Sakın aman ha sakın gitmeyin, ben gittim oynaya zıplaya tek araba dönerken biz otobüs ile döndük ve bir daha görüşmedik, hadi eşin ile zevkleri tölare ediyorsun ama diğerleri offf düşündükçe aklım şaşıyor
@Ateslibirbey senin ak dediğin kara oluyor kara dediğin ak detay bu yani zevkler örtüşmüyor bir kaç gün eh işte ama sonra olaylar patlıyor y, ne de siz bilirsiniz
Giden arkadaşlarım var iki üç aile birleşip villa falan ayarlıyorlar ama çok başlılıktan dolayı kimse istediği aktiviteyi yapamıyor sürekli bi karmaşa (onların anlattiklarindan biliyorum) ama inatla bunu her yaz yapiyorlwr anlamış degilim
Of benim babam da aynısını istiyor 20 yaşındayım ben istemiyorum küçük çocuk gibi peşlerinden gitmeye öyle tatile kafa dengi insan yok sadece oturuyorlar falan sıkılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sakın aman ha sakın gitmeyin, ben gittim oynaya zıplaya tek araba dönerken biz otobüs ile döndük ve bir daha görüşmedik, hadi eşin ile zevkleri tölare ediyorsun ama diğerleri offf düşündükçe aklım şaşıyor
Neden ne oldu ki
@Ateslibirbey senin ak dediğin kara oluyor kara dediğin ak detay bu yani zevkler örtüşmüyor bir kaç gün eh işte ama sonra olaylar patlıyor
y, ne de siz bilirsiniz
Giden arkadaşlarım var iki üç aile birleşip villa falan ayarlıyorlar ama çok başlılıktan dolayı kimse istediği aktiviteyi yapamıyor sürekli bi karmaşa (onların anlattiklarindan biliyorum) ama inatla bunu her yaz yapiyorlwr anlamış degilim
Of benim babam da aynısını istiyor 20 yaşındayım ben istemiyorum küçük çocuk gibi peşlerinden gitmeye öyle tatile kafa dengi insan yok sadece oturuyorlar falan sıkılıyorum
Kısa zamanlı olabilir fakat uzun süreli sorun çıkabilir.
Kafalar uyarsa gidilebilir
Gidilir bence neden olmasın
Gider 8 10 kişilik villalar var
Anlasiyorlarsa neden olmasin
Eglenceli olabilir
Rahat olmaz
Gidilebilir
Niye gidilmesin
Hayır