Kıymetini bil. Bir gün o anları düşünürsün ama yanında bulamazsın. Biraz hayattan ve yanınızdaki insanlardan keyif almayı öğrenin. Yaşamı gelişine kabul edin ve pozitif bakın.
Aile ile tatile gidilir. Keyifli de geçer.29 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet ilerde onlar olamayacak belkide annem diyordu şöyle ana oğul güzel bi tatil fenamı olur dimi :)
Soran+1 yılGerçekten öyle oluyor onu mutlu ederken bende mutlu oluyorum zaman daha keyifli geçiyor ve işlerim yolunda gidiyor. Çok genç olduğu içinde iyi anlaşıyor olabiliriz
Soran+1 yılzaten benle gezmezse hep arkadaşlarıyla geziyor eve saatlerce gelmiyor kıskanıyorum artık valla 😂
Soran+1 yılyok be soru bu diye yoksa benim dünyam bambaşka işlerim ve 2 3 arkadaşım
Soran+1 yılEvet
En İyi Cevaplar
+1 yılAman aman aman biz gittik didim akbüke ramada resort diye bi otele 1 hafta burnumdan geldi özel aracımızla gittik babalık otobüsle döndü ben başka otobüsle oğlan kardeşim benle annem ise garajda bıraktığımız arabamızla 😂 babalık denizli üzerinden bursaya 5 saatte gitti biz bi yerden bindik 3 saatte gittik ama onun bindiği şehirden değil 50 km ileri gittim arabayla ben
12 Yorumla- +1 yıl
Babalık derken?
- +1 yıl
Üvey işte da
+1 yılBiz bebekken onlar bizi taşıdı altimizi değiştirdi her yere götürdüler hatta biz uyuyoruz diye gitmediler. Yeri geldi kendileri gitmediler bizi parka götürdüler. Şimdi aile ile gitmek sıkıcı değil mi dersek ayıp olur saygisizlik olur. Bence değil. Ailemle gidip beraber keyifli zaman geçirebilir ve yine kendime de zaman ayirabilirim...
20 Yorumla
Aileyle tabikide tatile gidilir onların yüzündeki mutluluğu eğlenceyi görünce çok mutlu oluyorum hem espiriler komiklikler filan derken çok keyifli bir tatil geçiriyorum. Tabi arkadaşlarla farklı bir keyif olur, ailenle farklı bir keyif olur sen sen ol ailenin kıymetini bil. 👍
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın dostum. Zaten arkadaşlarla bolca zaman geçiriyoruz onlarıda ihmal etmemek lazım. Annemin en iyi arkadaşı benim o yüzden hep benden ister gezer takılır eğleniriz onun kadarda kafa dengi biri yok yanımda 😅🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbette, herkes birbirine uyumlu ise neden olmasın.
04 Yorumla- +1 yıl
Çocuklar kaç yaşında ya da kardeşlerin
- +1 yıl
Erkek. Mi kardeşin birde bekar herhalde
- Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben gitmem sadece arkadaşlarım ayda sevgilimle giderim
10 Yorumla Kafan rahat olsun istiyorsan tek gideceksin, ha tek başıma eğlenemem dersen arkadaşla ama aileyle değil, her şeye karışıyorlar sonra.
22 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle ama böyle diyincede hep arkadaşlarınla gidiyosun biz neciyiz diyor ne diyim
Aileyle tatili bile özleyeceğimiz Dönemdeyiz. Dünya sefalet endeksinde ilk 5'e girmiş ülkeyiz. Biz aileyle tatil istemiyorken dünyanın öbür ucundan gelip ülkemizde keyif süren insanları gördükçe ve onlara asgari ücret karşılığında hizmet ettikçe İsyan etmemek, karşı çıkmamak çok acı!
10 Yorumla
+1 yılYo gidilir aileyle olması fark etmiyor ki istediğim gibi takılırsın hatta yakın çevrenden kişilerle gitmek daha iyidir
11 Yorumla
Soran+1 yılbakalım olmadı tek kalırım artık annem ısrar edince kıramadımda
+1 yılDegil ben acayip keyf aliyorum ailemle tatil yapmaktan
21 Yorumla
Soran+1 yılaslında mantıklı gibi annemle ikimiz olcaz ve her masraf ondan zaten mis gibi eğlence
+1 yılGidilir ama ben arkadaşlarimla gitmeyi tercih ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılAynısını dedim annemdende karşında kankanın en eğlencelisi duruyor arkadaşı napıcaksın dedi 😅
Giderim aşırı da stres atar gelirim çünkü çok komikler 😂
15 Yorumla
Soran+1 yıl😂 nasıllar ki merak ettim
Soran+1 yılsüper en sevdiğim aile ortamı ne konuda şaka yaparlar ki
Soran+1 yıliyi bil değerlerinii ben olsam ne muhabbet ederdim onlarla 😂
Ailem çok kafa dengidir, kendi ailemi baz alarak gidilir diyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimkilerde öyle ama işte bu sefer bilemedim arkadaşlarlamı daha iyi olur diye
Biz uzun zamandır tatile bile gitmiyoruz keşke tatile gidebilsem ailemle.
17 Yorumla
Soran+1 yılÜzdü inşallah gidersiniz , biz annemle sürekli gidiyoruz ama sıkıyor artık ya
Soran+1 yılNeden gitmiyosunuz ki çok pahalıda değil aslında
Soran+1 yılPara biriktirip gidilebilir bi gün
+1 yılBelli bir yaştan sonra gitme işi çok olmuyor ama yine de giderim. Ailem eğlencelidir ve tatilin hakkını da verirler. 😅
02 Yorumla- +1 yıl
Ya amaaa :) böyle tatlı aileler kaldı mı ya. Kaç kardeşin var
- +1 yıl
@Güzelkardeşim90 gidilir
Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Ben götürürüm ya. Keyif yapsınlar, kafa dağıtsınlar. Onlar mutlu olunca bende oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılAileni kaybedersen anlarsın ne olduğunu.
Sıkıcı olması hiç olmamasından iyidir. Biraz da böyle düşün derim.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAileye göre değişir benimkiyle gidilmez mesela 🙂
13 Yorumla
Soran+1 yılneden gidilmez ki nasıl zaman geçiriyorlar 🙃
Cevap sahibi+1 yılTatil yapmak yerine sinir hastası olup dönersin öyle söyliyim 😅
Soran+1 yılvalla bizimki gel takılırız cluba falan gideriz diyorda bilemedim 😅
+1 yılAileyle tatile gidilir kiminle gidilecek baska. Sikiciysa gitme
10 Yorumla
+1 yılortamdan ortama degisir icmeli sicmali kacmali bir ortamsa gidilir muhafazakar (din anlami disinda da ) ise gidilmez kac
11 Yorumla
Soran+1 yılhahah annem aşırı kafa dengi biridir hatta akşamları clublara gideriz falanda diyor
Sakın ben gittim ve hergün sıkıntılı günle uyandım sakın sev say orası ayrı ama aileyle tatil yapmaaaa 🙄
60 YorumlaYakın akrabaları kuzenleri alıl gitçen tatile Aquapark gibi bir yerse de hele of
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ailecek tatile hep gidiyorum ve son zamanlarda çok sıkıldım.
10 Yorumla
+1 yılgidebilirsin onun da eğlencesi veya heyecanı farklı olur. aile bireylerine bağlı tabi
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılBen gidiyorum bazen sıkıcı oluyor ama napayım ğhühü
10 Yorumla
+1 yılİnsan ailesi ile tatile gitmeli zaten en iyi onlarla eğlenmeli
10 Yorumla
+1 yılGidilir de tüm tatili aileye ayırmak saçma olabilir
10 YorumlaAile tatilinden yeni döndüm çok memnun kaldım
10 Yorumla
+1 yılAilen ile aran iyiyse seni dışlamıyorlarsa eleştiri halinde bulunmuyorlarsa yadırgamıyorlarsa aile çok güzel bir nimettir. Seni seven bir ailen varsa eğer tatile de gidilir her yere de.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz gittik bu yaz ailecek birde annemlerin arkadaşlarıyla evet çok keyifli değil ama ben kendi keyfime baktım Deniz kum güneş ☀️ gerisi umrumda olmadı sizde öyle yapın
12 Yorumla
Soran+1 yılValla aynısını annemde diyor gel keyif yaparız diye zaten ikimiz gidicez bakalım bilemedimm
Cevap sahibi+1 yılFırsatın varken git bence keyfine bak ha aile ha arkadaş ne farkeder
+1 yılMasraf hesaplayan baba olmazsa gayette mis gibi gidilirr tatilee
16 Yorumla
Soran+1 yılbaba yok kii hunharca harcayan hesapsız bi anneye gidicem ldlslx o yönden iyi
- +1 yıl
Anneler candırrryaaqğ
Soran+1 yılÖyle bide genç olunca iyi kafa dengi oluyo
- +1 yıl
Vala bidee annenelt çok oğluşumcu oluyo o yöndende iyi senin için
Soran+1 yıl😂 tamda öyle biri yakışıklım özledim seni diyip koluma girer takılır dururuz istedikçe
- +1 yıl
Ooo süper bende tek kızım ama annem ogluslarına bayılıo
+1 yılÖyle evet arkadaşla gideyim dedim burnumdan geldi. Ama şöyle bakmak lazım aileyle tatil demek de çok büyük nimet olmayabilirdi onlar
00 Yorumla
+1 yılGidilir evet neden gidilmesin en güzel tatil aile ile yapılandır bence.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giderim ben çok da eğlenirim
10 Yorumla
+1 yılAnneni kırma gidin eğlenin bol dans edin
212 Yorumla
Soran+1 yılO zaman anacığımla güzel bi tatil yapıyoruzz , öyle karar verdim ya
- +1 yıl
Tabiki alkol de alın miss
Soran+1 yılskskdkd alalım tabii
- +1 yıl
Kombinler nasıl olurdu
Soran+1 yılannem mini etek li olurdu kesin baya seviyor bende normal tişört
- +1 yıl
Anne oğul güzel bir fotonuz var mıydı
Soran+1 yılevet varr çokta güzel
- +1 yıl
İstersen at özelden
Soran+1 yılinstan var mı ordan atayım
- +1 yıl
Olur ama özelden yazarlm
Soran+1 yılolur kızmısın sen kanka ya
- +1 yıl
Evet noldu ki
Gidilir ama aileye bağlı seni sıkmıyolarsa gidilir
27 Yorumla
Soran+1 yılyani akşamları club izlemeye gideriz diyen bi annem var sıkmıyor sanırsam 😅
Soran+1 yılGidelim bari sadece ikimiz olcaz zaten
Soran+1 yılManitada yaparsın orada bak demesi kdkd
Soran+1 yılhaha yok tatilde diyor ama senlede olur güzel kızsınn
kimle gittiğine bağlı bn kzkardesimle gidecem
00 YorumlaHer aileyle gidilmez tatile bakış açıları tüm durumu kararlaştırır
00 YorumlaGidilir valla bu yaz anneciğimle gezmeyi planlıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Annemiz beni de çağırır mı
- +1 yıl
Sen çağır
- +1 yıl
Yankılı hayırdı bu galiba
Ekonomik özgürlüğün varsa kendin git yoksa ailene ödet hesabı:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 26 yaşındayım ve ailem ile hareket edince aşırı bunalıyorum, gittiğimiz yerlerde benimle yaşıt kişiler sevgileriyle hatta eşleriyle tatile geliyorlar onları görünce keyfim kaçıyor
01 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılEşim ve oğullarımla gidiyoruz tatile. Çok güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılBenimkiler manyak olduğu için eğlenceli oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim anamda öyle çılgınlığı iyi ama genede bilemiyorum kdkd
+1 yılManitayla daha iyi olur hahah
13 Yorumla
Soran+1 yılnerdee banada anam diyor işte gezelim takılalım diye dkdk
- +1 yıl
Ah be bizde de durum farkı değil zaten 🥲
Soran+1 yılnapalım be kankamm ama orada manita buluruz sana diyor kdk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz gidiyoruz güzel de oluyor valla. Bazen sürtüşmeler de oluyor ama yine de eğleniyoruz. Güzel zaman geçiriyoruz.
10 YorumlaKimle gidildiğine bağlı.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle gidicem
Gidilmez babam her şeyi burnumuzdan getirir
17 Yorumla
Soran+1 yılüzücü
Soran+1 yılhep babanlamı gidiyosunuz gitme madem sıkıyorsa boşverr
Soran+1 yılAllahtan bizde peder bey gelmezde annemle giderim genelde oda aşırı kafadır 😅
Soran+1 yılöyle alışmışım ondan anamada mom diyorum 😅
+1 yılAile dedigin eş degil heralde, cekilmez bence.
13 Yorumla
Soran+1 yıldeğil ya annemle
- +1 yıl
Bilemedim bana mantikli gel. iyo
- +1 yıl
Gelmiyo*
Annem olsun yeterli
13 Yorumla
Soran+1 yılBende annemle gidiyorum zaten sende iyi anlaşıyosun sanırsam
Soran+1 yıloo ne güzel kaç yaşında valide hanıö
+1 yılGidilir bekarkene kafa dengiyse eğer
11 Yorumla
Soran+1 yılkim kafa dengiysee
+1 yılBir süre sonra bu soru; "ah keşke ailem yanımda olsa da tatile gitsem" formatına dönüşüyor.
O yüzden, değerini bilin.
10 Yorumla
+1 yılTatilden amacın karı koz peşinde koşmak o bar benim bu bar senin berdüş gibi olmak ise evet çok sıkıcı. Yok amacın hayatımın stresini atmak sessizliğe bürünmek doğayla ya da su ise başbaşa olup kendini dinlendirmek ise Aile candır tabiki gidilir
00 YorumlaGidilir yani arkadaşla ayrı aile ile ayrı bir eğlencesi oluyor
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarla gidilir ama mecbur olmadıkça ailemle gitmem
10 Yorumla
+1 yılgidilmez ya eğlenceli olmuyor öyle ben ailemle bir yere gitmeyi tercih etmiyorum maalesef
10 Yorumla
+1 yılGidilmez çünkü giderken kavga tatil yerinde kavga dönerken müzikli kavga
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatilin tadı çıkmıyor öyle ya iyi geçer de eğlenceli geçmez
00 Yorumla
+1 yılGenellikle sıkıcıdır. Her gün gördüğünüz insanlar... ama ben kocamla gitmekten sıkılmam (evli değilim: varsayımsal olarak konuşuyorum). Ve eğer ailemi bir süre göremezsem bu rahatlatıcı olabilir.
00 Yorumlaaileye göre değişir tabii ki, dar görüşlü vs bi aileyle çok sıkıcı olur fakat rahat ve kafa dengi bi aile varsa güzel geçer
15 Yorumla- +1 yıl
Rahat ksrlk yapamıyorum desene
- +1 yıl
Öyle zaten inkar eden mi var
- +1 yıl
Seni götürcem ama fazla takma kafana
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu dünyada ailen olmasa koca bir hiçsin
13 Yorumla
Soran+1 yılo kadarda değil bee
Cevap sahibi+1 yılevet öyle aklın olsa böyle bir soru sormazdın ailenin de kıymetini bil
Soran+1 yılhaklısın özellikle annem hem eğlence dolu hem kafa dengi birisi böyle bi anneyi hak edicek naptım diye düşünmüyor değilim bazen
Bence deyil ben ailemi cok seviyorum severek giderim
20 Yorumla
+1 yılAile her şeydir bırakın bu tekil yaşam biçiminden yeri gelir eğlenirsin bazende eğlenemezsin sen yine her şeyden eğlence çıkar 🥳
00 Yorumla
+1 yılEvet gidilir baya eğlenceli olur
10 Yorumla
+1 yılGidilir aynen.
10 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam