Tatil & Seyahat Hızlı Tren bilet fiyatlarına zam geldi! Sizce bu fiyatlar günümüze göre uygun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ankara - Eskişehir 136 ₺’den 225 ₺’ye Ankara - İstanbul 323 ₺’den 430 ₺’ye Ankara - Konya 146 ₺’den 200 ₺’yeyükseltilmiş. Hızlı Tren bilet fiyatlarına zam geldi! Sizce bu fiyatlar günümüze göre uygun mu? Cevapla Fiyat Soruları Tren Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal otobüse göre gayet iyi hemde 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bence pahalı 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Asgarî ücret 11500 olduğu için uygunAsgarî ücret yükseldimi fiyatlar da yükselmek zorundaABD de Almanya da misal asgarî ücret 2000 Dolar/Euro iseOrada 40-50 Euro/dolar misal Asgarî ücret yükselmemeliydiEskiden asgari ücret 800 TL falanken Markette poşet poşet dolduriyorduk misalAsgarî ücrette fiyatları etkiler bana göreNiye ABD veya almanyaAsgarî ücreti 10000 dolar/Euro yapmıyor 0 1 Yorumla RuuDy_RuuD +1 yıl Keyiften mi yükseliyor hemşerim, hiper enflasyon var :) Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. İlk pandemi yasağı bittiğinde bile İstanbul'a konaklamalı gidiş gelişi 400 liraydı. 0 0 Yorumla
sky7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bir tek hızlı trene zam gelse iyi ama, Tren vagonları gibi arka arkaya herşeye geliyor.Ama herkes zamdan memnun görünüyor.Bize de şükretmek düşüyor :) 0 0 Yorumla
Atlas_du Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl İstanbul antalya hattı açılsa ya , en cok kullanılan güzargah niye tren olmaz , eyyy akp 25 yıl olcak ne yaptın? Türkiyenin en işlek hattı İstanbul -antalya 0 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Halk olarak hergun kullandığımız birsey değilki yılda 2 bilemedin 1 kez kullanıyoruz o yüzden normal sorun yok 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sonra diyor ki esnaf fahiş zam yapıyor. Ulan asıl en büyük fahiş zammı devlet yapıyor 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hızlı tren her zaman uygun ve konforlu. Bu fiyatlar hiçbir şey. 0 0 Yorumla
Rabia4ad Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl gayet uygun, bugün 4 kişi yemek yiyorsun dışarda 3 4 bn tl geliyor 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tren bile ucuz olmuycaksa nediyim herşeye zam geliyor artık şaşırtmıyor 0 0 Yorumla
Byhİckmse01 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Benim cebimden çıkmadığı ve kullanmadığım için uyugun )) 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Neden Eskişehir daha fazla zamlanmış ya sinir oldum 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Allah belalarını versin diyecek bir şey bulamıyorum maalesef 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Bunu kutlamak lazım yüzde 52 sizi piste alalım 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Normal ama artık her şey arttı ve daha çok artacak gibi duruyor 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Seçimlerden sonra Mazot 3 ay içinde 200Dolar 170Et kg 1700 bandında olacağı ön görülüyor Ekmeğe zam gelmez fazla korkmayın 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sen özellikle Ankara olanları sorun ediyorsun sanırım. Çünkü genelde buradan gidiyorsun demi 😂 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 528 cevap paylaştı. Bu ekonomiye göre her fiyat normal.Öyle saça böyle tarak.. 1 0 Yorumla
ByRidvanmyk Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sürekli zam geliyor heralde trende b3nzinle calisiyo 🤣🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 401 cevap paylaştı. Vatana millete hayırlı olsun. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. artık zamlara şaşırmıyorum 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 488 cevap paylaştı. Günümüz ekonomi ortamında normal 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 461 cevap paylaştı. Otobüs 500 tl. Tiren iyi 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Baya uygun 0 0 Yorumla
Sjsjssjajsjsjdjs Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Uygun 0 1 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Bencede 😃 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 464 cevap paylaştı. Uygun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Normal otobüse göre gayet iyi hemde
Bence pahalı
Asgarî ücret 11500 olduğu için uygun
Asgarî ücret yükseldimi fiyatlar da yükselmek zorunda
ABD de
Almanya da misal asgarî ücret 2000 Dolar/Euro ise
Orada 40-50 Euro/dolar misal
Asgarî ücret yükselmemeliydi
Eskiden asgari ücret 800 TL falanken
Markette poşet poşet dolduriyorduk misal
Asgarî ücrette fiyatları etkiler bana göre
Niye ABD veya almanya
Asgarî ücreti 10000 dolar/Euro yapmıyor
Keyiften mi yükseliyor hemşerim, hiper enflasyon var :)
İlk pandemi yasağı bittiğinde bile İstanbul'a konaklamalı gidiş gelişi 400 liraydı.
Bir tek hızlı trene zam gelse iyi ama, Tren vagonları gibi arka arkaya herşeye geliyor.
Ama herkes zamdan memnun görünüyor.
Bize de şükretmek düşüyor :)
İstanbul antalya hattı açılsa ya , en cok kullanılan güzargah niye tren olmaz , eyyy akp 25 yıl olcak ne yaptın? Türkiyenin en işlek hattı İstanbul -antalya
Halk olarak hergun kullandığımız birsey değilki yılda 2 bilemedin 1 kez kullanıyoruz o yüzden normal sorun yok
Sonra diyor ki esnaf fahiş zam yapıyor. Ulan asıl en büyük fahiş zammı devlet yapıyor
Hızlı tren her zaman uygun ve konforlu. Bu fiyatlar hiçbir şey.
gayet uygun, bugün 4 kişi yemek yiyorsun dışarda 3 4 bn tl geliyor
Tren bile ucuz olmuycaksa nediyim herşeye zam geliyor artık şaşırtmıyor
Benim cebimden çıkmadığı ve kullanmadığım için uyugun ))
Neden Eskişehir daha fazla zamlanmış ya sinir oldum
Allah belalarını versin diyecek bir şey bulamıyorum maalesef
Bunu kutlamak lazım yüzde 52 sizi piste alalım 🤣🤣🤣
Normal ama artık her şey arttı ve daha çok artacak gibi duruyor
Seçimlerden sonra
Mazot 3 ay içinde 200
Dolar 170
Et kg 1700 bandında olacağı ön görülüyor
Ekmeğe zam gelmez fazla korkmayın
Sen özellikle Ankara olanları sorun ediyorsun sanırım. Çünkü genelde buradan gidiyorsun demi 😂
Otobüş biletlerine göre kat kat uygun teşekkürler
Gayet uygun bu paraya çünkü doğru düzgün bir şey alamazsın 😀
Bu ekonomiye göre her fiyat normal.
Öyle saça böyle tarak..
Sürekli zam geliyor heralde trende b3nzinle calisiyo 🤣🤣🤣🤣🤣
Uçak fiyatının yarısı
Vatana millete hayırlı olsun.
Biz 50tllik gidicez hıh
artık zamlara şaşırmıyorum
Allah allah enfilasyon mu var
konyayi kore diye okudum mk ya
Sivasa da yht gidiyor o niye yok
Az önce baktim da indjrimle 145 Ankara konya emin misiniz?
Günümüz ekonomi ortamında normal
Otobüs biletliyle aynı olmuş
Otobüs 500 tl. Tiren iyi
Baya uygun
430 nEEEEEEEE
Uygun
Ölelim artık
Bence uygun fiyatlar
Hiç şaşırmadım
Eskoya gidip gelioz🤠
Uygun
Uygun değil maalesef