Güncellemeler
+1 yıl
Soru neden bu kadar tuttu la? :/
Güncellemeler
+1 yıl
Hindistan önde sanırım. 🙂🇮🇳
Benim Afrika ülkelerinden herhangi biri olurdu sanırım. Sıtma tehlikesi var, çeçe sineklerinden dolayı uyku hastalığı riski var. O açıdan sıkıntılı cidden.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
a*rap ülkelerine gitmem asla
Büyük konuşmayayım ama para verseler gitmeyeceğim bir ülke yok sanırım. Heryeri görmek isterdim. Ha can güvenliğim olmaz o ayrı.
Somali'de yabancılar korumasız gezmiyor. O derece tehlikeli bir yer. Hakeza Yemen.
Afrika ülkelerine, şeriat devletlerine ve Uzak Doğu Asya ülkelerine gitmem..
Hindistan. O kir ve pasaklılık beni kalpten götürürdü
Şu herşeye candır yazanlar ne itici geliyor ya. Şahsen sevdiklerini sanmıyorum. Amerika. Suçlular ağır cezalandırılmasına rağmen her an sokakta başına bir şey gelmez oranı çok yüksek
Sizin sevdiğiniz kelimeleri mi kullanmamız gerekiyor, özel sözlüğünüz falan varsa verin de dersimize çalışalım madem!
@Mertcetinnn dslkskdjdj yorumumu nerden gördün geldin. Yorum yapıp dakikalar sonra dur bir yorumları tekrar okuyayım diye mi düşündün. Ben yorum yapıp geçiyorum özellikle geri döndüp başkalarının yorumlarına bakmıyorum. Hiç beklemiyordum benim yorumuma yazmanı güldürdün 😂😂😂
Yazdıklarımı kontrol ediyorum herhalde, sonuçta üslup ve lisan her şeydir. Benden sonraki ilk yorum seninkiydi, aşağılara kadar da inmedim yani. İnşallah daha fazla gülersin ne diyeyim 😂
Çin, Japonya, Kore gibi ülkeleri gram merak etmiyorum. Yemeklerini de sevmiyorum.
Hindistan Pakistan Afganistan ilk aklıma gelen bunlar
Hindistan olabilir. Baharatlarinin kokularina dayanamiyorum.
Afrika ülkeleri ve Asya ülkeleri, belli bir tane söyleyemem. Avrupa ve İskandinavya candır.
ordakiler keko bekliyordu
@gizemnnn keko olduğuma nasıl kanaat getirdin acaba?
tc erkeki yabanci düskünü olanlar cogu keko
@gizemnnn Ha yani sen diyorsun ki imkanım olsa yurt dışına gitmek öyle mi?
bn zaten yurtdisidna yasiyorum burdaki turk erkeklerin yedi bikdan haberim var görgpszler yabanci kadin icin geberiyorlar sapiklar
@gizemnnn Peki benim kurduğum cümle ile yabancı kadın ne alakâ. Bu yazdıklarımdan bunu çıkarman türk erkeklerin zihniyetini değil senin zihniyetini gösterir. Ben kadınları ilah görmüyorum, yabancı kadın meraklısı olsam İstanbul'da da var illa yurt dışına çıkmak mı gerek.
iskandiv ukranya rus kadini el üstünde tutan senin zihniywtin benlm kine bosuna camur atma gevur kadin düskünüz
@gizemnnn 😂😂 yazık ya sana, adına üzüldüm, sağlıklı düşünemiyorsun belli ki. İskandinavya bana doğası ve kültürü yüsünden rahat geliyor, TV de izlerken oranın yeşilliği hatta yeri geliyor kışı bile cezbediyor beni. Kalkıp da afedersin * için ülke değiştirmem, kafa yapın pek sağlam gelmedi bana.
* olan yerde şunu belirttim bı organ için ülke değiştirmem
benim kafam yapim degil gerizaakli ukranya sirf kizlarin altinaya yatmaknciin giden turk erkekiydi hatirlatiyim inkar edio beni suclu duruma düsürmem komik hadi ikile
@gizemnnn Aynen Erkekiydi doğru diyorsun Erkeki evet 😂😂😂😂 ayrıca benim yorumuma yazıp ikile demek nasıl bir kafa yapısı xhshsh
Almanya. Bizden bir sürü var orada da. Bizden olmayanların olduğu her yere gidebilirim.
Çin olurdu çok korkunç insanlar bence her şeyi yiyen insan beni de yer
Yeni yiyen utansın.
Mısırlılar çürümüş balık yiyor. Leş gibi kokuyor üstelik. Çok seviyorlar. Adı fesıh mı ne. Bizdeki çiğ köfte gibi meşhur.
Kurtulmuş balıktır o ondan bişi olmaz insan yiyorlar diyorum
Yol harçlığı çok basit kalmış, tüm ihtiyaçlarım karşılansın da suudi arabistana bile giderdim. En azından tecrübe edinmiş olurdum yabancı bir ülkede.
İran, Afganistan, Pakistan, Hindistan daha liste uzar gider.
Cernobil faciasının olduğu yere asla gezip görmek istemem. radyasyon almaya hic niyetim yok.
Afrika'ya giderim Avrupaya giderim Asya ya giderim Güney ve Kuzey Amerika da olur fakat bu 5 kıta arasında gitmeyeceğim bir ülke vardır Asya kıtasında bulunan Afganistandır 😨
Afrika ülkeleri olabilir, körfez ülkelerini de buna ekleyebiliriz
Ben giderdim gezmeyi severim
Her yere mi?
Evet
Afganistan. Tam bir cehennem çukuru gibi
çin ve arap ülkelerine gitmem
Gelişmemiş arap ülkeleri
hindistan. asla gitmek istemedigim ülke.
Yalnızca İran, Suriye
Büyük konuşmak istemem ama Pakistan
Hindistan ve buna benzer ülkeler
Hindistan, Çin, Surue
Suriye
Hindistan.. Keyifli günler..
İran' gitmek istiyorum TC beni göndermiyo yardım edin😔
Temelli olarak Türkiye
Arap Ülkeleri
Bencede afrika bölgesi
Hindistan asla gitmezdim sanirim.
arap ülkeleri ve afrika ülkeleri
neden herkes arap ülkesi yazmis
Bu yasa kadar nedenini anlayamadin mi knk
Hakaret olarak algilama sadece tuhaf geldi
kadinlari insan yerine konmadiklari icinmi
Arap ülkeleri ve İran.
Ermenistan
Ermenistan
Arap ülkeleri
Laos
Suriye
Orta Doğu
Hindistan
Hindistan
Tüm Ortadoğu ve balkan ülkeleri diyelim...
hindistan pakistan arabistan tayland vs
Suriye
Afganistan.
Çin, hindistan
Kuzey kore
Kuzey kore
hindistan 😂
Afrika ülkeleri ve Irak Suriye
Hindistan net
Meksika.
Hindistan
Ortadoğu