yıllık izin için gidicem teyzemler orda ama pek yer bilmiyor evlenip gitti bir kaç aydır orda. çok çok vialand, cevahir, eminönü sultanahmet oralara götürür ama bunlar en fazla 3 gün sürer ve ben 2 haftamı ayırdım oraya boş boş geçirmek istemiyorum tatilimi kimseyi de tanımıyorumki rehberlik etsinler bana en azından bir kaç yer öğrenebilirsem oralara da bir şekilde gidip görmek isterim. Bana nereleri önerebilirsiniz.
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılPampa seni gezdirmek istyecek 8 10 kişi çıkar merak etme :D Otağtepe ye bir kahvaltı yap. Ordan belgrada geç hem yürüyüş yaparsın hem doğada çayını kahveni yudumlarsın. sonra hisar üstüne gidip manzara izleyebilirsin. Dönüşte mutlaka yerebatan sarnıcı topkapı sarayı ve ayasofya 3 lüsünü gezmelisin. BUram buram tarih kokuyor oralar. Ordan Fathe geç Fatih camiini mutlaka görmelisin mübarek kişilerin kabrirleri orada. Ordan Fener Rum patrikhanesine doğru yürürsün 45 akka 1 saat gezdiğin her sokak tarih zaten. İstanbul u geze geze bitiremezsin zaten karış karış gezecem diye dert edinme :)
15 Yorumla
Soran+1 yılkarış karış değil de en azından İstanbul'da bulundum diyebilecek kadar yer yeterli ve haklısın gezdirmek isteyen çıkar ama ben birileri meşgul olmayı değil gezmeyi istiyorum mümkünse :)
- +1 yıl
Valla yurt dışında İstanbul deyince Hagia sofıa (aya sofia), BLue mosque (sultanahmet camii) Basilica sistern (yere batan sarnıcı) St. george church (aziz corç kilisesi) ecumenical patriarch of constantinople (Fener rum patrikhanesi) Bir de Taksim square (taksim meydanı) na gittim mi İstanbul'da harika yerler gezdim gördüm diyorlar :D Eeee Bizim insanlarımız bilmez ama Fener Rum patrikhanesi Dünyada 250 milyondan fazla olan ortodoksların kabesidir. Aynı şekilde aya sofia da yaklaşık 2 milyar hristiyanın kabesidir. Sultan Ahmet en güzel camii Yere batan sarnıcı koskoca bir şeyire merkezden su dağıtılan ilk modern kanal st. george kilisesi de hristiyanlarda halen çözülmemiş bir haritanın başlangıç yeri buralar varya 1500 yıllık sırları barındıran yerler tarih buralar işte :D
Soran+1 yıldoğrudur :) ıkı yer gezmem zaten ama 10 günde ne kadar gezersem o kadar iyi hiç yoktan bilindik yerlere gideyim istedim
- +1 yıl
Hehe iyi bakalım Umarım istediğin gibi bir tatil geçirirsin iyi günler.
Soran+1 yılteşekkür ederim size de iyi günler
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 639 cevap paylaştı. İstanbul dünyanın "kent turizmi" şehirlerinden biridir. Özel bir rota çizmenize gerek yok ama ben size öne çıkanları yazayım
Feshane, sirkeci garı, anadolu hisarı, kız kulesi, ayasofya, topkapı sarayı
Galata kulesi, rumeli hisarı, adalar
Yıldız sarayı,
(Müzeler) aşiyan/atatürk/havacılık/miniatürk/kariye/hisarlar müzeleri
Sahaflar/bakırcılar/mısır/ kapalı çarşılar
Ali paşa/büyük/yıldız/balkapı/kurşunlu hanları
Sepetçiler/florya/hidiv/küçüksu/aynalıkavak köşkleri.
Yoruldummm. Bunları 2 haftada gezemezsin zaten
Kolay gelsinn11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru bir rehberle gezilir. teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnadolu Yakası; Beykoz, Üsküdar, Kadıköy, Çamlıca, Beylerbeyi, Anadolu Hisarı, Fethi Paşa Korusu, Mihrrimah Sultan Camii (hem Anadolu yakasında hem Avrupa yakasında vardır.), Haydarpaşa Garı, Selimiye Kışlası, Moda
Avrupa Yakası; Rumeli Hisarı, Emirgan Korusu, Kireçburnu, Taksim, Beyoğlu, İstiklal Caddesi, 1453 Panaroma Tarih Müzesi, Aşiyan Müzesi, Bebek Sahili, Miniatürk, Eminönü Yeni Cami, Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi, Yerbatan Sarnıcı
Büyük Adada ise Aya Yorgi Kilisesi. Kilise ne dilek dilersen gerçek oluyormuş.17 Yorumla
Soran+1 yılciddi mi oraya kesin gidip dilek tutmam lazım çok teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılYaşlı teyze öyle demişti hiç dilek dilemedim bilemiyorum 😊 rica ederim
Soran+1 yılben diliyeyim bakalım oluyorsa sende git diycem ama seni bulamam yine de git sansını dene :)
Cevap sahibi+1 yılDilek dilemem öyle yerlerde ya ben O'ndan istiyorum o hepimiz için hayırlısını versin
Soran+1 yılamin cümlemizin İNŞALLAH ama 'O'na ulaşmak için aracıları kullanmak kötü bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle ama sevmiyorum diyelim
Soran+1 yılpeki :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılsultanahmet camii, ayasofya camii, yerebatan sarnıcı, topkapı sarayı, galata kulesi, pierre lottie, dolmabahçe sarayı, kız kulesi, boğaz turu (yarım olup boğazın ortasından dönen değil, tam tur olan kıyılara yanaşıp duran tur), anadolu kavağı, kanlıca... aklıma gelenler bunlar. benim bir arkadaşım geldiğinde buralara götürmüştüm 10 gün boyunca :)
11 Yorumla
Soran+1 yılvayyy süpersin o zaman detaylar sunduğun için teşekkür ederim :)
+1 yılGezdirmeyi teklif etsem yanlış anlaşılmam muhtemel. Ama yine de teklifimi şuraya bir köşeye bırakayım. Süleymaniye camii, yere batan sarnıcı, Gülhane, ağa kapısı, hüsnü ala, kubbe i aşk, Galata kulesi, İstiklal, gezi parkı, Galata köprüsünün altı, Kadıköy moda sahili, Beşiktaş sahili, Üsküdar sahili, Çamlıca tepesi, valide han, edebiyat kıraathanesi, otağ tepe, limonlu bahçe. Buraları tavsiye ederim 😊
17 Yorumla
Soran+1 yılişte böyle mekan adı arıyorum ben ya çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim, iyi eğlenceler 😊
Soran+1 yılsaolun :) İNŞALLAH pişman olmam ve kolayca bulurum
- +1 yıl
Otağ tepe dışındaki yerler hep bilindik yerler. Bir de valide han biraz ara sokakta. Bunun dışında zorlanmazsın bulurken. Ağa kapısındaki manzaraya aşık olacağına iddiaya varım.
Soran+1 yılhmm olmazsam eğer bulurum seni bak bide kızların gidebileceği yerler dimi sıkıntı çıkmaz
- +1 yıl
Hayır hiçbir sıkıntı olmaz. Hepsi kalabalık yerler. Bir çoğu da Sultanahmet çevresinde zaten. Dilediğin gibi yazabilirsin, elden geldiğince tarif ederim 😊
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim :)
Anadolu yakasinda kadıköy altiyol moda ve barış manço müzesini liste basina ekle. Avrupa yakasında taksim, istiklal, fransiz sokağı galata kulesi. Mısır çarşısı ve kapali çarşı. Oradan da valide hanin catisina çıkıp panaromil İstanbul manzarasinin keyfini çıkart. Yemek konusunda da sevdigin bir mutfak veya yemek türü varsa yaz. Ona göre yemek yiyeceğin yerleride yazayim
07 Yorumla
Soran+1 yılavrupa yakasında olucaz karşıya geçme ihtimali olur mu bilmiyorum çünkü orda sadece teyzem var orda bir kaç ay olu oraya gideli yemek türü de daha çok fastfood severim :D
Soran+1 yılpeki anadolu da mı çok gezilecek yer var avrupa kısmında mı
Soran+1 yılhmm iyi o zman :) teşekkür ederim :)
Soran+1 yılPeki elimden geldiğince gezicem oraları 😊
ne zaman geliceksin rehberlik yaparım sana motorda var bende İstanbul'da gidebileceğin yerler hep otobüsle gidebileceğin yerler insanlık yapıp yardım etmek isterim iznin olursa
11 Yorumla
Soran+1 yılağustos un son haftası ama teyzem de var o yuzden motor işi sıkıntılı
Banada birlikte gezicek arkadas lazimdi gezmwyi severim istersen birlikte gezelim dicem ama bilwmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılbende seviyorum ama teyzem de var yanımda
+1 yılPiyer Loti, Mısır Çarşısı, Çamlıca Tepesi. Beşiktaş, İstiklal Caddesi, Topkapı Sarayı. Kız Kulesi, Galata Kulesi...
14 Yorumla
Soran+1 yılen çok alışveriş yapılacak yer merakındayım :D teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Mısır Çarşısı ile Kapalı Çarşı işini görür sanırım
- +1 yıl
Rica ederim.
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılbüyükadaya gidin. sabah erken git. kabataş veya kadıköyden. at pisliği kokuyor efil efil yalnız, bunu da göz önünde bulundurun.
10 Yorumla
+1 yılBüyük adaya ve galata kulesine git.
Oradan Sultanahmet meydanına karaköyden yürü.11 Yorumla
Soran+1 yıladaya gitme ihtimali düşük teyzem gelemeyebilir evli sonuçta ama bende tek gidemem diğer yerleri değerlendiricem teşekkür ederim :)
Diğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Sultanahmet, Üsküdar, Beşiktaş, Sarıyer. Yeşilköy :D
114 Yorumla
Soran+1 yıloraları biliyorum ben gezilecek yer arıyorum
Soran+1 yılöyle de semt oralar ne bileyim mekan adı yok mu
Soran+1 yılbir gün sürer orası geriye kalan en az 10 gün var
Soran+1 yılbaktık heralde
Soran+1 yılkızmadım sen sinirli şekilde yazdın :/
Soran+1 yılpeki dediğin gibi olsun :)
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Diğer konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılTeyzen olması senin işini zorlaştırıyor fazla gezemezsin. Yoksa yardimci olurduk. Tabi birde yasin önemli
122 Yorumla
Soran+1 yılteyzemle yaşıtız ve yaşım 23 zorlaştırmaz kafa dengidir
- +1 yıl
O evli sen bekar. Senin gittiğin yerlere belki gelmek istemez. Eğlence yerlerine falan
Soran+1 yılnapalım gitmem bende eğlence yerlerıne :/
- +1 yıl
Ozaman ist gezecek yer çok. Günler yetmez. İst ne istersen elinin altında.
Soran+1 yılbakalım artık ALLAH sonunda pişmanlık vermesinde
- +1 yıl
Ne gibi pişmanlik
Soran+1 yılbilmediğim için kız başıma olmadık yerlere de gidebilirim veya yağış olur dışarı çıkamam gibi
- +1 yıl
Tek başına gitmek doğru olmaz. Yanında kesinlikle arkadaşın olsun
Soran+1 yılişte ordan tanıdığım pek kimse yok varsa da bunları isteyeceğim kişiler değiller
- +1 yıl
Ozaman tek çare fenerbahçe
Soran+1 yılfenerbahçe ne alaka anlamadım :/
- +1 yıl
Oda bizden olsun Türkiye nin en iyi takimiya 😃
Soran+1 yılbende fenerbahçeliyim ve türkiye de yaşıyorum :D
- +1 yıl
Bende Kanadada yaşıyorum ☺
Soran+1 yılvayyy iyimiş te o nasıl oluyor ordan İstanbul u tarif etmek :D
- +1 yıl
İstanbul dünyanın göz bebeği. Bende çok seviyorum 😃
Soran+1 yılbende bayılıyorum oraya ya ama gezmek için yaşamak için değil :)
- +1 yıl
İyi bir rehber bulursan memnun kalirsin
Soran+1 yılnerden bulucam ayrıca teyzem bırakır mı olmazsa kendım gezerim :)
- +1 yıl
Sen şu gizliden çık bir
- +1 yıl
Noldiiii
Soran+1 yıltakip isteği atmıştım zaten size
Çok var Galata Kulesi, Kız kulesi, Adalar, Rumeli Hisarı, çok yer var daha..
131 Yorumla
Soran+1 yıliki hafta yeterli midir öyle yerleri gezmek için
Soran+1 yılpeki eğlence merkezleri olarak neresini önerebilirsin
Soran+1 yılviland tamam da luna park gibi yerler de olsun istiyorum öyle bar falan onlarla işim olmaz
Soran+1 yılpeki napalım bizde olanla yetiniriz teşekkür ederim :)
Soran+1 yılİNŞALLAH öyle olur çünkü teyzem pek bilmiyor bide evli diye sınırlı bir gezinti olacak :/
Soran+1 yılbende öyle umuyorum ama biraz şanssızlık var ağustosun sonunda yağış olursa orda hiç şaşırmam :)
Soran+1 yılpeki deniz nasıl olur cünkü eylülün 6-7 ne kadar orda olucam, iki hafta boyunca
Soran+1 yılpeki boğulmayayım da o bana yeter su korkum var henüz aşamadım ama girmektende vazgeçemiyorum :/
Soran+1 yılkilyos güzel ve temiz diyorlar ama doğru mu
Soran+1 yılhimm anladım peki o zaman dilerim 2 hafta yeterli olur gezmek için :)
Soran+1 yıloranın trafiğinden biraz gezmek zor gibi geliyor bana özellikle de yol bilmiyorsan :/
Soran+1 yıldesenize dert edecek bir şey yok o zman İNŞALLAH ta olmaz teyzemin çıkmak istemediği günler de kaçarım ben tek başıma gezerim napayım :)
Soran+1 yılvar ama o tür şeyleri isteyeceğim kişiler değiller :/ yani tekim maalesef
Soran+1 yıladıyaman da yaşıyorum :/ bilmez miyim yalnız başına zaten hiç keyifli olacağını sanmıyorum :/ bide İstanbul gibi büyük bir şehir de biraz tehlikeli olablilir
Soran+1 yılanalaşabileceğim biri olsun erkek kız farketmez daha doğrusu kızlar soguk geliyor bana erkeklerle iyi anlaşıyorum desem :/
Soran+1 yılsıkıntı olamaycaksa neden olmasın :/
bağcılar merkez :D mükemmel tarih kokan semtimiz kesinlikle değerlendir :D
041 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
Soran+1 yılaraştırmadan gitmem merak etme sen :)
Soran+1 yılkekoların içine süreklemişsin beni kötü insan :/
Soran+1 yılkesinlikle değerlendir yazdın başta banane
Soran+1 yılolsun bilinçli olmayan biri sorsaydı ne olacaktı gitme ihtimali çok yüksek
- +1 yıl
tamam o zaman yorumumu değiştiriyorum İstanbul'da gitmemen gereken yerleri yazıyorum dikkate alırsın o halde :D
bağcılar, esenyurt, gaziosmanpaşa, hasbahçe, fikirtepe dolapdere, hacıhüsrev başkada aklıma gelmiyor.
istersen buyur avcılara gel oraları gezdireyim sana sonrada kalan zamanınla diğer yerleri gezersin
Soran+1 yıl96 yaşında zor olmaz mı gezdirmek :) :D
Soran+1 yılkırılır falan lütfen başımıza bela almak istemiyoruz bu genç yaşımızda :D
Soran+1 yılgezmeyi seven biri olarak o kadar çökmem merak etme :)
Soran+1 yılgelicem zaten de gerisine de bir şey diyemiorum :)
Soran+1 yılteyzemle biraz zor ama bakalım daha bir AY var zaten
Soran+1 yılikimizde senden büyüğüz :D
Soran+1 yılsenden 3 yaş büyüğüz tabiki de vericeksin :) :D
Soran+1 yıl20 dedin ya :D
Soran+1 yılyazık ya ihtiyarı olmak önümüzde daha çok uzun yıl var en iyisi gençliğe doymak ve evet takipteki benim :D
Soran+1 yılteşekkür ederim ssen mi ihtiyarsın ben mi yoksa :D
Soran+1 yılayyy yazık sana daha benim 1 hafta olmadı katılalı :)
Soran+1 yılpeki sen büyüyene kadar ben gidip gelirim :D
Soran+1 yılsende garipsen ben bir şey diyemiyorum artık :D
Soran+1 yılxper puanı toplayıp artık sıkılıcam ona gidip gelicem dedim bide araya İstanbul girecek :)
Soran+1 yıltamam :)
taksim başla her yerde gezi var uzun vakit alır çok güzel günler olur.
10 Yorumla
+1 yılHareketli disko clup tarzı mı sessiz sakin deniz kıyısında pansiyon otelleri olan yer mi yoksa hırçın ve öfkeli Heavy metal barlari mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılbarla işim olmaz
+1 yılGel ben gezdireyim seni
113 Yorumla
Soran+1 yılyalnız değilim teyzem var
- +1 yıl
Teyzeni ekeriz bir yerde ya gençlerin içinde ne işi var bizim hizimiza yetisemez o zaten
Soran+1 yılteyzem benimle yaşıt
- +1 yıl
Oha sictik desene 😊
- +1 yıl
Lan erkekler bunun teyzesi hepimizi yolar valla kaçın
Soran+1 yıl:D öyle değil de duvara tosladın bence :)
- +1 yıl
Teyzenede birini ayarlasak olmaz mı ki
Soran+1 yılevli teyzem genç yaşta sen bizim canımıza mı sebep olacaksın
- +1 yıl
Ohhh Ohhh ozaman tek seçenek kalıyo teyze ben gezerim diycen kacicaz
Soran+1 yılkaçamam kimseyle :)
- +1 yıl
Kaçırıp başıma bela almam zaten akşam teslim ederim geri korkma
Soran+1 yılbanane :)
- +1 yıl
Valla çok şey kaybedersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hele bir gel, sonra düşünürsün bunları :)
112 Yorumla
Soran+1 yılbileti aldım gelicem ama önce plan yapmam gerekiyor :)
Cevap sahibi+1 yılyok mu buradan bir tanıdığın yalnız gezme (yin)... Kurnaz çok :)
Soran+1 yılteyzem var oda evlenip geldi bir kaç ay oldu
Cevap sahibi+1 yılo zaman tamam :)
Soran+1 yıloraları bilmiyor bilse sıkıntı yok zaten
Cevap sahibi+1 yılbilse keşke :/
Soran+1 yılöyle olsaydı zaten yardım istemezdim :/
Cevap sahibi+1 yılyardımcı olmak isterim ama bende pek ezbere bilmiyorum.
Soran+1 yıldaha bir ay var ya bakalım kısmet artık :)
Cevap sahibi+1 yılaslında daha önce bir iki defa gittiğim yerler :) sen bir gel bakarız dostum :)
Soran+1 yılpeki o zman :)
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
+1 yılTek mi gezeceksin sana biri lazım
16 Yorumla
Soran+1 yılteyzemle gezicem
- +1 yıl
Teyzen yorulur bir süre sonra sana yaşıtın lazım
Soran+1 yılteyzem yaşıtım zaten
- +1 yıl
O nasıl teyze olsun teyzeyle gezilmez ayıp
Soran+1 yılne ayıbı kafa dengi ve benimle yaşıt ama aradaki fark annemin kız kardeşi olması :)
- +1 yıl
Olmaz işte ondan sana benim gibi biri lazım
+1 yılGel Beşiktaş'a sana sarayları gezdireyim 😄
10 Yorumla
+1 yılTarlabaşı'nı görmeden gitme
01 Yorumla
Soran+1 yılorası ne oluyorki
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizim eve gel bebek 😑
00 Yorumla
+1 yılkadıköy ^^
10 YorumlaBizim evi gezebilirsin istersen