Tatil & Seyahat Tatilde nereyi tercih edeceksiniz? MFıratU Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Malum yaz geldi zor bir yıl geçirdik stresinizi atıp dinlenmek için tatil düşünenler kararınızı verdiniz mi? Ben kaşa gitmeyi düşünüyorum Tatilde nereyi tercih edeceksiniz? Cevapla Tatil Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Her yaz olduğu gibi yine Antalya'yı tercih edecem 0 2 Yorumla MFıratU +1 yıl Tavsiye edilir kesinlikle canım antalya Yorumla Atlas_du +1 yıl antalya sivrisinekten gecilmiyor Yorumla
anamur10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Gönül ister bodrum ve yunan adalarında tatile gitmek ama anamur olacak 0 2 Yorumla MFıratU +1 yıl Oda olur be elbet bi gün Yorumla anamur10 +1 yıl İnşallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmiyorum evleneceğimiz zaman eşimle balayına gidecez beraber karar veririz 0 0 Yorumla
Üyeismi123_x Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl İzmir çok guzelyaaa 0 4 Yorumla MFıratU +1 yıl Alaçatı belki Yorumla Üyeismi123_x +1 yıl Daha önce hiç gitmedim bilmiyor İzmir'i görmeyi istiyorum ama Yorumla MFıratU +1 yıl Gitmediysen git ama yeni yerler görmek güzel oluyor Yorumla Üyeismi123_x +1 yıl Aynn Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Balkondayım 😎😎😎 0 1 Yorumla MFıratU +1 yıl Leğende al tatil gibi tatil Yorumla
QueenInTheNorth03 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl tatil yapacak para mı var 0 1 Yorumla MFıratU +1 yıl her şey pahalı haklısınız ama ilerde olur umarım hayt size de cömert davranır Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Bir hafta bodrumdayız bir haftada didim 0 2 Yorumla MFıratU +1 yıl Güzel bir plan Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Sağol Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 343 cevap paylaştı. Kendi yazlığımızı tabii ki.. 0 2 Yorumla MFıratU +1 yıl Kafa tatili diyorsun Yorumla gokantemur +1 yıl Hafta sonları tabii ki, cuma öğleden sonra, pazartesi sabahına kadar yani. Bakma hiç yazlıklar şimdi çok pahalı. 15 - 20 yıl önce kimse yüzüne dahi bakmıyordu.👍🏻 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Bulundugum yeri 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Kemer'den HD otel aldım. 0 1 Yorumla MFıratU +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Antalya 0 2 Yorumla MFıratU +1 yıl Antalya da 3 yıl yaşadım güzel yer kaş- kalkan daha özel benim iiçn Yorumla Cetin3240 +1 yıl Vay Benim Rutin Tatil Yerim Kumluca Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 362 cevap paylaştı. egeyi yine 0 0 Yorumla
schrödinger_cat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bodrum 😊 0 2 Yorumla MFıratU +1 yıl Popilizm Yorumla schrödinger_cat +1 yıl Yazlıkizm 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her yaz olduğu gibi yine Antalya'yı tercih edecem
Tavsiye edilir kesinlikle canım antalya
antalya sivrisinekten gecilmiyor
Gönül ister bodrum ve yunan adalarında tatile gitmek ama anamur olacak
Oda olur be elbet bi gün
İnşallah
Bilmiyorum evleneceğimiz zaman eşimle balayına gidecez beraber karar veririz
İzmir çok guzelyaaa
Alaçatı belki
Daha önce hiç gitmedim bilmiyor İzmir'i görmeyi istiyorum ama
Gitmediysen git ama yeni yerler görmek güzel oluyor
Aynn
Balkondayım 😎😎😎
Leğende al tatil gibi tatil
tatil yapacak para mı var
her şey pahalı haklısınız ama ilerde olur umarım hayt size de cömert davranır
Bir hafta bodrumdayız bir haftada didim
Güzel bir plan
Sağol
Kendi yazlığımızı tabii ki..
Kafa tatili diyorsun
Hafta sonları tabii ki, cuma öğleden sonra, pazartesi sabahına kadar yani. Bakma hiç yazlıklar şimdi çok pahalı. 15 - 20 yıl önce kimse yüzüne dahi bakmıyordu.👍🏻
Bulundugum yeri
Kemer'den HD otel aldım.
Hayırlı olsun
Kaputaş plajının güzelliğine bak be
Antalya
Antalya da 3 yıl yaşadım güzel yer kaş- kalkan daha özel benim iiçn
Vay Benim Rutin Tatil Yerim Kumluca
egeyi yine
Bodrum 😊
Popilizm
Yazlıkizm 🤣