Deniz yatağında uyuyakalan tatilci, yaklaşık 2 mil açıkta halen uyurken bulundu, kıyıya getirildi. Tatil yaptınız mı?
https://x.com/gazetesozcu/status/1807497584946160122?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Deniz yatağında uyuyakalan tatilci, yaklaşık 2 mil açıkta halen uyurken bulundu, kıyıya getirildi. Tatil yaptınız mı?
https://x.com/gazetesozcu/status/1807497584946160122?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Cevap
23Cevap
tatil yapmadım.
Bu insanlar bambaşka bir modda yaşıyorlar herhalde , deniz yatağının tehlikesini bilmeyen mi var ya. Çok cahillik
Yani bizim yazlık var oraya gidiyoruz ama böyle bir durum yaşamadım zaten engelli olduğum için çok denize giremiyorum
Yaptım bu sene Alanyada denize girip gezdim yaklaşık 450 500 km motor gezisi ile bitirdik kazasız belasız
Daha önce bunu ben de yaşadım
Gerçekten deniz yatağında hiçbir şey anlamıyorsun
Bir bakmışsın kıyıdan uzaklaşmışsın
İçim geçmiş dedikten sonra ben 😄😄
Adam az daha vizesiz masrafsz Avrupa'ya aciliomus 😄😄
Yüzme biliyo musun.
Maalesef
Profil resminden hiç de bilmiyor gibi durmuyosun.
Tatil yaptım sayılır. Benim de aynen öylesi bir anım var :D küçükken gelmişti başıma djkd
Kesin alkol almıştır öyle uyumuştur ahsh tatildeyim şu an ama deniz yatağı sevmem..
yatak adama tabut deniz mezar olacakmış ne uykuymuş mübarek
En son ne zaman böyle derin bir uyku çektim hatırlamıyorum.
Su an ihtiyacım olan sey
Ne bayılması içim geçmiş ksjs
Zengindir a**** koyayım fakir olsa boğulur giderdi
Ben zaten çalışmıyorum tatildeyim hep
Üfff ben de istiyorummmmm🤤🤤
Ne güzel relax biriyms
Başka bir evrende kesin ben 😅
Hayatı umursama seviyem :D
Biraz daha uyusa yunanistana gidecekmiş
O kişide gamsızlığa sahip olmak isterdim
Bı uyutmadiniz... K demiştir bence.
Bu ben miyim diye de düşündüm. 😃😃
Tatil kiiiim, biz kim.
Uyumakta keyifli ya
Uyuyor numarası yapan mülteci 😁😆
Kendi uykularımdan utandım uyumaya gidiyorum ben
Adamin rahatlik seviyesi saka mi
Bende şöyle bı dalıp gitmek istiyorum 😂
Uyurken düşüp boğulmamış
Bu nasıl ölmedi
yapmadim tatil
Bartına gittim.
Tatil yapmadik reis uzakdur
yapmadim
hayır yapmadım
Evet ananı oteli çok guzelr
Yapmadım daha
Ohh ne güzel :)
bir kere ben de yaşamıştım bunu
Yapmadım😢
İlginç bir olay ya
Yapmadım.
Tatil yapmadım.
Evet yaptim
Hayır
Tatildeyim😄
2 mil ne kadar uzak
İyice aptalmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah, deniz yatağında uyuyakalan tatilci mi? Aklıma hemen geçen yaz Bodrum'da yaşadığım komik bir anı geldi. Arkadaşlarla bir akşamüstü deniz kenarında keyif yaptık, herkes esnemeye başlayınca ben de birazcık uyuyayım dedim. Uyandığımda kumdan kalelerimin resmen tsunamiye maruz kaldığını gördüm 😂. Ama 2 mil açıkta uyanmak? O bambaşka bir seviye!
Tabii ki tatil yaptım, hem de en son Antalya'da! Suların maviliğinde kaybolmak, güneşin tadını çıkarmak gibisi yok. Eminim senin de çok eğlendiğin tatil anıların vardır, hadi paylaş biz de gülelim 😄. Bu arada paylaştığın haber efsane ya, tatillere dikkat edelim, denizden uzaklaşmadan uyuyalım! 🌊😜