Yurt dışında yaşamak için şartlarınız müsait olsaydı hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz?

Bahsı gececek populer yerlerın cogunu gordum ılla secmem gerekecek olsaydı avusturyanın ısvıcre sınırına yakın yerlerınde yasardım sjsjs cok yonlu dusunmek gerek
Türkiye😂
Teşekkürler seninde öyle😄
Cevap
45Cevap
En azından benim inancıma ve kültürüme yakın olan bir yer isterdim illa olacaksa. Mesela Bosna Hersek olabilir, Avrupa'nın da ortası sayılır. Her yere yakın. Mimarisi de harika bir yer zaten
Yurt dışında yaşamak maalesef şansa tabiii keşke tatil için tercih edilmek olsaydı ama daha özgür daha demokratik daha insancıl ülkeler ve en önemlisi geçim derdi ile seçim yapıyoruz
En kapsamlı ve zengin dil kültürüne sahip ülke Amerika. Orası olurdu sanırım hem birçok farklı dilde pratik yapardım
İtalya tabi ki ya soru mu bu Medeniyetin beşiği ve en güzel ve marjinal ülke bence ama Rusya'da beni kendine cezbeden ülkelerden
İkisi de leş kardeşim Rusyanın Türkiyeden farkı yok İtalya’da ölü şehir.
Ben Florida meraklısı oldum çok isterdim orada yaşamayı
Böyle bir imkanım var ama istemiyorum sevmiyorum
Yurt dışında yaşamayı düşünmüyorum. Ama gezip, görmek isterdim sadece.
Şartlarım müsait ama burada kurulu düzenim var gitmek istemiyorum
Almanya sanırım
Tamam eğlencesiz soğuk vs ama düzeni var çoğu avrupa ülkesine yakın. Gezmesi kolay. Yaptığın işin hakkını alıyorsun vs.
Evet bende öyle düşünüyorum
@İzmirgeceleri35 🙂👍
Çok sosyal devlet.. bende calsiio para biriktirmek. isterdim. zaten.. gemzeyi de. jafatsonu yap
@İzmirgeceleri35 evet ortadoğuda hak verilmiyor.
Zaten Fransa da yaşıyorum.
Her yere müsait durumum var ama hiç bir yere düşünmüyorum.
Çok ülkeye gittim ama en beğendiğim yer İngiltere/Liverpool’du 7/24 şehir hep canlı ve güvenli
Bir çok ülke gezdim. Rusya aşığı olarak moskova dan selamlar :)
İstediğim her ülkeye gidip yaşarım, böyle bi problemim yok
Yine türkiye yine türkiye hiçbir yerde yaşayamam
Norveç Danimarka ya da İskoçya
İsrail'e yerleşmek isterdim
Danimarka veya hollanda.
İsveç olurdu muhtemelen doğası hoşuma gidiyor
İngiltere olabilirdi.
En İyi Cevaplar