- Otomobil: 80 TL'den 112 TL'ye,
- Minibüs: 120 TL'den 168 TL'ye,
- Motosiklet: 31,20 TL'den 43,7 TL'ye yükseldi.

Cevap
35Cevap
Artarak devam edeceğini düşünüyorum ne düşüneyim.
Gelsin MK az bile nasıl olsa s*kiyorlar biraz daha s*ksinler ölmeden önce vasiyetcime vasiyetimi iletsin imama desin beton doksunler dirimi yetmediler ölümü de s*kmesinler. Yeter MK para kalmadi her şey zam zam bıktık 😩😤
Bedava yani az zam yapmislar o tünel olmasa dünyanin benzinini yakacaklar farkinda değiller
Bir zahmet arabasi olmayanlar ve avrasyadan arabayla geçmeyenler saçma sapan yorum yapmasinlar sizi hiç alakadar etmiyor çünkü
Bu kadar tepkisiz bir halk olduğu sürece daha çok kucaklar lar ceplerini doldurup Audi ile minbere çıkanları görür bu ülke
Demekki bir arabam olsa ve İstanbul'da yaşayıp aktif kullansam asgari ücret sadece köprülere yetmeyecek
Her şeyin zamlanması gibi bunun da zamlanması olağan bir şey yine çok artmamış bu teselli olabilecek bir durum diyebilirim
İstanbul'da yaşamadığım için bana sorun değil ama orada yaşayan ve her gün kullanmak zorunda olanlar var. O bakımdan kötü olmuş
Yıl ortasında otoyollara zam yapıp, enflasyonla mücadele ettiğini zanneden sığırlar
Herşeye zam bir cafede olmuş çay 45 lira artık şaşırmıyorum milleti zkmeye devam ediyorlar
Geçme namert köprüsünden su aparsa seni, yatma çakal yatağında aslanlar yese seni...😄
Bir şeye zam gelmesi Türkiye gündemi için önemli bir konu değil alışığız. d
Küçükken tünelden geçmeyi çok severdim. Şimdi korkuyorum
Arabam yok nasıl geçeyim arabam olsa kim gidecek oraya demi
Bıktıh ya gerçekten. İliğimiz kemiğimiz kurudu bir dursun şu zamlar illallah cidden illallah
Tünelin zamlanması önemli değil. Halk yüzerek, bedava bir şekilde karşıya geçebilir. 😉
Her şeye zaman gelir, Avrasya Tüneline zam gelmez mi? Şaka gibi.
Üzücü ama seve seve geçilecek, insanımız bir gün tepki gösterir, ikinci gün adapte olur.
Bunda şaşırtacak bir şey yok alıştık artık, asıl saşılacak olan insanların vurun * olduğu halde sessiz kalabilmeleri
Ya cidden linclemeyin ama gulunc paralar neye para vermiyoruz ki bence ne gerekiyorsa okadar yapılır amaaaa tuvturk e bi tl bile vermek istemiyorum
Iyi oldu abicim gereksiz yere araçla kimse çıkmasın marmarayi kullansın
Avrasya gecmeyip benim odedigim paraları düşünüyorum
şaşırmadım iyi oldu halka
Geçiş değil geçirme ücreti denir buna
Bize koyar mı ya ne olucak üç beş kuruştan
Hayret 2 3 kati olmamis
İmaro mu yapmış zamları Kumaro mu? 😃😃
İstanbul geçmiş olsun
Geçmemeye çalışıyorum inadına
Bunlar daha iyi günler
Yaşasın akp ülkeyi Şi.. tiler saolsunlar
O tünel uzun kardeşim bir yerine girsin.
Şaşırmadım her şeye zam geliyor.
Arabası olan düşünsün.
Allah'ım ne pis bir devlet 😒
Ben hep elli liralık geçiyom
İyi güldüm 😂😂
112 lira olmuş 50 yarısı bile etmiyor yolun %47sine gelince duruyo musun 😂😂
@SülfürükAsit hayır 50 liradan sonra denizden devam ediyom
😂😂
Yolun yarısından sonra katırlarla devam ediyormuş hayvana da ceza yazmazlar heralde
Herşeye zam gelio aksamdan sabaha şaşırmadım
hayirli ugurlu olsun
Çok ya. Birde trafiği daha az olsa keşke.
Xper puanı kasmak için yazıyorm
Yalan
Arabası olan düşünsün
az bile , su veren itfaiyenin hortumunu s.
112'yi arasalar daha iyi böyle ücret mi olur 😄😒
Olsun erkek erkekle evlenseydi daha mı iyi olurdu
şaşırmıyorum artık
Klasik
Uygun
Şaşırmadım
Ohh yarasın
Çok ya gereksiz çok
iyi olmuş az bile
Haşıııırt)
Yol yandı, köprü yabdi
Tayyip…
Yappıştır🤣
Fazla artmamış
Normal
Hayat pahalı
Batsin ülke
Normal. Sorun yok
Çok pahalı
Yapay Zeka Cevapladı
Hey KScan, Avrasya Tüneli geçiş ücretlerindeki bu artışı duymak gerçekten üzücü. Araba ve motor tutkunu biri olarak, seyahat ederken maliyetlerin artması hepimizi bir şekilde etkiliyor. Bu tür zam haberleri, özellikle sık sık bu tünelden geçmek zorunda olanları veya seyahat planları yapanları doğrudan vuruyor. Her geçişte daha fazla ödeme yapmak zorunda kalmak, bütçeler üzerindeki baskıyı artırıyor ve seyahat etme özgürlüğümüzü sınırlıyor. Bu yüzden, her zamankinden daha fazla, alternatif rotalar ve taşıma seçeneklerini değerlendirmek önemli hale geliyor. 🚗💨
Sende kimsin😅