- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBen daha kız eli tutmadım ne çapkınlığı :D zaten aşk ya da sevgili konularıyla da ilgilenmiyorum hiç.. zamanla çıkar diyorum çıkmazsa da dünyanın sonu değil bir şey kaybetmem günümüzde ki bazı sevgilere bakınca ne kadar da sahte olduğunu gördüm.. gerçekten seven çok az kişi var zaten onlarda bize denk gelmez pek. ama maalesef dünya da ülkelere göre değişmez yani her ülkeden mutlaka çapkın olan insanlar var en basiti türkiye de bile çoğu kişi aldatıyor ya da çapkınlık yapıyor.. sevgilisi olduğu halde gidip başkalarıyla görüşüyor veya sevdiği kişiye yalan söylüyor doyumsuz da değil bu bildiğin karaktersizliktir.. hadi burada ki sorular belki de trolldür ama gerçek hayatta da denk geliyorum eşlerini aldatan ya da çapkınlık yapanlar. birde sevgilisi olmadığı halde her karşı cinse yürüyen kadın erkekler de oluyor.. türkiye gibi ülkeler de bu daha çok oluyor aslında.. yine de tabi ki herkesin kendi kararı. ben çapkın insana neden çapkınlık yapıyorsun diye sormam bile. kendi karakterim düzgün olduğu sürece kim ne yaparsa yapsın benim umurumda olmazlar kimse..
102 Yorumla- +1 yıl
Ahaha😃
- +1 yıl
Daha ne kadar uzatabilirim dedim abi bu kadar oldu :D sdfdf
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇaktırmasam da çapkınım diyebilirim lakin kendimi dizginliyorum, gönlümde birisi olsa çapkın olmam, gözüm ondan başkasını görmez ki, benim çapkınlığımın sebebi yüreğimin boş olması, yoksa çapkın olmazdım, kadınlar erkekler gibi değil, sadece saklıyorlar kendilerini, saklı tutuyorlar. Düşünüyorum da benim halim çapkınlık da değil aslında, çapkınlık mı yoksa, çapkınlık ne ki, herkese yürümektir, ben yürüyor muyum herkese, yok yapmam öyle şeyler, içten içe değişik düşüncelerim olabiliyor belki de, ilgimi çeken bir adamı kesebiliyorum bakışlarımla, aklımda değişik düşünceler olarak, sadece kendimi saklı tutuyorum ve dizginliyorum o kadar, yüreğimde birisi olsaydı son derece sadık olurum ve şunu da düşünüyorum çapkınlığın da bir raconu olmalı, aslında doğruyu söylemek lazım gelirse ben seviyorum çapkın adamı lakin sadece bana çapkın olacak benim olmaya, ben de kalmaya devam ederek, çapkın bakışları seviyorum ya, sevdiğimden gelen çapkın bakışlar karşısında içim kıpır kıpır olur. Bence Türkiye çapkınlıkta değil de sapıklıkta ve sapkınlıkta birinci sırayı çekiyor, çünkü çapkınlık ve sapıklık birbirinden ayrı kulvarlar
31 Yorumla- +1 yıl
Sapıklık konusunda katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılRus kızları diye diye oldu ve iyi oldu o erkeklere🤣🤣🤣
Ben çok boncuk dağıtıyor muşum? Öyle diyorlar ama benim hiç boncuğum yok nasıl oluyor anlamıyorum🙄
02 Yorumla- +1 yıl
Aman olmasın zati😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılÇapkın değilim desem inanıcak mısınız? (:
Çapkınım fakat kimsenin namusuna ve avradına göz dikecek durum kadar değil çünkü eğer böyle birşeyi yaparsam ilerde aynısı eminim başıma gelecektir.
Gönlümde birisi yok ve yaşadığım yer (İzmir) burada yaz ayları şehir dışından ve Yurt dışından çok insan geliyor tatile ve geldikleri zaman giyimleri açık tarzlı oluyor (Evli, sevgilisi olmayan) İster istemez gözüm saçlarına kayıyor kayarken karşı cins ile göz göze temas ediyoruz bakışmalar kalıyor öyle ben gözümü çevirdiğimde karşı cinsin bana bakıyor olmasını fark ediyorum buna rağmen cilve yapıyor.30 Yorumla
+1 yılŞaşırmıyorum şu an eski sevgilisinin hâlâ peşinde koşup dururken aynı zamanda tavlamak için canla başla savaş verdiği başka bi hatunu ondan bundan kıskanıp duran, beraberinde iş yerindeki totosu aşure kazanı gibi olan Aslı'yı her gördükçe yüreği yer çekimi kurallarını yokeden, alt komşusu oynak Ceren'le karşılaştıkça şunu götürmek vardı yaa diyen iç sesiyle meydan muharebesine çıkan heriflerin olduğu bir yer Türkiye 🤷🏻♀️
11 YorumlaAdımızı hep kötüye çıkartıyorlar :D bu listeyi hazırlayan kesin bir Türk kızıdır...
71 YorumlaÇapkın değilim bence ama flörtöz olduğumu kabul ediyorum. Yalnızca herkese karşı gösterdiğim bir kısım değil bu.
45 Yorumla
+1 yılYa bu listeyi yapanlar bence kendi kafasına göre sallıyor 😄 Amerika ve Avrupada çok daha fazladır. Ben kendimde çapkın filan değilim. Sevmem hiç zaten öyle işleri.
33 Yorumla- +1 yıl
Onlar kendini kötülemez hocam 😄 O taraftan geldi zaten buraya çapkınlık , sapıklık olayları.
+1 yılCasanova yaşasa kendinden utanır getir götürümü yapardı sjdjfjs şaka şaka bu konuda fazlasıyla beceriksizim 😃
41 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla çapkın daldan dala konmayi seven birisi değilim istesem de olamam , tam tersi tekli ve uzun vade ilişki insanıyım birisini sevdiğim zaman bağlanıp kalıyorum unutmam da haliyle zor oluyor 🙋
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋🤗
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kız olarak değilim ama erkekler sapık bunun farkındayım o kadar sınav verdim en son bana travma yaşatan kuzenimle sınavlarım sayesinde erkeklerin gerçek yüzlerine tanık oluyorum yoksa ben nerden bileyim bu kadar numaraları var çaktırmıyorlar falan
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞaşırmadım. Ben çapkın değilim, eskiden bi tık vardı
310 Yorumla- +1 yıl
yaşalandın mı :D
- +1 yıl
Yok ya, daha gencimde😅hevesim kalmadı
- +1 yıl
İnsan yoruluyor birde :D
- +1 yıl
Yaşlılığın belirtisi diyorsun 😃
- +1 yıl
Evet :D
- +1 yıl
Sağol ya, bir kadına hemde bağrında hala çiçekleri açan bir kadına yaşlısın dedin! 😅
- +1 yıl
hayır kendime yaşlıyım dedim :D
- +1 yıl
😂😂bu sefer ben ayıp etmeyeyim. Anlaştık diyelim 🫡
- +1 yıl
Yeterince yanlış anlaşılma oldu zaten :D
- +1 yıl
Aynen öyle oldu 😅
+1 yılÇapkınlık mı? Bence sapıklık ve çapkınlığı karıştırıyorlar, başka açıklaması yok. Çok şükür karakterimiz dansöz değil ki gönlümüz pavyon olsun.
32 Yorumla- +1 yıl
Stonesutales 😎
Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Ben çapkınlık nedir nasıl olur bilmem hiç 😅. Günlük hayatta gördüğüm kadariyle türk erkekleri kibar, beyfendi ama çoğusu çapkın yanında eşi, sevgilisi olan bile dönüp bakıyor.😹
11 Yorumla
+1 yılBugüne kadar hiç sevgilim olmadı sevgilim olsa da sadakatle ona bağlı olacağım sevgilim çapkınlık yapar zamparalık yaparsa o zaman tekmeyi basarım ona
12 Yorumla- +1 yıl
🌸🌸
+1 yılBu değerlendirmeyi kim yapmış bilmiyorum ama yani çapkınlık yapmak bile artık parayla paran yoksa kimse dönüp bakmaz
22 Yorumla- +1 yıl
Oraso öyle tabi
- +1 yıl
Oğuz Yılmaz'ın bir parçası vardı parasız aşk 3 dakika sürer diye 😃
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a şükür bunu da kimseye kaptırmamışız. 🤣 I-ıh hiç anlamam öyle çapkınlıktır, flörttür falan.
13 Yorumla- +1 yıl
Hiç işim olmaz 🤣
+1 yılBen Türk değilim. Ama Türklerin şehvetli insanlarının çok olduğunu düşünüyorum, Türkiye'nin en sevmediğim yanı da bu.
12 Yorumla- +1 yıl
Tanıdığım bazı insanlar oldukça normal.
+1 yılYok ya çoğu ülkenin erkekleri çapkın bunun sadece ülkemize etiket gibi yapıştırılması bana saçma geliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
:) :)
Arsızlık, yokluk ve uçkur düşkünlüğünde başı çekmemize hiç şaşırmadım.. Tiksiniyorum sadece ne söyleyebilirim ki..
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çapkınlıktan çok sapıklık var acaba bunun için mi birinci olduk 🤔 ben hiç çapkın değilim kız cinsine mesafe koymuş birisiyim birinden etkilenirsem şansımı denerim söylerim ama ne yazık ki o da beni reddeder
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle her canlı bir çapkındır çapkın değilim diyen kadın olsun erkek olsun yalan söyler elbette Arkadaş ortamında yaptığı bir şeyler vardır iki cinsi de çapkın bence öncelikle erkeklerde bayanlarda kendi arkadaş grubunda falan yapar
20 Yorumla
+1 yılGörebileceğiniz en sadık en gözü dışarda olmayan insanım ve sonuca şaşırmadım
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir şeyde birinci olmamız mümkün değil gibi
- +1 yıl
Elbette değil
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayatımı böleceğim tek bir kişiyi arıyorum hâlen, şu yaşıma kadar aradığım gibi.
50 Yorumla
+1 yılHiç çapkın ya da flörtöz değilim sevdiğim kişiye ayrıldıktan sonra bile sadık kalıyorum beni en slklar listesine eklesinler jdjsjdjdj
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın olacak tip mi var allasen. Yalnızlık salyangoz gibi yapışmış bana bea.
22 Yorumla- +1 yıl
Gerçeklerden kaçamayız bea.😂
Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Nerde gereksiz şeyler varsa Türkiye ilk üçtedir. Bence bazı erkekler o kadar da çapkın değil, en azından benim gördüğüm kadarıyla. Zaten çevremdeki insanlar iyi olsun gerisi benim umrumda değil. Bu arada hiçte çapkın biri değilim...
10 Yorumla
+1 yılErkekler sağ olsun 😅 nerde gereksiz birincilik var bizde 🙈 ben çapkın diilim.
11 YorumlaEskiden vardı öyle bir yönüm de son birkaç yıldır değiştim.
12 YorumlaÇapkınlık yapacak en son kişi olabilirim 😅.
Sonuçlara şaşırmadım desem yalan olur. 7-den 87 ye herkesin gözleri felfecir okuyor 🤦🏻♀️ karşındakini aldatmayanı görsek madalya takacak durumdayız ya resmen10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılOkul zManlarimda evet vardi ama şimdi yok bir tane olsun yeter.
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılGül gibi sevgilim var çapkınlık yapma ihtiyacı duymuyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Yuh daha neler
+1 yılTürk erkeği hakkında toplu kanaat edinmelere katılmıyorum.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirini yara bandı olarak kullanarak sözde sevgililik yaşayan çok hal böyle olunca istatistik artar tabii.
Birini unutmak için kaç sevgili değiştirip duruyorlar işte10 Yorumla
+1 yılDiğer ülkeler demek ki doymuşları burası hep aç zaten hiç doymuyorlar ekonomik sıkıntı gibi demek sürekli enflasyon yükseliyor jssjdj
20 Yorumla
+1 yılYaşasın ırkımız
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişi başına düşen milli gelirden yine babayı alırken bne
21 Yorumla
+1 yılNiye şaşırmadım acaba? 🙄😃
Siz, sadık mısınız diye sorman da olmamış ki. Herkes sadık. 😃😃
10 YorumlaBırak 14.5 partneri hayatımda tanıdığım kız sayısı bakın arkadaş bile değil ha hayatımda tanıdığım kız sayısı 14 yoktur
10 Yorumla
+1 yılEv ve iş arasında mekik dokuyan, kendi halinde biriyim. Genelde öyle biri oldugumu düşünüyorlar ama alakam yok :))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhaha bu gerçek mi cinsiyetten bağımsız bi araştırma mı
11 YorumlaTürkiye de çapkınlık belki çok anlamlılıkla beraber mümkün geliyor gözüme, yoksa yok inanamam. 😄 Değilimdir herhalde 😃
10 YorumlaTürkiye niye hep böyle listelerde başı çekiyor 😄 bence doğru değil ama neyse. Ben çapkın değilim, çapkın insanları da itici buluyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevdigim kisiyle olursam degilim ama sadece zanan gecsin diyeyse elim kolum rahat durmaz hdjdhdh
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılO araştırmayı neye göre yapmışlar?
Yalandır o )20 Yorumla
+1 yılYok canım erkek adam sevdiğine çapkın olur, önüne gelene yürümek çapkınlık değildir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçapkınlık değil o , kızların ilişkiyi sürdürememe , tahammülsüzlüğünden kısa süren ilişkilerden, uzun süren evlilik çıkan ilişki diğer ülkelerde fazla, bizde öyle değil.
20 Yorumla
+1 yılo kadar diyoruz türk erkeklerinden bişi olmaz diye inanmıyorlardı artık tescilllenmiş oldu
20 Yorumla
+1 yılHayatında kimse yok ve bu iyi mi kötü mü bunu zaman göstericek
10 YorumlaDemek ki aşkın ülkesi paris roma londra değil Türkiye imiş. 😉
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyada üç beş kişiye mesaj atmayı çapkınlık sayıyorlar.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilim insanlarla muhatap olmak istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılHalimiz itten beter keyfimiz paşada yok..
Tam bu sözün karşılığı bir anket olmuş10 Yorumla
+1 yılÇapkın demeyelim de fantezi tutkunu diyelim biraz ucundan var Sanki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef başarılı olmadigim bir konu bu çapkınlık
10 Yorumla
+1 yılBencede Türkiye çok çapkın türk erkeklerini reddetmekten yoruldum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkınlık bizden sorulur ama şu sıralar bi duruldum
10 Yorumla Kesinlikle değilim, açık giyinen insana bile görünce kafa çeviriyorum 😂
10 YorumlaBi kere de faydalı bir şeyde birinci olsak yaa..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇapkından çok yalancı var bu ülkede. Bakire kadın sayısından çok daha fazla bakir erkek sayısı. Kimlere sordularsa hepsi sallamış. Bu kadar çapkın bir ülke olsaydık abazalıkta tarih yazmazdık.
10 Yorumla
+1 yılLan ben bir bulamıyorum millete bak çorap değişiyor sanki
10 YorumlaYok reis kalbime bir tane sultan oldu mu bana yeter. Diğerlerine kör bakarım.
10 Yorumla
+1 yılRuh halime bagli bazen kafam kaldirmiyor bazen hizli davraniyorum. Tr kesinlikle capkin bence de
10 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne