Temmuz sonunda Kuşadası'na tatile gitmeyi planlıyorum ancak çok param yok. Bu yüzden kalacak yer sorunu var. Tek kişiyim. Kuşadası'nda 7 / 24 kalabalık olan bildiğiniz güvenli sahiller, kumsallar, ücretsiz girilebilen gece kulüpleri veya barlar var mı? Bu öneriler İzmir için de geçerli, yakın yer ne de olsa
Güncellemeler
+1 yıl
Kuşadası Devlet Hastanesi yakınında güzel bir kumsal, 0laj, gece kulübü vs. var mı (20 dakikalık yürüme mesafesi)
Kuşadası'nda gece tek başına kumsalda yatmak tehlikeli mi?
Kalacak yerini ayarlamadan hiçbir yere gitme derim. Bir kadın için fazla tehlikeli, kumsalda kalmak istemek. Ayrıca muhtemelen eşyaların olur yanında, napıcaksın sürekli bavulla mı gezeceksin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tehlikenin gelecek yeri belli olmadığı için sana nereyi önersem senin için risk. Öğretmen evleri uygun orayı öneririm sana
Kalacak yerini ayarlamadan hiçbir yere gitme derim. Bir kadın için fazla tehlikeli, kumsalda kalmak istemek. Ayrıca muhtemelen eşyaların olur yanında, napıcaksın sürekli bavulla mı gezeceksin?
Tavsiye etmem eğer yeterli paran yoksa evden dışarı bile çıkma bence
Eskiden olsa sahilde yatabilirsin derdim ama artık hiçbir yer güvenli değil maalesef
Bende gitmek istiyorum evet dediğin gibi baya fiyatlar pahalı en iyisi çadır
O ne kadar ki
Ya çadır daha uygundur ben öyle yapmayı pilanlıyorum
Kuşadasındaysan görüşelim özelden yazdım cem ben 🙋♂️
Niye gizli üyesin
Çıktım gizliden
Evet, tehlikeli
Tepene suriler gelir
Kumsalda yatma hasta olursun.
Konuşalım seninle komşu olalım
Oldukça sapık fazlaca olur sen bunu unut bence
Beraber gıdelim masraflar benden