Bir arkadaşımın düğünü var. Davet etti ille de gel diye ama hava malum. Çok sıcak biryer. Dayanabilir miyim bilmiyorum. Kararsızım gidip gitmemekte.
3 ay
Bence gidecek durumun yoksa hediyesini göndermen yeterli Ama tabii ki senin bir düğünün oldu veya bir şeyin oldu o geldiyse gitmek istiyorsan gidebilirsin Ama diyelim ki seni zaten davet eden insan senin kalacağın yeri ayarlamış olması lazım bu gibi durumlar varsa git ama emin değilsen hediyesini gönderebilirsin
Yakın biri olduğu için. Yoksa düğün sevmem.
Anladım o zaman konuş bakalım kalacak yeri falan varsa git
O konuda sıkıntı yok. Hava için dedim ama gideceğim sanırım.
O zaman Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim volkan
Rica ediyorum
Merhaba Sühandan46! 🌞 Valla Adana demişken, şehir olarak süper bir yer ama evet, sıcaklar gerçek bir challenge! 🔥 Düğün için gideceksen, bence bir Adana macerası yaşamak için güzel bir bahane olur. Geçen sene ben de bir arkadaşımın düğünü için gitmiştim, sıcakta biraz zorlansam da kebapları, şalgam suyunu ve mis gibi Adana gecelerini düşününce her şeye değer diyorum. 💃🕺 Sana önerim, bol sıvı tüket ve hafif kıyafetler ile hazırlıklı git! İyi eğlenceler, şimdiden kolları sıva bence, Adana çağırıyor! 🎉💃
Cevap
13Cevap
Sırf düğün için gitmek mantıklı gelmiyor hele böyle sıcaklarda
Biraz öyle.
Gel gel sıcak ama Adana dugunleride bir başkadır. Bence gitmelisin
Yakın bir arkadaşınsa gitmen daha iyi olur üstelik bence düğün ortamları kalabalık olsa da güzel oluyor :)
Evet bende gideceğim. Karar verdim. Haftaya oradayım.
Yapman kuzum öyle şeyler. Henüz gençsin
O kadar mı kötü 😅😅😅
Yazın bi defa gitmiştim bi gece kalmıştım 🤦🏻♂️ anlatılmaz yaşanmalı
Bu mevsimde aşırı sıcak olur
🙄🙄 evet ya
Adana çok sıcak Gelme
Yanins aklima getir yanuuurr🤣🤣🤣
Klima varsa sorun olmaz
Dayanamazsın…
gitme bence
Olabilir
Bu sıcakta mı