Hem Tatil hem yaşamak amaçlı neresi daha iyi? Alışveriş yerleri takılma mekanları kızlar nerede daha fazla?Araba ile nerede trafiğe çıkılır nerede trafik daha sakin?İkisinde de aklım var bu sene uğramayı düşünüyorum ama daha önce buralarda tatil yapanların da fikrini almak isterim.
Fethiye mi Marmaris mi?
Sizin için tercih sebebi nedir fikirlerinizi paylaşır mısınız?
sakin ve az turistli istersen Fethiye git. ama turisti ve kızları bol istersen Marmaris sadece Türkiye'de değil dünyada ünlü olduğu için çoğu kişi oraya gider. ama benim tercihim hep Fethiye olmuştur. Çünkü kalabalık ortamda değil sakin ortamlarda tatil yapmayı ve dinlenmeyi tercih ediyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben Fethiye diyorum. Daha kafa dinlemelik, daha huzurlu bir yer. Turist sayısı Marmaris'e göre daha az ya da yerli daha çok öyle söyleyeyim.
Marmaris'te özellikle Rus turist çok fazla ve çok gürültülü oluyor ben gittiğimde pek zevk alamadım. Fethiye'nin denizi falan da daha temiz.
Fethiye merkezi güzel değil ama her bakımdan mükemmel bir tatil yeri geçen hafta geldim 10 gün kaldık. özellikle Ölüdeniz harika gerçi her gün extreme turlarına katıldım. Biz çalış plajındaki denize sıfır bir otelde ve çok memnun kaldık tavsiye ederim :)
Marmaris daha cıvıl pahalı ve kalabalık. Fethiye daha sakin ama trafık orada da yoğun oluyor. Genelde Atatürk caddesi yoğun oluyor. Denizi kirli Fethiyenin. Üzüldüm. Ben olsam Fethiyede kalırdım. Çoğu resmi kurum orada bulunuyor.
Fethiye huzura önem veren insanlar için daha ailevi bir ortam sunarken, Marmaris daha yoğun ve günlük hayatı monoton olanlar için eğlence ve gürültü sunar.
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
51
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Amacına bağlı hocam. Barlar, motorize işler (her akşam turist götürme çukalama falan), kalabalık, gürültü istiyorsan maalesef Marmaris. Ama ben huzur, dinlenmek, daha temiz ortamda tatil yapmak diyorsan Fethiye
ikisi de çok güzel yerler. ama kafa dinlerim, huzur ararım diyorsan fethiye. are you disco, you are cola, abuk subuk gece kulüpleri diyorsan marmaris. ama marmaris'in köyleri çok güzeldir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
marmaris 5 yıl yaşamış biri olarak derim ki her yönden 10 numara
En İyi Cevaplar