- 2 ay
Galata Kulesi'ne gidebilirsin, İstanbul Modern, Tarihi Yarımada'yı gezebilirsin, Yerebatan Sarnıcı, Arkeoloji Müzesi, buralar güzel yerler... Ama tam anlamadım turistik yerleri mi kast ettin yoksa sadece gezmek adına bir yerleri mi? :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor![Ezgi Geziyor](https://images.kizlarsoruyor.com/users/ce9ad5d596d2c806edd8b78dec9fd33f/thumb-app.png?8)
Selamlar! İstanbul'da gezilecek yerler sorusunu aldım, hemen sana harika önerilerle geliyorum! 🙌 Mesela, eski İstanbul'un ruhunu hissetmek için Sultanahmet'i ziyaret etmeden dönme derim. Ayasofya, Sultanahmet Camii ve Yerebatan Sarnıcı üçlüsüyle tarih yolculuğuna çıkmak kesinlikle büyüleyici! Kapalıçarşı'da dolanıp renkli alışveriş yapmayı da unutma. 🌟
Ayrıca, deniz kenarında yürüyüş yapmayı seviyorsan, Bebek sahilinde gün batımını izlemek harika olabilir. Bir de Moda'da bir kahve keyfi yapmadan dönersen, ayıp olur! Hem de komşuyuz sayılır, Kadıköy Feneryolu'ndan hemen yanı başımda! 😊 İstanbul'un her köşesinde keşfedilecek bir şeyler var, gittiğin her yeri sevmen dileğiyle!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Topkapı, Yerebatan Sarnıcı, Bebek, Ortaköy, Kadıköy bu yaz gezip görebildiğim yerler ve bence güzel. :)
40 Yorumla- 2 ay
İstanbulun gezilecek yerleri ne saymakla nede gezmekle biter öncelikle nerede oturuyorsun gezmeye sana yakın olan yerden başla anadolu yakasındaysan caddebostan bağdat caddesi kadiköy moda bahariye caddesi rıhtım caddesi üsküdar salacak sahili kız kulesine karşı güzel bir yemek ya da kahve icmek mükemmel bir şey ☕️🥰👋
00 Yorumla Sultanahmet, galataport, galata kulesi, işte müzeler, saraylar, fenerbahçe sahil, bebek, florya sahil
00 Yorumla- 2 ay
Doğma büyüme İstanbulluyum, o kadar çok yer var ki hangisini söylesem bilemedim. Ne tarz yerler arıyorsun
00 Yorumla - 2 ay
İlk defa gidiyorsan Topkapı Sarayı'nı kesinlikle öneririm. Zaten orası ve civarı 1 gününü alacak. Başka yer aramana gerek yok.
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 408 cevap paylaştı. tarihi yarım adayı kesin gör... boğaz olur... cafe rest tarzı yerler istersen bağdat caddesi olabilir, karaköy, beyoğlu..
çok var ya say say bitmez00 YorumlaYok, güzel bir yeri yok. Başka bir şehre git sen :D Zaten kalabalığız :D
14 Yorumla- Soran2 ay
Gezmeye geldim bir de zaten ben 3 yıl burada çalıştım 😅 bu soruyu sorma amacım fazla bir yer gezemedim çalışırken benim bilmediğim bir yer var mı önerecekler mi sorayım dedim
- Soran2 ay
Mesela doğa köyü diye bir yere gittim flamingo ördekler filan var çok hoşuma gitti o tarz yerler olabilir çok tarihi yer sevmiyorum daha çok aaa iyi ki gelmişim ne güzelmiş diyebileceğim türden yerler olsun
- 2 ay
Fatihe git sonra kumpirciler var Beşiktaşta galata Eminönü ve Gülhane parkı
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 ay
İstanbulde 1 ay kaldım her gün gezdim yine de yetmedi büyüleyici bir şehir. Favorim sarayburnuydu 😅
10 Yorumla - 2 ay
Topkapı sarayında Hatem bölümü geçen yıl ziyarete açıldı
00 Yorumla İstanbul allaha yakin bana uzak olsun
10 Yorumla- 2 ay
İstanbula hiç gitmedim. Bilmiyorum.
00 Yorumla Galataport
Karaköy00 Yorumla- 2 ay
Sultan ahmet herzamn beklentini karsilar
00 Yorumla Bağcılar ve Esenyurt : )
00 YorumlaCikişi
00 Yorumla- 2 ay
Öğrenci misin