Tatil & Seyahat Dünyayı gezme imkanınız olsa ilk hangi ülkeye giderdiniz? GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl güncel Dünyayı gezme imkanınız olsa ilk hangi ülkeye giderdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Amerika 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dubai, Maldivler falan bakalım zenginler nasıl takılıyor jdkd 1 6 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Dominik'e git bence Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İstemem Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl Aynen Dubai ülke ya jswjikaska Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @SinEMCÜKLE hayır değil ama olduğu ülkenin tek merak ettiğim şehri bu yorumunu kaldırmıştım :D inatla bi sataşmaya giriyorsun :) gerek yok tatlım Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl evet fark ettim yetkilerini kötüye kullandigini (: ben sataşmıyorum, gercekleri söylüyorum. Zoruna gitmesini istemezdim. Kirildiysan çok özür dilerim😘 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @SinEMCÜKLE yok alakasız oldu :) polemiğe girmek istemediğim için mecbur. Zoruma giden bir şey yok doğal olarak özüre de gerek yok keyifli forumlar. Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Arabayla gideceksem, Bulgaristan'dan başlardım. Bütün Avrupa'yı arabamla gezmek isterdim. Çok az noktayı (Malta, Büyük Britanya ve birkaç Avrupa ada ülkeleri) gemi veya feribotla giderdim. 0 0 Yorumla
Tgy36 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 7 tane ülke gezdim hep Avrupa ülkeri. Avrupa dan sıkıldım ama norveç çok güzeldi. Ben maldivleri merak ediyorum artık 😁 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 810 cevap paylaştı. Hindistan dan bi başliyim ya sokak lezzetleri gerçek mi jsjs 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İtalya ya giderdim orada kalırdım geri dönmezdim Florence şehrinde 😊 0 0 Yorumla
Marhia Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Aslında gitmek istediğim çoğu ülkeye gittim ama Güney Kore'ye gitmek istiyorum şu sıralar. 0 0 Yorumla
ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İtalya istemiştim gittimşu an merak ettim yer ise ispanya 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İtalya , mısır ve çin sırasıyla hepsinede gidecegim alakasız ama olsun 0 0 Yorumla
Luciferingunlugu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Kore, Çin, Japonya, İngiltere, Norveç, İrlanda, İsveç, İsviçre, ABD, İspanya 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 319 cevap paylaştı. 30a yakın ülke gördüm. Japonya kore ve çini görmek isterdim 0 0 Yorumla
Byeconomist4721 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Norveç olabilir aslında gitme imkanım da oldu gitmedim 😃😃 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İlk önce Kendi ülkemi gezerdim. ulkem. varken başka yere gitmem 0 0 Yorumla
JUANOSCAR Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl MoğolistanİspanyaMeksikaÖzbekistanAzerbaycanPolonya 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Suudi Arabistan gitmeyi çok isterdim 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İstemiyorum bir yer 1 8 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Çok değişik bir kadınsın 😁 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sıradan olmaktan iyidir Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Sen bu sitedeki en farklı kızlardan birisin merak etme Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkürler bunu iltifat olarak kabul etmekteyim Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl İltifat değil gerçekler bunlar Yorumla Byeconomist4721 +1 yıl @GGwrRespectGG aynı zamanda en agresif kişilerden biridir 😃😃 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sinirliyken çok fena olduğum doğrudur. Prenses bünyemi kamyon şoförüne çevirmeyin! 😈 Yorumla Byeconomist4721 +1 yıl @Edameda06 tamam kanka 👍👍 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İtalyayı isteyen bi yanım var ordan başlardım… 0 1 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Hadi bakalım Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Yeni Zelanda taraflarını görmek isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Japonya 1 7 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Birlikte gidelim mi 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusura bakma sorunun sana ait oldugunun farkinda degildim.. Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Ala ala öyle mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet öyle kocama kiz kafasi vardi soruyu okudum yazdim Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Benim oldugunu bilseydin napcantın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmazdim Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Eyvallah. Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 422 cevap paylaştı. İspanya 🧡 1 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 528 cevap paylaştı. Japonya ve uzak doğu. 0 0 Yorumla
Feyza93nur Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Norveç 1 5 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Neden norveç Yorumla Feyza93nur +1 yıl Kuzey ışıkları için. Başka yerlerden de görünüyor ama oraya heves ettim. Başka güzel yerleride var çünkü Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl musait olunca birlikte gidelim :D Yorumla Feyza93nur +1 yıl 😃😃 tamam Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl :D :D Yorumla
Edarella_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Azerbaycan 0 1 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Bence merak ediyorum Yorumla
Düzgünbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Syria 0 5 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Neden Suriye Yorumla Düzgünbiri +1 yıl Onlar buraya geliyor ben de bi orayı ziyaret edeyim merak işte Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Gerçekten merak edilecek bir yer değil Yorumla Düzgünbiri +1 yıl Hm gittin mi Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Evet gittim Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 401 cevap paylaştı. Amerika Fransa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Amerika
Dubai, Maldivler falan bakalım zenginler nasıl takılıyor jdkd
Dominik'e git bence
İstemem
Aynen Dubai ülke ya jswjikaska
@SinEMCÜKLE hayır değil ama olduğu ülkenin tek merak ettiğim şehri bu yorumunu kaldırmıştım :D inatla bi sataşmaya giriyorsun :) gerek yok tatlım
evet fark ettim yetkilerini kötüye kullandigini (: ben sataşmıyorum, gercekleri söylüyorum. Zoruna gitmesini istemezdim. Kirildiysan çok özür dilerim😘
@SinEMCÜKLE yok alakasız oldu :) polemiğe girmek istemediğim için mecbur. Zoruma giden bir şey yok doğal olarak özüre de gerek yok keyifli forumlar.
Arabayla gideceksem, Bulgaristan'dan başlardım. Bütün Avrupa'yı arabamla gezmek isterdim. Çok az noktayı (Malta, Büyük Britanya ve birkaç Avrupa ada ülkeleri) gemi veya feribotla giderdim.
7 tane ülke gezdim hep Avrupa ülkeri. Avrupa dan sıkıldım ama norveç çok güzeldi. Ben maldivleri merak ediyorum artık 😁
Hindistan dan bi başliyim ya sokak lezzetleri gerçek mi jsjs
karadağ
macaristan
isveç
yunanistan
İtalya ya giderdim orada kalırdım geri dönmezdim Florence şehrinde 😊
Aslında gitmek istediğim çoğu ülkeye gittim ama Güney Kore'ye gitmek istiyorum şu sıralar.
İtalya istemiştim gittim
şu an merak ettim yer ise ispanya
İtalya , mısır ve çin sırasıyla hepsinede gidecegim alakasız ama olsun
Kore, Çin, Japonya, İngiltere, Norveç, İrlanda, İsveç, İsviçre, ABD, İspanya
30a yakın ülke gördüm. Japonya kore ve çini görmek isterdim
Norveç olabilir aslında gitme imkanım da oldu gitmedim 😃😃
İlk önce Kendi ülkemi gezerdim. ulkem. varken başka yere gitmem
Moğolistan
İspanya
Meksika
Özbekistan
Azerbaycan
Polonya
Suudi Arabistan gitmeyi çok isterdim
Mısır. Piramitleri görmek istiyorum.
İstemiyorum bir yer
Çok değişik bir kadınsın 😁
Sıradan olmaktan iyidir
Sen bu sitedeki en farklı kızlardan birisin merak etme
Teşekkürler bunu iltifat olarak kabul etmekteyim
İltifat değil gerçekler bunlar
@GGwrRespectGG aynı zamanda en agresif kişilerden biridir 😃😃
Sinirliyken çok fena olduğum doğrudur. Prenses bünyemi kamyon şoförüne çevirmeyin! 😈
@Edameda06 tamam kanka 👍👍
Kuzey Işık’larını görmek için Norveç
İtalyayı isteyen bi yanım var ordan başlardım…
Hadi bakalım
Azerbaycan Çin Japonya İran
Kayayiplere de gitmek tabiki.
Küba’ya gitmeyi çok istiyorum.
Ay kesinlikle isviçre olurxi
Prag'ı görmek isterim.
Almanya ve Azerbaycan olurdu
Mısır’a gitmek isterdim
Almanya ve kore
Önce ABD sonra İtalya
Yeni Zelanda taraflarını görmek isterdim
İlk Ukrayna'ya gittim.
İlk ispanyaya giderdim
Yunanistan a veya Mısır 'a giderdim
Norveç çin ve japonya
İtalyadan baslardm 🥰
önce kendi ülkemizi gezelimde :D
Japonya
Birlikte gidelim mi 😁
Kusura bakma sorunun sana ait oldugunun farkinda degildim..
Ala ala öyle mi?
evet öyle kocama kiz kafasi vardi soruyu okudum yazdim
Benim oldugunu bilseydin napcantın
Yazmazdim
Eyvallah.
Japonya🥺
Japonya
İrlanda
Italya Isvicre
Bosna Hersek.
Kuba
Güney Kore
Güney Kore
Norveç
Dubai
Selanik
İspanya 🧡
Fransa
yunanistan olurdu.
Hollanda 🇳🇱
İtalya
Japonya ve uzak doğu.
Norveç
Neden norveç
Kuzey ışıkları için. Başka yerlerden de görünüyor ama oraya heves ettim. Başka güzel yerleride var çünkü
musait olunca birlikte gidelim :D
😃😃 tamam
:D :D
Azerbaycan
Bence merak ediyorum
Syria
Neden Suriye
Onlar buraya geliyor ben de bi orayı ziyaret edeyim merak işte
Gerçekten merak edilecek bir yer değil
Hm gittin mi
Evet gittim
Hindistan