Her sene kaynananın yanına tatile gidilir mi?

Eşimin ailesinin yazlığı çeşmede. 4 senedir evliyim 4 senedir haftanın 3 günü en az zaten kaynanamlara gidiyoruz. Yaz gelince de en az 2 kere yazlığa yanlarına gidiyoruz 15 gün kadar. Jahvaltı gazırla yemek yap çocuğu denize götür derken bir iki akşam belki alaçatıya çıkabiliyoruz bırakabilirsek oda durur mu durmaz mı uyur mu uyumaz mı stresi. Çıkarken zaten geç kalmayın diye tembihleniyorum falan. Eşim bu durumu normal sanıyor. Benim için normal hayattan tek farkı denize girmek. Zaten yaşlılar orada mutlaka stres oluyo tartışma oluyo bi küslük falan. Bidahaki sene başka yere gidelim tatile diyorum iyi sen alırsın bilet rezervasyon falan diyor. Alırım diyorum erken rezervasyon zaten herkes öyle gidiyor diyorum. Yazlığı olmayan gidiyo tatile diyor çeşmede yazlığı olan başka yere niye gitsin diyor ananın evinde baliye gidiyodun da çeşmeyi mi beğenmiyorsuna getiriyor. Yani kim anormal cidden anlayamıyorum. Başkasının gazına gelme diyor sanki etrafımda konuşacak insan varmış gibi. Var mı bunu yaşayan? Gidilir mi bu şartlarda gidilene tatil denir mi ya?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme: kızımız 2.5 yaşında ona bakmak için işimden ayrıldım. Çalışmadığım için tatile ihtiyacım yokmuş orası bonusmuş tatil çalışan insanlar içinmiş. Özür dilerim hakkım olmadan sormuş bulundum soruyu.
Her sene kaynananın yanına tatile gidilir mi?