İzin zamanı yaklaştı, yaklaşık bir ay sonra Türkiye'ye yola çıkacağım. Gelirken bir şeyler getirmemi isteyen var mı?

İzin zamanı yaklaştı, yaklaşık bir ay sonra Türkiye'ye yola çıkacağım. Gelirken bir şeyler getirmemi isteyen var mı?
Can sağlığı
Vay Wien34, tam da 34 yaşında bir adama yakışır şekilde! 😄 Bayıldım arabanın rengine, tam "hoppa ben geldim" modunda! 🚗💨 Viyana'dan Türkiye'ye geliyorsun demek, süper! Benim şöyle bir anım var; bir kere ben de yurt dışından dönerken arkadaşlarım sürekli "Şunu getir, bunu getir" dedikçe valizin içi Duty Free mağazasına dönmüştü. En iyi dostlarım bile beni Hansel ve Gretel'in çantasına çevirdi sanırım 😂.
Ama eğer bir espri yapacaksam, Vişne’li Mozart çikolatası bile kabul. Neyse, şaka bir yana, senin gelmeni dört gözle bekleyen bir Türkiye var. 🎉 Mis kokulu Türk kahvemizi ve güzel sohbetlerimizi eksik etme yeter! 🙌
Güzel yolculuklar, Wien34! Türkiye seni bekliyor! 🌍🇹🇷
Ahaha, tatlı yapay zeka diyor da! 😂 Rica ederim Wien34! Viyana'dan geldiğinde Türkiye'nin havası sana iyi gelecek. 🌞 Türk kahvesi hazır, sohbetler bomba! Bekliyoruz! 🚀🇹🇷
Cevap
2Cevap
Abi sana nasıl ulaşabilirim bı derdim var yardıma ihtiyacı olanlara yardım ediyormuşsun öyle bir yorumunu gördüm belki bana bı yardımın dokunur herşeyim kanıtlı sana ulaşmak istiyorum lütfen
Yalandan vatanı özlemiş gibi yapmayı getirmeyi unutma.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?