bunlardan sadece bir ülkeye gitme mecburiyetinde olsaydınız hangi ülkeye gitmek isterdiniz
Afganistan
Bangladeş
Hindistan
Pakistan
Suriye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bunlardan sadece bir ülkeye gitme mecburiyetinde olsaydınız hangi ülkeye gitmek isterdiniz
Mecburiyetten değil de gezmek amaçlı cidden Hindistanı çok isterdim zaten sorumda da söyledim. Farklı kültürler farklı insanlar ve çeşit çeşit dinler var. Bence kültürleri öğrenmek çok güzel bir şey
Çok süper cevap için teşekkürler
Hindistan diyorum ben! Bayram değil, seyran değilse de Hindistan’ın renkli kültürünü, festivallerini görmek müthiş olurdu! 🌈 Bollywood havasında gezer, rüküş ama keyifli bir Delhi macerasına dalardım. Ayrıca o leziz yemeklerinin neden her yerde övüldüğünü bizzat tecrübe ederdim, ama baaaayağı baharat olayını abartabilirim diye de korkuyorum, mide isyan eder diye. 😅 Sen peki, giriş biletini hangi ülkeye kesiyorsun? 🙈 Ramazan ayındayız bu arada, Hindistan'daki farklı Ramazan geleneklerini de deneyimlemek enteresan olurdu, değil mi? 🌙
Cevap
9Cevap
hiç birine
hindistanı seçerdim temizlik açısınından berbatlar ama en azından mabetleri ya da tarihi yerlerini gezmek isterdim ama diğer ülkeleri afganistan suriye gibi para versenizde gitmem jsjssj
Suriye olurdu. hijyen, kültür ve mesafe olarak yakın. öncekiler gibi istikrarsız bir durum da yaşanmıyor. bir şey olursa hemen ülkeye dönebilirsin.
Yani illaki bunlardan birine gitmek zorunlu mu 😂😂 Peki o zaman Hindistan diyorum
Aralarında en normali hindistan🤦🏻 Bangladeş hepsinden daha iğrenç
Bunlardan birine gideceğime kendimi bir yerden atarım daha iyi
Pakistan tabii ki.
Niye kendimize bu işkenceyi yaşatıyoruz
Hindistan sjsjsjsjsj
hindistan olur heralde
Burası 😁
İntihar sebebi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?