Hangisi daha güzel ve eğlenceli? Bodrum cazibeli ve çekici bir yer biliyorum Marmaris'in de yeşil doğası ve harika koyları varmış... Marmaris'e hiç gitmedim gidenler çok methediyorlar. Sizce nasıl bir yer arkadaşlar? Tavsiye ediyor musunuz?
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Gerçi ikisinin arası çok yok; belki ikisinde de kalırım ama siz olsanız gözünüz kapalı hangisine gidersiniz?
Turkiyenin kuzey haric tum sahil kesimlerine gittim Bodrum cesme elit turist mekani Marmaris fethiye İstanbul sosyetesi mekani Antalya Rusya ukrayna agirlikli tatil mekani Gencseniz sevgiliniz yoksa veya yalniz gidiyosaniz antalya da iyi bir otelde tatil yapmanizi tavsiye ederim abartisiz yizde 70 i rus ve ukaynalilari yuzde 20si alman agirlikli ve diger turistleri yuzde 10 luk kisim ise turkleri olusturuyo erkekler için çok iyi gececegine eminim ;)
Bodrum'a daha önce gitmesem de, Marmaris'e gittim. Oradaki fiyatlandırmalar, eğlence, doğanın güzelliği ve temizliği çok hoştu. O yüzden Marmaris taraftarıyım. Bodrum'u hiç bilmediğimden dolayı, Bodrum'a yorum yapamayacağım. :/
Bence Marmaris, bodruma buyaz son gidişimdi o kalabalık rezalet, Marmarise git bir gör hak verirsin, gitmişken datça koylarınıda gör sonra konuşalım :D
Ben bu yaz Çanakkale üzerinden başlayıp Antalya'ya kadar gezdim.. Bodruma uğrama bile bidaha sahil turuna Marmaristen başla Marmarise gelmeden Akyaka'ya mutlaka uğra Datça merkez güzel değil ama koyları çok iyi sakin ve sessiz :) kesin görmelisin..
Marmaris çok güzel doğa harikası ama daha zarif bir yer olsun, akşam deniz kenarında sakince oturayım dersen Bodrum da olur. Bodrum'un beyaz evlerinin slüetinde çok keyifli biranı yudumlayabilirsin.
Öyle söylendiği kadar da pahalı bir yer değil. Ortalama bir bütçeyle iyi bir tatil geçirebilirsin. Otobüsle gittiğinde de otogar her yere çok yakın. Havalimanı da var direkt iki yere de. Tatilden ne beklediğine bağlı biraz.
Marmaris’mi Bodrum’mu diye çevreme sorduğumda açık ara Marmaris diyorlar. "Bodrumu meşhur yapan oraya takılan ya da orada yaşayan ünlülerdir gerisi hikaye" deniyor ama ben hala Bodrumcuyum tabii ki kalabalık ve keşmekeşin olduğu merkez değil de koyları, köyleri ve güzel denizi nedeniyle…
Bodrum u tercih etmelisin. Bodrum 1hafta, Marmaris te ise bir gün bile kalmadım ama şunu söyleyebilirim, Marmaris in sıcaklığı insan eritecek cinste. İnsanı bunaltiyor.
Marmarisin doğa güzelliği vardır. Bodrumun beton güzelliği. Marmaris'te yazın tatil yapabilirsiniz, Bodrum'da yılın dört mevsimi. Bodrum yerli turist ağırlıklı, Marmaris yabancı turist özellikle İngilizler ama sonra Ukraynalılar ve Ruslar geldi. Ben Marmarisi tercih ederdim.
Elbette matmaris zira ben Marmaris'te yaşıyorum. Bodrum bana yakın 6 sene kadar oradada yaşadım ama bodrum sadece gece hayatına odaklı. Marmaris doğayla iç içe. Gezilmesi görülmesi yerler var. Bodrum Çak fazla aşırı kalabalık hele birde trafik aman tanrım düşünmek bile istemiyorum.
Bodrumun bir cazibesi kalmadı artık gereksiz pahalı denizi kirli çok kalabalık, tatil dediğin insana huzur vermeli az insan tertemiz bir deniz sessiz sakin huzurlu ve ucuz olmalı
Alkol gece kulübü için bodrum güzel koylar tekne turu için marmaris, güzel su ve sakin koy isterseniz fethiyenin koyları derim. Antalya eylence alkok için iyi
En İyi Cevaplar