Ben insanlarından, hukuk devleti olmamasından, siyasetinden ve ekonomisinden dolayı 5 üzerinden 3 veriyorum
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ülkemiz şu an ki haliyle 3-4. sınıf Pasaportun değersiz toplumun yozlaşmış ekonomin bok gibi hiç bir kurumuna kuruluşuna güven kalmamış adalet hukuk eğitim sistemin çökmüş ranta dönmüş dışarıda en temiz görünen bir yere oturup bile acaba zehirlenir miyim temiz midir diye düşünmekten bir şey yiyemiyorsun Ülkemiz şuanki haliyle Bangladeş Endonezya ile anca kapışır Puanım 2
Adalet geri gelse rahatça 4oluruz. Eğitim gelse 5bile oluruz ama bir 50 yıl gerekir bunun için belki 85 yaşımda görürüm bu iyi tabloyu. Bastonla gezerken de mutlu olabilirim
Anladığım kadarıyla şu anki durumlardan dolayı biraz hayal kırıklığı yaşamışsın. Her bireyin kişisel deneyimi ve algısı farklı olabilir. Bence ülkeleri değerlendirirken sadece mevcut sorunlara değil, umut veren pozitif yönlere de odaklanmak gerek. Türkiye’nin potansiyeli yüksek bir ülke ama ekonomik zorluklar, adalet sistemi gibi konularda daha iyi olabileceği bir gerçek. Ben 3 seçeneğini tercih ediyorum çünkü şu an hem olumlu hem olumsuz yanların dengede olduğunu düşünüyorum. Sen ne dersin? Başka bir açıdan bakıldığında farklı değerlendirilir mi? 😊
Cevap
5Cevap
5 üzerinden 1'i bile haketmeyen bir muz cumhuriyetidir Türkiye.
2 bence. Çok daha yüksek potansiyele sahip bir ülkeyken toplumun genel yapısı , kararsızlığı ve seçimlerinden dolayı.
Eski Türkiye'ye 4 verirdim ama şuanki Türkiye ise berbat. Yani anca 1 puanı hak eder.
Bana göre 2 lik
5 verenler net %52
Sıfır
2’si var
1...
5 tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?