Bayram ziyaretine gelmeyen sevgilinden ayrılır mısınız? 😃

Bayram ziyaretine gelmeyen sevgilinden ayrılır mısınız? 😃

Ablası yoksa gidilir Kaynanadan ziyade görümce fobim var 😂 kendim de abla olduğum için hakimim konuya Benim değil sevgilisinin sözünü dinlerse büyük sıkıntı 😂😂 benimkinin piercingli sevgilisi var. Sevgilisinin piercingine laf ettim diye bağırdı bana, ufacık küstüm Ablaların daha fazla küsmeye hakkı yok çünkü 🤧🤧
Yani ciddi bir ilişkiyse gidilmeli. Ailenle tanıştıysa ama yeniyse biraz çekinedebilir zaman verilebilir. Ama iş ciddiye bindiyse ve insanların sevgilini görmesi tanıması gereken bir zamansa gitmeli. Uzun zamandır böyleyse de sıkıntı vardır. Ama yeni oluşan bir durumsa zaman taşıyabilirsin belki utanıyordur veya başka bir durum vardır aşması gereken.
Gidilir elbette neden gidilmesin ama ilk görüşme için bayramı tercih etmek doğru fikir olduğunu pek sanmıyorum çünkü sürekli eve birileri gidip gelir sakin bir ortam olmaz.
Cevap
28Cevap
Evet gidilir. Az önce eve gelirken oğlum ve kız arkadaşıyla karşılaştık bize geliyorlardı, kafede oturalım değişiklik olsun dedim, kahvelerimizi içtik şimdi bize geldik. Az sonra okey oynayacağız 😅
Ciddimisin 😳
Eğer ilişkimiz çok yeni değil ise ya da ailesi ile bir muhabbetim, tanışmışlığım varsa giderim.
İlişki ciddiye binince şaapılır bence :D
Sevgilim olsa giderim tabi ki de neden gitmeyeyim. ama haberleri yoksa sıkıntı çıkar
sevgili düzeyinde iken aileyle tanışmayı ya da böyle özel günlerde ziyaret etmeyi çok doğru bulmuyorum.. En azından benim/bizim kültürümüzde böyle bir şey yok.. belli bir ciddiyet oluşmuştur, aileler tanışmıştır, söz nişan vs konuşulmuştur, o zaman olabilir..
Karşıdan da beklemem bunu..
Ciddi ilişki zamanı ise gidilir tabi. kocisimin anasının elini öpmeye
Işkım ılımı ıp sını hırçlık vırıyım ıhıhı
Host onun değil annesinin
Tabii Öncesinde bir tanışma mevzusu olduysa gidilmesi gerekiyor
Sevgilim ailem ile tanışmaya geldii ise iş ciddiye binmiştir yakın tarihte bir söz vs olayı vardık muhakkak yoksa garibim helvasını yemeye gelmiş olur kdkdkdkkd
Bende iş ciddiye binmeden gitmem şahsen
İlişkinin ne seviyede olduğuna bağlı tamamen. Ancak işler ciddileşmeden bu tarz aile yakınlaşmaları genellikle patlar.
Bumm
Eğer ailesiyle görüşüp tanıştıysam ilişki ciddileştiyse gidilmesi uygun olur
Kesinlikle katılıyorum
Samimi bir diyalog oluşmuşsa gidilir. Ancak ilk tanışma gibi bodozlama bir bayramlaşma mantığına karşıyım.
İş aileler nazarında resmiyete dökülmeden gidilmesi uygun değil..
Peki hocam sevgilinin sevgiliye harçlık vermesi caiz midir?
Harçlık 1000 dolar olsa bile mi hocam?
Yüz göz olmak istemiyorum ciddi bir şey yoksa gitmem
Ben gitmezdim ama arardım. Tanisiklığımız olduğundan ötürü
Bunun bir kuralı yok bence.. içinden geliyorsa her iki taraf da yapabilir
Yakın bağ varsa gidilebilir ama tercihim aramak olur şahsen.
Gidilmez Nisan yok ciddiyet yok çok istiyorsa tüzüğü taksin aileler tanışsın öyle gideriz kendinizi kullandırmayın. Nikahın sözsüz bi de ailesine hizmet mi edicem bayrama gidip
Çok ciddiyse birde uzun süreli bir iliskiyse gidile bilir
Gitmemiştim ama aramıştımm. Bu yıl da aradım ayrılsak da kızları gibi oldum hsjsjdgdjsjksjsjsks
Ailelerin henuz iliskiden haberi yoksa gelmemesi normal
Sizi ailesiyle tanıştırmakta bir sorun görmüyorsa kendisi gidilir
Aileler tanışmadıysa belli bir boyuta gelinmediyse hayır bence.
Şimdi ben inançlı değilim ama o inançlı ise mecbur gitmek zorunda kalırım.
Rabbim sana iman nasip etsin
Tanrıya inanmak için dinlere ihtiyacım yok. Yine de güzel dileklerin için teşekkür ederim. İyi geceler dilerim.
Rica ederim. Dini gönderen Allah zaten. Allah'a inanıp gönderdiği dine inanmamak sence de enteresan değil mi?
Kibar bı insansın ona sevindim başkası gibi kaba konuşmuyorsun. Allah'ım hakkında hayırlı olanı versin, seni güzel insanlar ile karşılaştırsın. Şeytanın şerrinden ve şeytana benzeyen insanların şerrinden, her türlü kazadan, beladan, nazardan, büyüden korusun. Amin.
Teşekkür ederim.
Rica ederim amin deseydin be
Belli bir aşama kaydedilmisse bence evet hele de önceden tanışılmissa
Tabiki ayrılmam ayrıca nişan falan olmayınca gitmem
Tanışıklık varsa gidilir
Ciddi ilişkiyse gidilir
Gidilir tabi evlerinde yatılı bile kalınır. Yeni aylen olcak kaynasman gerekli. Tabi uygundur.
Gidilir sanırım şimdi millet gitmek için bayramı beklemiyor
Giderum kaynanam bekler
Kaynanayı napmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı
Tövbeeeeeeğ
canım kaynanam💞ben
Gidilir eğer haberleri varsa veya ciddiyse
Bence gidilir ve gidilmeli
Aradaki samimiyete bağlı
Kocammı ki gidiyim gitmem 😂😂