Tatil & Seyahat Nerede tatil yapmayı tercih ediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hava evet çok sıcak, ben yenihisardayim☀️Sizler neler yapıyorsunuz Nerede tatil yapmayı tercih ediyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 648 cevap paylaştı. İzmir’de 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim hayatım tatil gibi. Ölüdeniz deyim. Uçuş yok. Çarşıdaydım. 2 saate dalışa giderim. Suyun altı serin oluyor 😀 0 0 Yorumla
akinturkoglu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl biz çalışıyoz be reis, sen bizim yerimize de eğlen ;D 1 0 Yorumla
Runner4114 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Daha tatile gitmedim gidicem nereleri önerirsin 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 850 cevap paylaştı. İş yerinde tatil yapıyorum klimaların altında güzel oluyor 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İsteyim benim tatilim Balıkesir Burhaniye olur 😏😎 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl evde klimanın altında yatmak ohhh :D şişeyi de ne güzel kavramışsın öyle :) 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl sivri hisarda anason topluyup durup dereye girip çıkıyom. orlarda yanıyomu bura gibi. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 830 cevap paylaştı. her şey dahail bi otelde akşama kadar yatıp içmeli tatil 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kurallar gereği fotoğraf paylaşamam ama ırak diyelim 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 409 cevap paylaştı. yenihisar yanıyor sen yanıyorsun ortalık yanıyor:D 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 378 cevap paylaştı. Siyah her zaman guzeldir 0 0 Yorumla
Hayalsizyaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yenihisarı tercih ederdim gidecek olsaydım 0 0 Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl biz çalışıyoruz ne yapalım :( iyi tatiller 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 386 cevap paylaştı. İşyerinde 🥲 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı. Orası nerde? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
İzmir’de
Benim hayatım tatil gibi. Ölüdeniz deyim. Uçuş yok. Çarşıdaydım. 2 saate dalışa giderim. Suyun altı serin oluyor 😀
biz çalışıyoz be reis, sen bizim yerimize de eğlen ;D
Daha tatile gitmedim gidicem nereleri önerirsin
İş yerinde tatil yapıyorum klimaların altında güzel oluyor
İsteyim benim tatilim Balıkesir Burhaniye olur 😏😎
evde klimanın altında yatmak ohhh :D şişeyi de ne güzel kavramışsın öyle :)
sivri hisarda anason topluyup durup dereye girip çıkıyom. orlarda yanıyomu bura gibi.
her şey dahail bi otelde akşama kadar yatıp içmeli tatil
Kurallar gereği fotoğraf paylaşamam ama ırak diyelim
mukemmelsın ben yerımı söylemeyeyım :) saatın çok hoş
Çok fena şeyler geçiyor aklımdan seninle ilgili 😋
yenihisar yanıyor sen yanıyorsun ortalık yanıyor:D
Tatil yapmadım hayatımda hiç
Yenihisar mı , hemen geliyorum
Agustosta artık bir yerde olucam 🙄
Siyah her zaman guzeldir
Yeni hisar neresi acaba ben avsaydayim
Yenihisarı tercih ederdim gidecek olsaydım
biz çalışıyoruz ne yapalım :( iyi tatiller