Tatil & Seyahat Tatilde nereye gitmeyi tercih edersiniz? Mimaras48 Takip Et Xper 2 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Marmaris Antalya Bodrum Çeşme Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tatilde nereye gitmeyi tercih edersiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Antalya,., 0 0 Yorumla
dangerouskadin Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Marmarisi tercih ederim ama her yer çok kalabalık hiç sevmiyorum kalabalık tatili 0 1 Yorumla Mimaras48 +1 yıl şu an tam da dediğin gibi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10b cevap paylaştı. Genelde Alanya oldu benim ama bu yıl Kemer nasipse. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 731 cevap paylaştı. Çeşme olabilir 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Fethiye kemer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Antalya,.,
Marmarisi tercih ederim ama her yer çok kalabalık hiç sevmiyorum kalabalık tatili
şu an tam da dediğin gibi
Genelde Alanya oldu benim ama bu yıl Kemer nasipse.
Çeşme çok yakın oraya gidiyorum
Kalabalık yerleri sevmem
Çeşme olabilir
Marmarise
Antalya'dayım 🤩
Fethiye kemer
Yazlık alan tercihim