Tatil & Seyahat Sizce bölgelerin en güzel şehri nereler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor BenceKaradeniz-orduMarmara-bursaEge-muğlaAkdeniz-antalyaGüneydoğu-diyarbakırDoğu-malatyaİç anadolu-kayseri Güncellemeler+1 yıl Güncelll Sizce bölgelerin en güzel şehri nereler? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Marmara-bursa 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Bana göre;Karadeniz: RizeAkdeniz: Antalyaİç Anadolu: EskişehirMarmara: BursaEge: MuğlaGüneydoğu Anadolu: ŞanlıurfaDoğu Anadolu: Van 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel fikirlerin Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kayseri o kadarda güzel sayılmaz Sivas'a göre güzel evet ama daha güzel yerlerde var. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama iç anadoluya göre en iyisi
YaaaaNeeeeAlakaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Adam iç Anadolu da Nevşehir varken kayseri dedi ya la hahahaha 0 37 Yorumla Soran +1 yıl Allah aşkına nevşehir ilmi nevşehirliler hep kayseride Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl En güzel şehir diyor Nevşehirliler kayseri de diyor Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Ürgüp göreme var Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Kayseride ne var Yorumla Soran +1 yıl Yani nevşehirliyim bende ve bence kayseri daha güzel Yorumla Soran +1 yıl Nevşehirde ürgüp dışında bir şey yok Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Yazık kafana kayseri güzel diyen tek insansın büyük ihtimalle Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Kayseri de ne var Yorumla Soran +1 yıl Erciyes dağı var sultan sazlığı var kapuzbaşı şelaleleri var aladağlar var hürmetci sazlığı var daha sayıyımmı Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Say say Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Bir kayserili olarak ben sevmiyorum gelmiş bana kayseri diyor Yorumla Soran +1 yıl Kültepe var ağırnas mimarsinan evi var selçuklu müzesi var ağırnas yer altı şehri var melikgazi kalesi var nevşehirde ne var Yorumla Soran +1 yıl Bende sevmiyorum ama iç anadoluya göre diyorum zaten Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl youtube.com/shorts/x5HrJLVIzlo?si=uGTujQrTUBULy_gi Yorumla Soran +1 yıl Ağzımı bozdurcak töbe töbe beğenmiyosan sg kayseriden Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Max köylü Yorumla Soran +1 yıl Anan köylü yunan p*çi izmirmi yenilikci istanbulmu Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Senin konuşma tarzından cahil biri olduğun belli ama Yorumla Soran +1 yıl Akp li sanıyorsan değilim başımda açık müslümanda değilim ve evet yenilikcilik bu değil Yorumla Soran +1 yıl Sen nerde yaşıyorsun şehir söylesen yeter Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Ben sana dinini sormadım ya da siyasi görüşünü cehalet denilen şeyin en büyük kanıtısın Yorumla Soran +1 yıl Size göre yeniliktir ya bu ona göre dedim Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Konuşmaları bir daha oku yenilik ne alaka konuyu nerden nereye getirdi Yorumla Soran +1 yıl Zekilik nedir pavyonlarda popiş sallamakmı eşcinsellikmi Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Senin argo konuşmana max köylü dedim bunu anlamayacak kadar cahilsin ve daha da tarmtışmıyorum cahil birine laf anlatmak zor Yorumla Soran +1 yıl Tamam sen nerde yaşıyorsun kayseriye hiç geldinmi Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Zekilik diyor ya Allah'm cidden cahil biriymişsin Yorumla Soran +1 yıl Tamam fikrine saygı duydum ama sen benim fikrime saygı duymayıp dalgasına video atınca doğal olarak sinirlendim Yorumla Soran +1 yıl Birinin fikrine saygı duyunca onun benimkine duymayıp dalga geçmesinin neresi normal peki normalce halledebilirdik sen bunu seçtin Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Konuyu saçma sapan yerlere saptıranda sensin Yorumla Soran +1 yıl Değilim ben fikrimi belirttim sen ise dalga geçtin halbuki ben senin fikrine saygı duydum Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Aynennnn Yorumla Soran +1 yıl Bak işte buna küfür etmeyim napıyım komik desen komik değil normal desen normal değil Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Gel biz senle kanks olalım en büyük dostluklar kavga ile başlarmış Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Ve aslında komik ama sen sinir olduğun için sana komik gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Olur bana uyar Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Ekle besti Yorumla
Kayseri0388 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kayseri alakası yok 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Kayseri0388 +1 yıl Kayseriliyim konya Nevşehir gene iyi Yorumla Soran +1 yıl Yok be bence kayseride kötü ama en iyisi Yorumla Kayseri0388 +1 yıl Sen nerden biliyon ki Yorumla Soran +1 yıl E gittim üniyi konyada okudum nevşehirliyim Yorumla Kayseri0388 +1 yıl Nevşehir daha güzel Avanos Ürgüp gezilecek yer çok Kayseri de bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl Lan teker teker gelin ne nevşehir aşkıymış kayseride erciyes var sultan sazlığı var kapuzbaşı şelaleleri var devamını başka yorumda saydım siz kale dışına çıkmıyonuzki Yorumla Kayseri0388 +1 yıl Hepsine gittim Göreme Ürgüp başka Yorumla Kayseri0388 +1 yıl Nevşehir neresi Yorumla Soran +1 yıl Kozaklı ama heryerine gittim ben kayseri daha güzel peri bacaları dışında boş nevşehir Yorumla Kayseri0388 +1 yıl Kozaklı da güzel kaplıca ark orada fırını var Yorumla Soran +1 yıl Yok ya köy gibi yer kozaklı genel olarak nevşehir köy gibi zaten Yorumla Kayseri0388 +1 yıl Mesaj atsana bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kayseri fkfkvk 0 9 Yorumla Soran +1 yıl E nabam iç anadoluda başka şehir yokki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kdldlcvk kayserili misim Yorumla Soran +1 yıl Yok nevşehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada havalar nası Yorumla Soran +1 yıl Kayseride yaşıyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiymiş ben de arada kayseriye uğrarım öylesine okuyo musun sen Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaçç Yorumla Soran +1 yıl Sanane bilader sorumla ne alakası var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Marmara-bursa
Bana göre;
Karadeniz: Rize
Akdeniz: Antalya
İç Anadolu: Eskişehir
Marmara: Bursa
Ege: Muğla
Güneydoğu Anadolu: Şanlıurfa
Doğu Anadolu: Van
Güzel fikirlerin
Kayseri o kadarda güzel sayılmaz Sivas'a göre güzel evet ama daha güzel yerlerde var.
Ama iç anadoluya göre en iyisi
Adam iç Anadolu da Nevşehir varken kayseri dedi ya la hahahaha
Allah aşkına nevşehir ilmi nevşehirliler hep kayseride
En güzel şehir diyor Nevşehirliler kayseri de diyor
Ürgüp göreme var
Kayseride ne var
Yani nevşehirliyim bende ve bence kayseri daha güzel
Nevşehirde ürgüp dışında bir şey yok
Yazık kafana kayseri güzel diyen tek insansın büyük ihtimalle
Kayseri de ne var
Erciyes dağı var sultan sazlığı var kapuzbaşı şelaleleri var aladağlar var hürmetci sazlığı var daha sayıyımmı
Say say
Bir kayserili olarak ben sevmiyorum gelmiş bana kayseri diyor
Kültepe var ağırnas mimarsinan evi var selçuklu müzesi var ağırnas yer altı şehri var melikgazi kalesi var nevşehirde ne var
Bende sevmiyorum ama iç anadoluya göre diyorum zaten
youtube.com/shorts/x5HrJLVIzlo?si=uGTujQrTUBULy_gi
Ağzımı bozdurcak töbe töbe beğenmiyosan sg kayseriden
Max köylü
Anan köylü yunan p*çi izmirmi yenilikci istanbulmu
Senin konuşma tarzından cahil biri olduğun belli ama
Akp li sanıyorsan değilim başımda açık müslümanda değilim ve evet yenilikcilik bu değil
Sen nerde yaşıyorsun şehir söylesen yeter
Ben sana dinini sormadım ya da siyasi görüşünü cehalet denilen şeyin en büyük kanıtısın
Size göre yeniliktir ya bu ona göre dedim
Konuşmaları bir daha oku yenilik ne alaka konuyu nerden nereye getirdi
Zekilik nedir pavyonlarda popiş sallamakmı eşcinsellikmi
Senin argo konuşmana max köylü dedim bunu anlamayacak kadar cahilsin ve daha da tarmtışmıyorum cahil birine laf anlatmak zor
Tamam sen nerde yaşıyorsun kayseriye hiç geldinmi
Zekilik diyor ya Allah'm cidden cahil biriymişsin
Tamam fikrine saygı duydum ama sen benim fikrime saygı duymayıp dalgasına video atınca doğal olarak sinirlendim
Birinin fikrine saygı duyunca onun benimkine duymayıp dalga geçmesinin neresi normal peki normalce halledebilirdik sen bunu seçtin
Konuyu saçma sapan yerlere saptıranda sensin
Değilim ben fikrimi belirttim sen ise dalga geçtin halbuki ben senin fikrine saygı duydum
Aynennnn
Bak işte buna küfür etmeyim napıyım komik desen komik değil normal desen normal değil
Gel biz senle kanks olalım en büyük dostluklar kavga ile başlarmış
Ve aslında komik ama sen sinir olduğun için sana komik gelmiyor
Olur bana uyar
Ekle besti
Bencede karadeniz ordu
Doğu Anadolu/ erzurum
Ordu İstanbul antalya İzmir tunceli diyarbakir
Antalya net
Antalya 🫶🏻🫶🏻
Kayseri alakası yok
Neden
Kayseriliyim konya Nevşehir gene iyi
Yok be bence kayseride kötü ama en iyisi
Sen nerden biliyon ki
E gittim üniyi konyada okudum nevşehirliyim
Nevşehir daha güzel Avanos Ürgüp gezilecek yer çok Kayseri de bir şey yok
Lan teker teker gelin ne nevşehir aşkıymış kayseride erciyes var sultan sazlığı var kapuzbaşı şelaleleri var devamını başka yorumda saydım siz kale dışına çıkmıyonuzki
Hepsine gittim Göreme Ürgüp başka
Nevşehir neresi
Kozaklı ama heryerine gittim ben kayseri daha güzel peri bacaları dışında boş nevşehir
Kozaklı da güzel kaplıca ark orada fırını var
Yok ya köy gibi yer kozaklı genel olarak nevşehir köy gibi zaten
Mesaj atsana bana
Kayseri fkfkvk
E nabam iç anadoluda başka şehir yokki
Kdldlcvk kayserili misim
Yok nevşehir
Orada havalar nası
Kayseride yaşıyorum ama
İyiymiş ben de arada kayseriye uğrarım öylesine okuyo musun sen
Yok
Yaş kaçç