Tatil & Seyahat İstanbul'da gezilecek yerler önerir misiniz? XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bu gun izinliyim İstanbul'da gezilecek yerler onerirmisinz Güncellemeler+1 yıl Birini kandırmak için işletme okumalımıyım? ☺️) İstanbul'da gezilecek yerler önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Bence kadıköy 0 0 Yorumla
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ayasofya camii, Sultanahmet camii, topkapı müzesi, yerebatan sarnıcı, kapalıçarşı, taksim, kadıköyben buraları gezdim reis gayet iyi. 0 1 Yorumla Ebûgurebâ +1 yıl Boğaz turu yapmayı da unutma Yorumla
schrödinger_cat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kadıköy sahil Beşiktaş 😊 1 1 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Evet Beşiktaş Eminönü taksim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kadıköy
Ayasofya camii, Sultanahmet camii, topkapı müzesi, yerebatan sarnıcı, kapalıçarşı, taksim, kadıköy
ben buraları gezdim reis gayet iyi.
Boğaz turu yapmayı da unutma
Kadıköy sahil Beşiktaş 😊
Evet Beşiktaş Eminönü taksim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!