Hayallerim için en uygun yer Amerika olsa da yaşamak için Avrupa ülkeleri diyorum. Özellikle Fransa ve İngiltere. İnsanların kafa yapıları yaşam tarzları kentleşme mimari vs. ayrıca vatandaşı olduğum için tabi ki.
Türkiye ye tabikide 4 mevsimin yaşandığı insanların samimi olduğu cennet vatanim her yeri ayrı tarihi güzel (hemen ekonomi demeyin şartlar bir insanin insan gibi yaşadığı düzeyde olursa tabi)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Amerika tabi ki de
Hayallerim için en uygun yer Amerika olsa da yaşamak için Avrupa ülkeleri diyorum. Özellikle Fransa ve İngiltere. İnsanların kafa yapıları yaşam tarzları kentleşme mimari vs. ayrıca vatandaşı olduğum için tabi ki.
İsviçre kesinlikle sakin yaşam sevdiğim kadınıda alırdım yanına hayatı daha da güzelleştirirdim
İspanya fransa italya ingiltere Amerika İrlanda İsviçre Norveç Finlandiya olabilir
Japonya ya da Amerika olabilir hem nasıl bir ülke olduklarını merak ediyorum hemde daha disiplinli oluyorlar
Yeni Zelanda'ya taşınırdım, doğası insanı deli ediyor. İnsanları da sakin ve saygılı olduğu için huzur bulurdum.
Italya, tarihi ve mimari özelliklerinden dolayı. Belki norveç olabilir, o da yasam kosullarindan dolayi
İsviçre, sakin huzurlu ve kuralcı bir yaşam. Katı kuralları yüzünden aslında biraz çekinirdim fakat uyum sağlarız bea
burada kalsam tüm masraflarım karşılansa :D
Ben FİNLANDİYA diyorum. SİNGAPUR , İSVİÇRE VE KANADA ise diğer aday ülkelerim.
Brezilyayı merak ediyorum Brezilya'ya gitmek isterdim
İtalya/Fransa/İspanya üçünden birine beni fırlatabilirler 😄
kanada toronto veya ottova nedene gelirsek köpeğim bile huzur içinde yaşamalı
Türkiyede kalmayı tercih etttiğimi söylerim. Ama gezmek için tüm masraflarını karşılarız derlerse Güney Kore ve Japonyayı isterim.
Türkiye ye tabikide 4 mevsimin yaşandığı insanların samimi olduğu cennet vatanim her yeri ayrı tarihi güzel (hemen ekonomi demeyin şartlar bir insanin insan gibi yaşadığı düzeyde olursa tabi)
Şartlar ve şirinler izin verirse bende şirinler köyünde yaşıcam MK
Amerik nyc ya da Almanya
Parise taşınırdım. Ladybug fanı olduğum için sjdjdjdjdh
los Angeles New York benim hayalim kız :)
Maimi beach bekle beni
Ben de los angeles isterdim veya miami:D
istediğim ülkeye gidiyorum zaten. kimsenin bir şey yapmasına gerek yok
İsviçre tam olarak hayat felsefeme uyan bir ülke
İçimden “endülüs” demek geldi.
İtalya hiçte bura aklıma gelmezdi😂
Japonya olabilir
Brezilya ya da portekiz
Taşınmam da gezmeye giderim
Olduğum yerden memnunum
Japonya derim medeniyet var orada
Tokyo. hayat cidden orada