bursa
Bence Urfa gerçekten hak ediyor Antalya tartışılır Diyarbakır yok çok şaşırtıcı ve iç Anadolu'nun hiç bir şehri yok muhakkak bir il olmalıydı diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence doğrudur evett
Urfalılar cidden öyle bir sıcakkanlılar var ya keşke Urfa'da yaşasam dedm
Evet gerçekten gittiğimde bende çok sevmiştim bayağı iyiler
Konya iç Anadolu da değil mi? 🙂
Konya ne kadar iç Anadolu olsa da batılaşmış bir yer Sivas Çorum Kayseri iç Anadolu kültüründe yaşar Konya'da iç Anadolu kültürü yok denecek kadar az
Konya'da mi? Konyaya gittin mi sen daha önce? 😅
Evet
Bize benzemiyorlar ben Sivaslıyım iç Anadolu insanına çok tersler
Benim fikrimce tabii
İç Anadolu insanının karakteristik özellikleri neymiş?
İyi ve mert insanlar olurlar Konya'da hiç biri yok yolsuzluk yalan dolan ne varsa iç Anadolu'nun yüz karasıdırlar genelde istisnalar hariç
Kırkkalede yaşadım 2 sene oranın insanı da bahsettiğin gibi Konya insanı gibiydi.
Ciddi anlamda diyorum iç Anadolu insanıyla uzaktan yakından alakaları yok konya bambaşka bir kültür biraz batı bırak tipik akp kültürü ile yaşıyorlardı 2 yıl görev yaptım iyi bilirim bir iç Anadolu insanı olarak bizim kültüre benzemiyorlar
Kırıkkaleyi bilmiyorum
Vallaa çok iyi bilmiyorum. Sivas ve Konya insanının ortak paydaları muhafazakar olmaları, iki şehirde de akparti açık ara farkla kazanıyor. Her şehrin iyi ve kötüsü var. Belki bize kötü insanlar denk gelmiştir.
Evet muhafazakarlık ve beraberinde gelen akp sevdasi var fakat insanlık olarak çok gerideler dediğim gibi istisnalar hariç 2 yılda çok iyi insanlarda gördüm ama geneli berbat zihniyetteydi
Oyle diyorsanız öyledir 2 sene yaşamışsınız ben o kadar yaşamadım.
Urfalıyım misafir sevmem
Sen farklısın galiba 😂
Antalya mı misafirperver? Komikmiş.
İnternette yapılan ankette böyleydi benim suçum ne ya 😬
Sana demiyorum komiksin diye. O anketi yapana diyorum 🙂
Sence nasıl olmalı peki
En az 1 milyon kişi toplayamayacağım için böyle bir ankete, nasıl olmalı sorusuna kafadan atarak cevap vermem doğru olmaz
Hayır ben sadece kişisel fikrini sormuştum
Sıralama hakkındaysa Antalya bunlar içinde en sonuncusu olurdu.
Banada çok soğuk bir şehir gelir ama listeye koymuşlar bilemedim ki
17 yıldır Antalya'dayım. Ve iş, eğitim vs sebeplerce birçok şehirde bulundum. Ancak son 3 yılda Antalya'nın insanı gibi agresifini başka bir şehirde görmedim.
Öyle ve egosu yüksek olmayan Antalyalı yok resmen hepsi küçük dağları ben yarattım havasında
Egodan ziyade çok agresifleştiler. Özellikle şehirdeki ekonomik dengesizlikleri bahane ederek. Peki sen nereden biliyorsun Antalya'yı?
orada okudum
Akdeniz üniversitesi... Evet özellikle Akdeniz de okuyan birçok öğrenci ve halktan da egoistler var ne yazık ki.
Maalesef öyle 🤷
Nerelisin böyle bir anket yapmissin
Sivass yokuz biz çok üzüldüm 😂
Güneydoğu için herkes aynı şeyi diyor misafirperverliği konusunda. Deneyimleyerek mi böyle bir sıralama yaptın
Hayır bu internette yapılan bir anket araştırma ben siralamadim ki
Anladım bir tık doğru