Tatil & Seyahat Hangisinde tatil yapmak istersiniz? KanGörmüş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Hadi bakem. Karla kaplı bir ormanın içinde dağ evde Tropikal sıcak bir bölgede Deniz kıyısında bir evde Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçtiğiniz için çok teşekkür ediyorum.. Saygılarımı sunuyorum... Güncellemeler+1 yıl Dağ evini sevenler kalkın kılıçdaroğlu kadar oy alamadık kalkın mahvolduk... Hangisinde tatil yapmak istersiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Tropikal sıcak bir bölgede Deniz kıyısında bir evde 1 0 Yorumla
mmertdursun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl sağlam ısınıyorsa kış evi sağlam soğuyorsa yaz evi demek istiyorum teşekkürler iyi günler 1 1 Yorumla KanGörmüş +1 yıl Romantizmden uzak en rasyonel yorumu yapmışsın tebrik ediyorum Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Deniz kıyısında bir evde ama bence evin havuzu da olmalı, işte o zaman mükemmel olur. 2 1 Yorumla mmertdursun +1 yıl rabbımın kocccaaaaa tuzlu havuzu neyine yetmiyo be Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Üstteki gibi bir yerde çok kaldım bizim buralarda çok. 1 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Karla kaplı bir ormanın içinde dağ evde tatil güzel olur 1 0 Yorumla
Karakartal2903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl tropikal sıcak iklimde ve deniz kenarında olan yerler beni hep rahatlatır 1 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Tabiki de sıcak deniz kenarı bir yer. Yaz sıcakları beni bekleyin. Cehenneme atsalar buranın sıcağı az, azcık daha kömür yakın derim o derece sıcağı seviyorum🤤😍😍 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Deniz kıyısında elbette 1 0 Yorumla
PoleStar00r Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sıcağı severim hele de dışarısı cehennem sıcağı olunca kendini direkt denize/havuza atarsın ve o serinliğin hissi >>>>>> 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dışarda kar yağsın, bende seyredeyim. En güzeli 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 806 cevap paylaştı. Dağ evi güzel ya. 1 2 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Onlar zevksiz kdkdjd😂 Yorumla KanGörmüş +1 yıl 😅😅 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 755 cevap paylaştı. Deniz kıyısında 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tropikal sıcak bir bölgede Deniz kıyısında bir evde
sağlam ısınıyorsa kış evi sağlam soğuyorsa yaz evi demek istiyorum teşekkürler iyi günler
Romantizmden uzak en rasyonel yorumu yapmışsın tebrik ediyorum
Deniz kıyısında bir evde ama bence evin havuzu da olmalı, işte o zaman mükemmel olur.
rabbımın kocccaaaaa tuzlu havuzu neyine yetmiyo be
Üstteki gibi bir yerde çok kaldım bizim buralarda çok.
Karla kaplı bir ormanın içinde dağ evde tatil güzel olur
tropikal sıcak iklimde ve deniz kenarında olan yerler beni hep rahatlatır
Tabiki de sıcak deniz kenarı bir yer. Yaz sıcakları beni bekleyin. Cehenneme atsalar buranın sıcağı az, azcık daha kömür yakın derim o derece sıcağı seviyorum🤤😍😍
Deniz kıyısında elbette
Sıcağı severim hele de dışarısı cehennem sıcağı olunca kendini direkt denize/havuza atarsın ve o serinliğin hissi >>>>>>
Sıcak severim. Sıcak nerede ben orada
İkisinede gitmek isterdim.😅
Dışarda kar yağsın, bende seyredeyim. En güzeli
Kış adamıyım ben
Deniz kıyısı varken karı ne yapayım
Deniz kıyısında bir evde
Dağ evi güzel ya.
Onlar zevksiz kdkdjd😂
😅😅
Tabiki dağ evi..
Son zamanlar çok denizciyim🏖
Kış tatili