Tatil & Seyahat En güzel şehir sizce hangisi? AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor En güzel şehir sizce hangisi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Süper Soru için teşekkürler KS En güzel şehir sizce hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Benim için en güzel Şehir New York şehridir ya da Florida. ama bu ülke için soracak olursak bence Antalya en güzel şehir diyebiliirm ben 1 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fotoğraftaki yer Adana, en güzel yer bana göre Bolu veya antalya 1 1 Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl Fotoğrafı KS eklemiş Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Eskişehir bana hitap ediyor ama Karadeniz bölgesini gezmeyi çok istiyorum. 1 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Malatya adiyaman van dogu ve güneydoğu illeri 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Adana. 30 dk da deniz 40 dk da yayla. En ucuz şehir. Ayrıca 2 önemli nehir 2 baraj gölü var. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Antalya ve Karadaniz bölgesindeki şehirlere bayılıyorum. 1 1 Yorumla Carlosroberto +1 yıl Karadeniz😬 Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yerleşkesimi doğallığımı jeofizik olarakmı ne türden? 0 0 Yorumla
isimvermicem35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hangi ülkeden bahsediyoruz? 1 2 Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl Dünyadan Yorumla isimvermicem35 +1 yıl İstanbul bana göre Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 313 cevap paylaştı. Bursanın kıyı sahilleri 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 962 cevap paylaştı. İzmir 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. diyarbakır 1 0 Yorumla
HIZLI_VE_SERT_ERKEK Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Mugla 1 2 Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl Bodrum da benim en sevdiğim şehirlerden Yorumla HIZLI_VE_SERT_ERKEK +1 yıl Doğrudur karadeniz ve Ege bölgesi çok güzel genelde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Benim için en güzel Şehir New York şehridir ya da Florida. ama bu ülke için soracak olursak bence Antalya en güzel şehir diyebiliirm ben
Fotoğraftaki yer Adana, en güzel yer bana göre Bolu veya antalya
Fotoğrafı KS eklemiş
Eskişehir bana hitap ediyor ama Karadeniz bölgesini gezmeyi çok istiyorum.
Malatya adiyaman van dogu ve güneydoğu illeri
Adana. 30 dk da deniz 40 dk da yayla. En ucuz şehir. Ayrıca 2 önemli nehir 2 baraj gölü var.
Antalya ve Karadaniz bölgesindeki şehirlere bayılıyorum.
Karadeniz😬
Yerleşkesimi doğallığımı jeofizik olarakmı ne türden?
İzmir Ankara Karadeniz balikkesir
Karadeniz'in incisi Rize
Tokyo tabiî ki (Japonya)
İçindw huzurlu oldugun sehir
hangi ülkeden bahsediyoruz?
Dünyadan
İstanbul bana göre
Bursanın kıyı sahilleri
Caanımm İstanbul 😊
İstanbul İzmir
İstanbul
Antalya ya bayılıyorum ya