İstanbul

Rio de janeiro

Sidney

Miami

Cape town

New york

Londra

İstanbul
Rio de janeiro
Sidney
Miami
Cape town
New york
Londra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstanbul

Rio de janeiro

Sidney

Miami

Cape town

New york

Londra

Dünya bir şehir olsaydı başkenti İstanbul olurdu diye boşuna denilmemis şehir guzellikelri elbette önemli ama asırlar boyu gelip geçen medeniyetler kültürler kalıntıları eserleri bunlar epey önemli, şu an yaşanılmaz kalabalik ekonomik buhranlarin el verdiği bi şehir dahi olsa önemli bir yere sahip
Beni New York'a götür 😂
Seninle her yere giderim immmm :)))
Niye bütün gizliler bana tanıdık geliyor? Ya da beni tanıyormuş gibi konuşuyorlar?🙄😂
Belki guzelsindin diye :)))))
Şu sözden sonra seninle evlilik hayali kurmasam ölürüm🥲😂
@materialgorl ne sapikligi ya gırgırına konusuyorum ben
Olsun sapiklasma dedim
New York ta west bury garden City arasında oturuyorum hiçbir ülkenin hiçbir şehri denk değil İstanbul’a
Benim gidip görmem gerek ki karar verebiliyim🙄😂
Reisimize söyle uçağını hazırlatsın gel bi alıcı gözüyle bak
TRE ile bu ara aramız bozuk. Ben ekonomi uçağına biner gelirim artık😂
İnsanları çok egolu buranın kendilerini çok üstün görüyorlar ırkçılık var farklı şeyler var Türkiye iyi demiyorum ama burasıda pek iyi iti değil
Sadece şunu söylemek istiyorum en azından orada ki insanlarla aynı cephede yer almadık, birde görmüş geçirmiş insanlar ve bilgili. Türkiye'de aynı cephede savaştıkları insanlara ırkçılık yapıyorlar ve üstten bakıyorlar. Ayrıca oraya kıyasla burada cehalet daha popüler dostum.
Ben Kürt’üm ve Kürtler beni Türk olarak bilmelerine rağmen kendilerinden ayırmadılar Türkiye’de de birçok il de gezdim dolaştım onlarda beni kürt olarak bildi ama ırkçılık yapmadı bazı Kürtler bazı Türkleri yani bizi birbirimize düşüren o pislikleri içimizden atarsak böyle bir sıkıntımız olmayacak
Bende kürdüm ve bu sitede olmak üzere çok ırkçılığa maruz kaldım. Terör denildi, fa*hişe denildi, anneme hakaret edildi, hiç tanımadığım insanların iti gibi muamele yapıldı. Ben tüm bu süreçte onlara sadece gerçekleri öğrenmelerinde ısrarcı oldum. Ne soyumdan ötürü utandım ne gizledim ne o insanlardan kaçtım ne de karşılık verdim. Keşke bu ülkede bu ırkçılık olmasa ama maalesef var.
Cevap
24Cevap
İstanbul hala dünyanın en önemli şehirlerinden birisi
İstanbul
Mekke
Kudüs
Roma
Dünya bu çerçevede donuyor
New york
En güzeli İstanbul mu bilmem ama en önemlisi İstanbul
beğenmeyenler içinse şunu diyim her şehrin çingene mahalleleri var , özellikle Londra eski eski fabrikalara sahip genel olarak bakmak lazım , ama en düzenli ve güzeli Sidney dir
Tabiki herkesin memleketi yeri yurdu kendine has kendine özeldir ama İstanbul yıllardır her devletin her beyliğin gözü üzerinde olan bir ildi. Halen daha öyle.
Çocukluğum İstanbul 'da geçti, İstanbul gibisi yok. Ama şimdi İstanbul'da yaşayasım yok. En fazla gezip dolaşmak için.
İki kıtanın buluştuğu tek ülkeler arasında en güzeli
Hayalim new york olsa da buradan bakınca rio de janeiro da muhteşem
Birde arka mahalleleri gör
orada daha çok var
Coğrafyam iyidir ☺️
bunlar asagida yukaridaki sehir
İzmir
sadece ikisini biliyorum, İstanbul çok güzel bir sehirdi ama ne yazık ki eski güzelliği kalmadı
Sidney ve Miami arasında kaldım.
Tek seçeneğin olsa hangisini seçerdin?
Miami derdim
O saydıkların şehir mi
Miami ile Londra arasında kaldım
İtalya Florence şehri yok en iyisi orası 😍
Hiçbir şehri İstanbul'a değişmem..
Tabiki İstanbul Bizans döneminden kalma
İstanbul tabii ki 🥹
Bir tek İstanbula gittiğim için
garip ne bilsin hangisi iyi
Miami güzel görünüyor gibi