Ulaşım sizce de çok pahalı değil mi?

Ozellikle buyuk sehirler buna ciddi cozum bulmali ya. Parasiz gidip gelmeye alistim ama kartimda olurdu mutlaka. Su an donus kartim bos ve yetisemiyorum artik.
Mazot 24 lira ile 30 lira arasında sürekli inip çıkıyor. 1 çift otobüs ön lastiği 25 bin lira civarinda onuda bulup alamiyorsun. Zam gelecek diye satmiyorlar. Şoför maaşı 8-10 bin arasında+150-250 lirasinda yemek parası var. iki şoför çalışıyor. Trafik sigortası 10 binden fazla kasko 50 bin. Yıllık vergi sanırım 25 bin civarında 30 BİM km de bir yağ değişimi var 6 bin lira. Bunlar sadece standart rutinler. Ulaşım pahalı değil satın alma gücümüz zayıf. Haliyle az kazanınca her şey pahalı geliyor.
Görüş
10Görüş
Arabam tamirde geçen hafta köpeğe çarptım vs neyse bir isim oldu İstanbul içinde metrobüse binecektim 11 TL çekti karttan yuhhh
Ulaşım baya pahalandı hemde maalesef. Mazot fiyatlarının artması böylesine bize döndürüyor fiyat artışlarını hep.
Motorine indirim geliyo ama yapılan zamlar devam ediyo ulaşıma
Cokkk yilbasindan sonra enflasyon duscekmis bakalim
1001 gece masalları
🤭😅😅
felaket gerçekten. İstanbul'da tek vsait gitmek zor garanti iki vesait yapiyosun 20-30 lira basıyorum. aylık yapsam 600 lira çok absürt sayılar. bı de trafik cabasi
Ucuz bir şey kaldı mı daha doğru bir soru olacaktır. Haziran loading…
gerçekten çok pahalı Akbilimi aylık yaptırdım ben
Ist mi
@Haraklitos evet
Univ mi
İstanbul'da ateş pahası 11 tl bi basımı.
Günlük param yola gidiyor zaten.
İstanbul mu
Kiminle yaşıyorsun
Halimiz kötü öğrencilere acisalar bari
6 lı masa halleder...
arabam var ondan dert etmiyorum :D
Hayat pahali olduktan sonra elinden birsey gelmez
Dönme sen de
Bazilarinin beyninin ustune oturdugunu dusunuyorum
orada kal da aklın başına gelsin
Cidden malsin
Aklın başına gelmemiş hala ama ben getiririm