Biz de geçen sene çeşmeye gittik ama kocam beğenmedi Ben beğendim bu sene bilmiyorum alaçatı'ya gideriz dedi balıkesir'e gitmiştik orada yazdığımız da var aslında ben de Karadeniz turnesi yapmak istiyorum ama kocam gezmek istemiyor şehir şehir
Şehir şehir gezmekten ise bence Karadeniz'de doğa ile iç içe güzel bir yer bulup orada bir süre kalmanız bence daha güzel olur çocukta yok ise çok rahat olursunuz 😊
Yani çocuk var da iki tane oğlum var da ben sevmiyorum öyle doğayla işte Yani ben böyle karadeniz'i full seyir şeyi gezeceğim öyle en güzel yerlerinde kahvaltı edeceğim en meşhur yerlerine yemek yiyeceğim tarihi eser yerlerini göreceğim kocam da aynı senin kafanda böyle bir yere yerleşelim orada kafamızı dinleyelim
Hahaha bence mantıklı olan bu biz erkekler tatile bir noktaya gitmek isteriz onda da kafa dinlemek ailemiz ile eşimiz ile mesela geçen sene Dalaman da idim hoşuma gitti kışın sapancaya gittim sapanca da hoşuma gitti şimdi sıra Karadeniz bakalım önümüzdeki kış nasip olursa görmek aklımda kesinlikle yine bir sapanca var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tatil alışkanlığım yok keşke olsa, belki bir gün
Evli misiniz
Hayır
Anladım evlenir iseniz olur inşallah bende yalnız gideceğim zaten arkadaş olmuş olsaydık davet ederdim sizide 😊
Arkadaş da olsak, kimseyle arada bir bağ olmadan tatile gidecek biri değilim maalesef. Size iyi tatiller
Teşekkür ederim 😊🌹
Aşırı kararsızım. Fethiye istiyorum ama orası da çok bunaltıyor.
Evettt sen doğa ile iç içe bir tatil yapmalısın bence
Balkondan sonra bodrumu nede. Olsa yazın bodrum serin oluyor 😂
Biz İzmir'e gideriz heralde denize otele falan
Hersene deniz falan artık biraz değişiklik şart dedim bende iyi eğlenceler ama İzmir'in neresine gideceksiniz ki?
Alaçatı düşünüyoruz Bu sene
Alaçatı güzel bende bir çeşme yapmıştım hiç hoşuma gitmemişti 😊 inşallah orada çok güzel vakit geçirirsin 😊
Biz de geçen sene çeşmeye gittik ama kocam beğenmedi Ben beğendim bu sene bilmiyorum alaçatı'ya gideriz dedi balıkesir'e gitmiştik orada yazdığımız da var aslında ben de Karadeniz turnesi yapmak istiyorum ama kocam gezmek istemiyor şehir şehir
Şehir şehir gezmekten ise bence Karadeniz'de doğa ile iç içe güzel bir yer bulup orada bir süre kalmanız bence daha güzel olur çocukta yok ise çok rahat olursunuz 😊
Yani çocuk var da iki tane oğlum var da ben sevmiyorum öyle doğayla işte Yani ben böyle karadeniz'i full seyir şeyi gezeceğim öyle en güzel yerlerinde kahvaltı edeceğim en meşhur yerlerine yemek yiyeceğim tarihi eser yerlerini göreceğim kocam da aynı senin kafanda böyle bir yere yerleşelim orada kafamızı dinleyelim
Hahaha bence mantıklı olan bu biz erkekler tatile bir noktaya gitmek isteriz onda da kafa dinlemek ailemiz ile eşimiz ile mesela geçen sene Dalaman da idim hoşuma gitti kışın sapancaya gittim sapanca da hoşuma gitti şimdi sıra Karadeniz bakalım önümüzdeki kış nasip olursa görmek aklımda kesinlikle yine bir sapanca var
Balıkesir ilk tatil diğeri belli değil
Erdek tavsiye ederim
ayvalıktayız inş tuttuk bile
Haha hayırlısı olsun 😊
Bende Karadeniz
Kafa dengisin 😉🤗
👍
🤗🤗🤗🤗
Memleketim olan Trabzon’a havasını bile özledim
bodrum
Bodrum güzel evet ama ben insanlardan uzak kalma taraftarıyım biraz da baş başa kalmak iyidir diye düşünüyorum 😋🤗
İzmir civarı çok güzel
Tatlil yapmayacam
Nedenn 😊
Yurt disi muhtemelen
😊😊 güzel
Evet
🤗🤗😉