Tatil & Seyahat Siz hangi bölgede tatil yapmayı tercih edersiniz? Nazliigulerrr Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi bölgede tatil tercih edersiniz? Ege Akdeniz Karadeniz Marmara Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz hangi bölgede tatil yapmayı tercih edersiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Marmara 0 0 Yorumla
Mert_Ankara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Marmaris tercihim. Ege dedim ama Akdenizin başlangıcı. 0 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İmkanım olsa kesinlikle Ege'de tatil yapmayı tercih ederdim. 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ege Akdeniz turu olabilir 1 1 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yenisin galiba hoş geldin Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 497 cevap paylaştı. ege sonra akdeniz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Marmara
Marmaris tercihim. Ege dedim ama Akdenizin başlangıcı.
İmkanım olsa kesinlikle Ege'de tatil yapmayı tercih ederdim.
Ege Akdeniz turu olabilir
Yenisin galiba hoş geldin
Ege ve Akdeniz
ege sonra akdeniz
Kesinlikle Ege
Ege ve Akdeniz
Sevgilimle her yerde
Akdeniz
Akdeniz akşamları