Tatil & Seyahat Bu şehirlerden en güzeli sizce hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Rio de jenerio İstanbul New yorkMiamiSizce en iyisi hangisi duruyor? Rio de jenerio İstanbul New york Miami Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu şehirlerden en güzeli sizce hangisi? Cevapla En İyi Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. New york 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok yapar bir şehir ama doğal olan şehirleri daha çok seviyorum
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İstanbul kesinlikle. Biz sahip olduğumuz için kıymetini bilemiyoruz sadece. Dünya tek bir devlet olsa başkenti İstanbul olurdu demiş Napolyon Bonapart 0 0 Yorumla
LeeCooper2002 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Rio daha iyi diğerleri fıs para şehri, rio da öyle ama diğerlerine göre iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence en güzel 4 şehir param olsa bu sehit arasinda mekik dokurdum :))) Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl New York tabi ama mülteci şehri İstanbul'un bu liste içinde işi nedir onu merak ettim. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. En baştaki demek istiyorum çok güzel duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki sizin en guzel sehir neresi Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Paris¿ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Abartılı buluyorum Yorumla
ᏦuᏒᎪᏞsıᏃ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl İstanbul diyorum.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mukemmmel hastasiyiz Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 661 cevap paylaştı. Memleket der susarım 0 0 Yorumla
NOSTAJİKÜÇGEN Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Miami 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Guzel sehir harbiden ama ben daha dogal sehirler seviyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
New york
Çok yapar bir şehir ama doğal olan şehirleri daha çok seviyorum
İstanbul kesinlikle. Biz sahip olduğumuz için kıymetini bilemiyoruz sadece. Dünya tek bir devlet olsa başkenti İstanbul olurdu demiş Napolyon Bonapart
Rio daha iyi diğerleri fıs para şehri, rio da öyle ama diğerlerine göre iyi
Bence en güzel 4 şehir param olsa bu sehit arasinda mekik dokurdum :)))
New York tabi ama mülteci şehri İstanbul'un bu liste içinde işi nedir onu merak ettim.
En baştaki demek istiyorum çok güzel duruyor
Peki sizin en guzel sehir neresi
Paris¿
Abartılı buluyorum
İstanbul diyorum..
Mukemmmel hastasiyiz
Memleket der susarım
Miami
Guzel sehir harbiden ama ben daha dogal sehirler seviyorum
Trabzon