Evet ilk defa aklı başında olarak İstanbulu bu cumartesi gezicem mekanlar gezilecek yerler vs önerileri alalımmm beyler bayanlarrrrr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİstanbul öyle güzel bir şehir ki insan gerçekten gezmeye doyamıyor bu başlığa görüş yazan herkesin bu düşünceme katılacağından eminim. Ancak çeşitlilik o kadar fazla ki (bu iyi bir durum bu arada) şahsi fikrim sizin yerinizde olsam ne tür bir planınız varsa ona göre araştırır ve uygulardım. Gene de kısaca yazmak isterim naçizane.
İlk önerim doğa ve kendinizle baş başa kalmak isterseniz Atatürk Arboretumu' nu kesinlikle gezin görün.
Taksim, İstiklal Caddesi bu civarı gezmek muhteşemdir her şey mevcut yemek yenecek yerde var müze de var çok güzel mekanlar var
Beşiktaş Ortaköy ve sahil saraylar müzeler yemek yenecek yerler var
Adalar Turu yapın mutlaka adaların birinde gezinin 1 saatlik vapur yolculuğunda denizi seyretmek ya da adada gezmek muhteşem olur
Kadıköy Moda civarı çok güzel Salacak tan denizi seyretmek mutlaka lazım
Sultanahmet ve civarı çok güzeldir. Müzeler sarnıçlar mevcut Yerebatan Şerefiye Binbirdirek Sarnıcı. Saraylar müzeler neler neler
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beşiktaş'a gelip burada boğaz turu yapabilirsin. Hem böylelikle tüm sahil şeridini gezmiş olursun. Bir diğer önerim. Eğer yürümeyi seviyorsan. Taksimden Eminönüne kadar gidebilirsin. Çok güzel bir yürüyüş yoludur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaraköy ve ortaköy sahile gidin oradan yürüyün galata kulesine, yıldız parkına gidin arada farklı mekanlar vs de var. Yine Kuzguncukta bayağı güzel mekanlar sokakları var ayasofya ya da gidebilirsiniz. Hatta sirkeci marmarayda inip yukarı çıkın t1 tramvay hattıyla bağcılar yönüne gidip tarihi mekanların olduğu bir tur yapmış olursunuz ilginizi çekmesine göre inebilirsiniz sultanahmet durağında vs.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
47Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKadıköyü gezebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBalat
Piere loti tepesi enfess bir yer
Taksim meydan müko istiklal caddesinde harika tarihi binalar muzeler falan var oradan asagi inip galata kulesine dogru gidebilirsin galata kulesi kesinlikle gormege deger.
Bir gokdelenin tepesine cikmistim ben yillar once manzara efsaneydi İstanbul sapphire avm'ydi sanirim oraya cikabilirsin.
Kadikoy cok guzeldir ordan modaya falan geçebilirsin ya da ( veya vede) kadikoyden 1 saat 10 dk vapurla buyuk adaya geçebilirsin ben gitmistim birkac sene once cok guzel kesinlikle tavsiye ederim bende tekrar gitmeyi dusunuyorum
Eminonunde balik ekmek yiyebilirsin yaninda da tursulu su denemediysen dene bence mukemmel oluyor.
Taksimde meşhur cilek pasaji, atlas pasaji falan var oralara ugrayabilirsin.
Kadikoyde de boganin ordan donunceydi sanirim gidersen sorarsin birilere bulamazsan magzalar sokagi var baya uzun bir yol asiri guzel ve uygun fiyatli kiyafetler satiliyor oralari da gezebilirsin.
Bu arada İstanbul'da en cok muzenin bulundugu semtler fatih ve taksim sanirim bir arastirip ilgini ceken muzelere gidebilirsin23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBesiktaş ta cok guzeldir
Cevap sahibi+1 yılPiere loti eyupsultana cok yakin bu arada eyup sultan camisine gidebilir sonrasinda da eyüp otantik carsida dolasabilirsin
- +1 yıl
1 günde buraları ne gezer ya, ben 32 yıldır burdayım çoğu yerini gezmedim 😂😂
Tarihi yerleri google ile de bulursun ben sana yemek tatlı yerleri önereceğim şimdi
Balat'ta çikolata değirmeni var waffle öneririm
Ortaköyde kumpir sokak
Kadıköyde pablo pub (buranın margaritası da efso)
Yeşilköy dürümcü baba
Üsküdar aşiyan kafe
Göktürkte pizzeria
Pierrelotide çay (buraya teleferik ile çık vapurun orada da kayık var orada da kayığa bin)
Çarşamba günü öğlen gibi üsküdarda olursan aşiyanın olduğu sokakta türk sanat müziğiyle ilgilenen yaşlı bir grup enstrüman çalıp şarkılar söylüyorlar mutlakaa dinlee onları da
Aklıma ilk bunlar geldi10 Yorumla
+1 yılNerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben istinye'den sahil boyunca yürüyerek Eminönü'ne kadar gitmiştim yine aynı şekilde karşıdan Beykoz'dan yürüyerek Üsküdar'a kadar gitmiştim sabah erkenden yürüyerek parklara sahil boyunca oturmam gereken yerlerde dinlenerek şeklinde çok güzeldi tavsiye ederim İstanbul'u boğaz kenarı'ndan gezmeni
10 Yorumla
+1 yılSelamlar gezilecek çok yer var.
balat
ayasofya-Sultanahmet-Kapalıçarşı
Mısır çarşısı
Eyüpsultan
pierloti
üsküdar koruları
baltalimanı sahil
bebek emirgan
beylerbeyi saray ve sosyal tesis
nakkaştepe millet bahçesi
kadıköy
Şile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaksim, İstiklal Caddesi bu civarı gezmek muhteşemdir her şey mevcut yemek yenecek yerde var müze de var çok güzel mekanlar var
Beşiktaş Ortaköy ve sahil saraylar müzeler yemek yenecek yerler var
Adalar Turu yapın mutlaka adaların birinde gezinin 1 saatlik vapur yolculuğunda denizi seyretmek ya da adada gezmek muhteşem olur
Kadıköy Moda civarı çok güzel Salacak tan denizi seyretmek mutlaka lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTaksime gidip ordan galata kulesine kadar yuruyup ordan halic koprusune kadar inip ordan karsiya gecip topkapi ayasofya sultanahmet kismini gezipkapalicarsi ve sonrasinda fatih mahallesinin arkasina cerrahpasaya kadar geze geze git. İstanbul orasi.. ama 1 gunde ancak yuzeysel gezebilirsin.
Sonrasinda kadikoy var bir gun ister orayi gezmek.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Eyüp Sultan camii ve türbesi
- Sultanahmet ve camii
- Ayasofya camii
- Fatih'te Fatih camii ve Kariye camii
- Arnavutköy taraflarında; Rumeli Hisarı, Bebek, Aşiyan.
- Sarıyer'de;Vehbi Koç Evi, Kireçburnu Sahili
- Beylerbeyi Sarayı
- Cemile Sultan Korusu
- Küçüksu Kasrı
- Üsküdar taraflarında; Nakkaştepe Millet Bahçesi, Çamlıca camii ve Çamlıca tepesi, Şakirin camii ve son olarakta hababam sınıfı müzesi.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCami odaklı gitmek istedim ben, İnşAllah siz de oralara gidersiniz.
Cevap sahibi+1 yılHe bir de Kuzguncuk, bu arada hayırlı kandiller diliyorum tüm inanan müslümanların Kadir gecesi mübarek olsun. 🌷
Kadıköy'den Eminönü vapuruna biniyorsun oradan Eminönü Sirkeci Karaköy oradan Galata'ya çıkıyorsun taksim meydanı vaktin olursa oradan Beşiktaş Ortaköy yapıyorsun essiz manzaranın ve kalabalığın tadını çıkarıyorsun.
020 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimmm mesaj alınmıştırrrr
- +1 yıl
Yol parasına da 500 tl bayılıyorsun 😂😂
- +1 yıl
Istanbullu olmadığı için şoka girebilir 😂😂
- +1 yıl
Ben 32 yıllık istanbulluyum hiç bu kdr gezmedim valla çoğu yerine gitmedim 😂
- +1 yıl
Yok ya kayıp olarak görmüyorum öyle sabahtan kalkıp istanbulu semt semt gezmeyi oldum olası sevmedim hiç. Çok gezmeyi seven birisi değilim yani
- +1 yıl
Drama yapan kim? Gülerek yazdım yorumu drama falan yapmadım
- +1 yıl
HAHAHAHA ulan ne komik tamam 😂
- +1 yıl
Herneyse ya sktr et tamam 😂
- +1 yıl
Aklın sıra benim drama yapmıyorum deme mi daşşağa alıp gülüyosun. Ergen ergen mk
- +1 yıl
Dediğim gibi salla tamam
+1 yılBalata gitme çingene kaynıyor çantan telefonun çalınır. Sultanahmet meydanına git ayasofyada iki rekat namaz kıl ordan gülhaneye geç çekirdek kola etraf Arap kaynıyor tabi güzel İstanbulum işte 😂
00 Yorumla
+1 yılŞurayı kontrol edebilirsin.
https://blog. obilet. com/istanbulda-gezilecek-yerler/? gad_source=1&gclid=CjwKCAjwwr6wBhBcEiwAfMEQsz_mJml1zNIGIiwzA9el2cJkq_enGN3BxsasMiLWNnlmdcw61dCxpRoCr9sQAvD_BwE00 YorumlaEminönü İstanbul'un yarısıdır. Fazla zamanınız yoksa Eminönün'den başlayın. Ayasofya, Sultan Ahmet Camii, balık ekmek, vapurla karşıya geçip martılara simit atma. Hepsini orada gezebilir ve yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSemt olarak Balat, Üsküdar, Eminönü, Çengelköy, Kadıköy, Beykoz, Sarıyer, Beşiktaş, Taksim, Adalar. Kız Kulesi ve Galata Kulesi’ne gitmeyi de unutma. Eminönü-Kadıköy vapuruna bin.
10 Yorumla
+1 yılYerebatan sarnıcı, Şenol güneş parkı manzarası çok güzel orada bir date yapmak isterdim manzaraya karşı biriyle tanışmak 😂 Neyse devam ediyorum piere lotti, Bağdat caddesi vs
00 Yorumla
+1 yılBende gidiyorum Nisan 11 de. Gezmek için gidiyorum bu sefer. Gidcem dolmabahce sarayı, topkapi, Süleymani ye camisi , eminönü , ayasofya , üsküdar, Galata kulesi. fatihde otel varmış oraya bakicam. sizde onereceginiz yerler var mı ben 1 yıl kaldım İstanbul'da ama hic istanbulu ağız dolusu gezmedimm
00 Yorumla
+1 yılİlgi alanın alkollü mekanlar mı?
Tarihi yerler mi?
Story atarak gösteriş yapacağın mekanlar mı?
Yeşillik mi?020 Yorumla
Soran+1 yılAlkol yok tarihi kısmen foto çekilmiyorum yeşillik olabilir ama Karadeniz deyim zaten çok yeşillik görüyorum az eksik kalabilir
- +1 yıl
Eğer 1 günün varsa eski İstanbul Fatih ilçesidir. Yani İstanbul Fatih ilçesinden ibarettir.
Eminönünden başlayarak
Mısır Çarşısı
Tahtakale
Kapalı Çarşı
Beyazıt istikametlerini izleyip Sultanahmet'e geçiş yapabilirsin.
Ayasofya
Yerebatan Sarnıcı Buraları gezip, Türk Ocağı'nda bir çay/kahve içebilirsin. Ocağa giderken Ziya Gökalp Ve bazı Osmanlı şehzadelerinin mezarlarını da görmüş olursun.
Daha sonra Gülhane Parkı'na inip gemiyle bir boğaz turu olabilir.
Veya Karaköy'e vapurla geçip Galata ve Taksim ziyareti de yapabilirsin.
Daha sonra Gümüşsuyu istikametinden aşağı İnönü Stadyumu'na varıp sağda bulunan Sosyal Tesislerde boğaz manzaralı bir çay içip dinlenebilirsin.
Ağaçlı yoldan Beşiktaş'a doğru giderken
Dolmabahçe sarayını
Tarihi ağaçları
Deniz müzesini görmüş olursun
Barbaros Meydanına varır, ister Beşiktaş Çarşı'yı gezersin, istersen Emirgan istikametine doğru Çırağan Sarayını ve boğaz havasını alarak yürüyüş de yapabilirsin...
Soran+1 yılBu yorumaaa Ba yıl dım TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMM
- +1 yıl
Rica ederim..
Topkapı Sarayı vs. yazmadım, oraları gezmek için en az 1 hafta lazım bilgin olsun :D
Soran+1 yılTeşekkür ederimmmmm
- +1 yıl
Gezip gördükten sonra nereleri gezebildin, fikirlerin neler bekliyorum.
Soran+1 yılTabikiii inşallah
Soran+1 yılBelgrat ormanına gittim bir müze gibi bir yer vardı adlarını asla bilmiyorum oraya gittik kırmızı mavi ışıklı olan böyle sanat yeri gibi bir yerdi ondan sonra orada çarşı vardı orayı gezdik şu haberlerde çıkan böyle birsürü dükkan olan bir yer varya oraya gittik çok kalabalık dükkanlar olan yere gittik yürümek bile aşırı zor sonra yolun aşağısında alt geçit vardı ama alt geçit değil sanki pazar her şey vardı on şaşırdım ve birrrrsüüürüüü yolu vardı ordan geçtik köprüyü yürüdük birsürü kişi balık tutuyordu ve o kadar iğrenç giyinenler vardiki kendimi çok böyle havalı hissettim normalde hissetmem işte vapura bindik Üsküdara gitti oradada Gratis falan yaptık azıcık sonra çok yorulup acıkınca orada burgercı vardı baya kalabalıktı ve çok büyük Bi yemek yeriydi biz terasa çıktık sigara kullandığım için iftara aaa kadar bekledik ve aşağısını izlemek çok komikti kdjdjdjd oradan sonra kahveci vardı oraya gittik kahve içtik tam Üsküdar üninin yanında idi ve tüm telefonculara sordum telefon için kılıf bulamamıştım Her yer ıphone Üsküdarda buldum ondan aldım ve Üsküdar sahile geçtik ve bide ne göreyim canlı müzik o an gözler bile doldu inanamazsın bağıra çağıra şarkı söyledik eğlendik çok güzeldi bayanda başarılıydı anlatıcam diye söz verdim anlatayım dedimm
- +1 yıl
Anlatmana sevindim fakat, plana nasıl sadık kalınmaz adlı çalışmayı yapmışsınız. 😅
Yine de eğlenmen daha önemli.
Soran+1 yılEvet cidden öyle oldu çünkü güne çok kötü başladım ve planlarım asla uymadı aklıma gelenler düşüncelerim örtüşmedi ve sustum arkadaşıma bıraktım o nereye sürüklerse ve tek kalabalık ve o alt geçide şaşırdım diğer yerler baya sıkıcıydı en eğlendiğim kısım belkide tek eğlendiğim kısım cnalı müzik
- +1 yıl
İstanbul'un bir yere kaçtığı yok. Bir daha ki sefere yaparsın artık.
Soran+1 yılKaçtığı yok ama benim gitme imkanım daha yok benim gitme sebebim bir tık değişikti de dkkfkdısk
Soran+1 yılAma senin tur çok iyi ya ekran resmi çektim kenarda dursun diye
Soran+1 yılBak aslında evet bak tekrar okudum emin önünden başladım o çarşıda mısır çarşısıydı evet evet
Soran+1 yılGerisi vapur Üsküdar dkfjksjs
- +1 yıl
O zaman hiç değilse ilk 2'yi yapmışsın 😅
İmkan olur illa ki neden olmasın
Soran+1 yılAynen yaptım imkan biraz imkansız gibi
- +1 yıl
O zaman kısmet olur inşallah diyelim
Soran+1 yılAmin inşallah teşekkür ederim yorumların için
- +1 yıl
Rica ederim
İstanbul'da yaşayıp hiç bir yer bilmeyen ben 😂
30 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 442 cevap paylaştı. Sarıyer Turkcell Platinum Park veya Buba Park Nefes Vadi kafe restorant gezmenin öneririm doğa da orman havası ile daha iyi huzurlu hissedersin
00 Yorumla
+1 yılMisal buraları gez cengelköy
00 YorumlaBebek sahili
Emirgan
Üsküdar
Topkapı sarayı
Kadıköy moda caddebostan
Eyüpsultan
Sultanahmet
Florya
00 Yorumlacevap vermek için çok geç kalmışım
umarım güzel bir rota belirlwmişsindir
iyi eğlenceler00 YorumlaSultan Ahmet yere batan sarnıcı en ilğinç yer bence İstanbulu bir ayda gezemezsin
00 YorumlaHangi kıta ona göre yazabilirim gittiğim güzel bulduğum yerleri
00 Yorumla
+1 yılEmin onu çarşısı mısır çarşısı, Beşiktaş, Üsküdar sahili, Kadıköy carsisi, Eyüp Sultan
00 YorumlaNereye gideceksin Avrupa mi Anadolu mu ona göre yazayım
00 Yorumla
+1 yılKendini biraz tanıtsaydın daha iyi olurdu sana göre tavsiye verirdik
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da gezilecek çok yer var ve sen ne tarz yerler gezmek istersin önce bunu belirle
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılMetro ve gemi hatlarının gittiği her yeri gezebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmekan diye bi kelime kullandiysan icki ve ellesmeden ibaret bi hayatin zevklerin var demekki yer farketmez o dedigine gore her sehirde yasadigin gittigin yer İstanbul arasinda bi fark yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGalata diyenler kafayı mı yemiş, restorasyonda şu an gidilmez, ki sevgili olayını yazmışsın zaten😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEyüp Sultan, Fatih, Beyoğlu, Florya sahil, Üsküdar, Maltepe Sahil, Silivri, Şişli ama sahil tarafları, Sarıyer gibi...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEminönündeydi galiba balik ekmek ye yerebatan sarnici birde yat turu
10 Yorumla
+1 yılMecidiyeköy Nişantaşı bebek Beşiktaş akaretler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen eklesek bazen bir yerlere gider gezer laflarız
00 Yorumla
+1 yılBence üskudara bı gitt kız kulesii , ordan Kuzguncuk yap sonra Nakkaştepe
09 Yorumla
Soran+1 yılOkey mesaj alınmıştırr
- +1 yıl
Ordan Beşiktaş'a gecipp Karaköy tarafına yürü derim
Soran+1 yıl☺️☺️
- +1 yıl
Neresindeesin
Soran+1 yılCumartesi gelicem ya
- +1 yıl
Tek mi
Soran+1 yılBabamla gelicem ama o etrafta olacak ben 10 yıllık arkadaşımla gezicem
- +1 yıl
Anladımm iyi gezmelerr
Soran+1 yılTeşekkür ederimmmmm
Sultanahmet meydanı dolaşmaya basla msonra sarayları gezersin sonra sarnıçlar sonra kiliseler filan
12 Yorumla
+1 yılİstanbul'da her yeri gezebilirsin o eşsiz güzellikte olan güzel Şehri
00 YorumlaOooo sen iyimisin denizdeyim ama bana yüzecek yer gösterin demek gibi bişey
00 Yorumla
+1 yılKimse Kapalıçarşı’yı saymamis ben yazayım bari tarihini anlatmama gerek yok sanırım
00 YorumlaYahu bu İstanbul'a gelenler hiç Google nedir bilmiyor mu? Burada soruyorlar anlamıyorum
00 YorumlaBeyoğlu, istiklal caddesi, adalar
30 YorumlaYalnız mı gezeceksin seni gezdirecek biri var mı
019 Yorumla
Soran+1 yılBabam zaten etrafımda olacak 10 yıllık arkadaşımla gezicem
Soran+1 yılGalata hariç hepsine okeyim
Soran+1 yılAy oranın ilk çıkma şeyine inanıyorum sevgilim yok olsun orası sonra
Soran+1 yılÖğrenciyim
Soran+1 yılYok Başak Bi ilde İstanbula en son 6 yıl önce geldim
Soran+1 yılKüçük oluncaya net hatırlamıyorsun tbai
Soran+1 yılO yüzden heyecanlıyım
Soran+1 yılArkadaşım Üsküdarda okuyor 10 yıllık arkadaşım onunla gezicem
Soran+1 yılNeden yazayım ki
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılboş ver İstanbul hakkında demek istediğin Başka bir şey varmııı
Kadıköye üsküdar beşiktaş eminönü
03 Yorumla
Soran+1 yılOkeyyy
Soran+1 yılAraştırıcammm
Kız Kulesi, Galata Kulesi, Büyükada
10 Yorumla
+1 yılSarnıç
Galata
Kadıköy
Beşiktaş
Moda00 YorumlaÜsküdar sahilde deniz havası al 👌🏼
00 Yorumla
+1 yılMiniatürk e gitmeni tavsiye ederim.
00 YorumlaYeraltı sarnıcı Eyüp Sultan vs vs
00 YorumlaEminönü kesinlikle
01 Yorumla- +1 yıl
Eminönünün neyini gezecek Allah aşkına gider balık ekmek yer sokak ortasın da okdr 😂😂
Nasıl bir mekan mesela
00 YorumlaTaksim istiklal, beyoğlu, beşiktaş
00 YorumlaGez gez bitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaksimden Eminönü’nden uzak durun
10 YorumlaPierre lotti
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim araştırıcammmm
+1 yılNakkastepe
10 YorumlaTaşı toprağı altındır. Gez her yerini 😁
00 Yorumlaİstanbulluyum ama değilim bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılTaksim beşiktaş gez
00 YorumlaTaksime git bakat güzel
00 Yorumla
+1 yılBence çok tavsiye almışsındır
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > İstanbul'u bilenler buraya! Bana gezilecek yerler önerir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler