Tatil & Seyahat Fethiye mi, Marmaris mi daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha güzel? Eşle başbaşa güzel bir tatil için hangisi daha iyi bir seçenek ve unutulmaz bir tatil olur? Fethiye Marmaris Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fethiye mi, Marmaris mi daha güzel? Cevapla Tatil Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Marmaris de yasıyorum Fethiye çok güzel havası konumu 0 0 Yorumla
mutluuukkıızzz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Marmaris hakkında bi fikrim yok ancak Fethiyeye gelirsen kaş ile arası 1 2 saat falan kalkan patara vs hepsinin tadını çıkarmış olursun 0 4 Yorumla ZamanYolcusu5 +1 yıl Muğla da öğrenci iken Marmaris de klup çıkışı arabımı park ettiğim yeri aramıştım yarım saat sarhoştum bulamadım ya Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Koptum yemin ederim Yorumla mutluuukkıızzz +1 yıl Ahahahhaha niye Yorumla linkerboy1991 +1 yıl @mutluuukkıızzz öğrenciyken sarhoş olup arabasını bulamamış ya ona koptum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Marmaris de yasıyorum Fethiye çok güzel havası konumu
Marmaris hakkında bi fikrim yok ancak Fethiyeye gelirsen kaş ile arası 1 2 saat falan kalkan patara vs hepsinin tadını çıkarmış olursun
Muğla da öğrenci iken Marmaris de klup çıkışı arabımı park ettiğim yeri aramıştım yarım saat sarhoştum bulamadım ya
Koptum yemin ederim
Ahahahhaha niye
@mutluuukkıızzz öğrenciyken sarhoş olup arabasını bulamamış ya ona koptum
Marmaris.