Merve Boluğur
Hande Erçel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Murat Dalkılıç'ın Bir güzellik yapsana klibindeki Siyah elbiseli Renkli gözlü kız ikisine de bin çeker 😄🥰

Benim bile dibim düştü bu kıza.
😄 evet peki ikisi arasında hangisi?
Çirkin değiller kanks ama şöyle de bişey var biraz şans işi. Yani daha güzel olup ünlü olmayan dolu kız vardır.
Kanks lafına burdan bir çocuktan alıştım bırakamıyorum 😂😂 Evet demek istediğini anladım ben de öyle düşünüyorum
Cevap
22Cevap
Selam, bence Hande Erçel güzel olmaya çalışıyor öyle çok güzel bir kadın değil yani. Ama Merve Bolugur güzel bir kadın ben çok beğeniyorum.
boloğur model zaten işi bu hatunun... erçel oyuncu :D :D ayrı şeyler
Model mi ikisi de oyuncu
boloğur normalde model oyuncu değil
aa bilmiyordum. Oyuncu olarak da Merve Boluğur’un oyunculuğu çok daha iyi bence.
hande kezban ya tek farkı fiziği iyi oyunculuk falan vasat bile değil
Hande benim için günümüz estetik anlayışıyla güzel
Merve makyajlı bile olsa daha doğal ve farklı bir havası var o yüzden merve diyorum
Merveyle handeyi ayni ankete koymak merveye saygisizlik
merve boluğur'un eti ve kemiği daha güzel ama ruhen pek albenisi yok. Hande Erçel'i tanımıyorum. bence o daha güzeldir yekun olarak.
İkisi de çöp çünkü ben onları sıfır makyaj çok gördüm iş gereği... Onlardaki makyaj, fotograf ve ışık hilesinin haddi hesabı yok
Hande biraz daha bebeksi duruyor merve daha çok çekicilik ön planda bana kalse bebeksi tercihimdir
Hande Ercel daha güzel Ama Merve Boluğur'u daha çok seviyorum. Şirin, mütevazi ve sempatik biri.
Merve çok soğuk be ben hiç alışamadım kıza hande yine kadına benziyor işveli...
Merve Boluğur cool yapısı var hande Erçelin ise sempatikligi var güzellik anlamında merve bin basar merve daha güzel
Merve Boluğur Tabi ki de bu da sorumu
Merve daha bir albenili
Merve diyorum ve siktirip gidiyorum 😊
Mervenin farklı bir aurası var hande halt etmiş
hande reçel diyorum ben
Hiç bir de bunları görünce kadınlardan soğuyorum
Merve 💜
Bence Merve✌🏼
Boğulur mu reçel mi? :D Ne taktınız be.
Merve daha seksi
Hande bence
merve..