Tatil & Seyahat Sevgili ile tatile gitmek herkesin hayali mi? Sinirliyimgerginim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizle tatile gitmek ister miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler süper soru için 🔥 Sevgili ile tatile gitmek herkesin hayali mi? Cevapla Tatil Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Evet benim de hayalim tabi ki de 0 0 Yorumla
cool_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Sevgili değil de eşimle gitmek isterim, rahat bir şekilde 1 6 Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Nasıl rahat? Yorumla cool_boy_ +1 yıl Evlisin işte problem yok, sevgili olunca öyle değil Yorumla cngzrmkdr +1 yıl He kimse bi şey demeyecek tehlike yok falan kafası? Yorumla cool_boy_ +1 yıl Aynen Yorumla cngzrmkdr +1 yıl Anladım ama ben heyecanlı olması açısından sevgililikte gidilmesinden de yanayım Yorumla cool_boy_ +1 yıl Anladım hocam Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Evet heybeliadaya gitmek isterim yüzme bilen aklı başında biriyle 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim değil . Evlenmeden tatile filan gitmeyi doğru bulmuyorum. 0 0 Yorumla
Gezgin_Tatilci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Ben ya kız kardeşimle ya da fu. ckbody + kız kardeşim olarak gidiyoruz tatillere 0 0 Yorumla
DengeSiz_mişim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Zaten gidiyorum hayalim değil hatta sevgili olmadıklarımla da gidiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beraber en iyi aktivite bence. Evlenince o kadar tadı çıkmıyor. 0 2 Yorumla Kırlariçindebikız +1 yıl Evli misin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kırlariçindebikız evet Yorumla
çılgınbey34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Seksi. bir kadınla baş başa kalmak her erkeğin hayali 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. Ben gitmezdim gitmedim de 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Fotoğraf neymiş öyle be abla gözünü seveyim be abi 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 962 cevap paylaştı. Gidiyorum zaten tatildeyiz. 0 0 Yorumla
İcsel_perili Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Erkeğin olabilir evet ama kadınlar korkar 🤣🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet benim de hayalim tabi ki de
Sevgili değil de eşimle gitmek isterim, rahat bir şekilde
Nasıl rahat?
Evlisin işte problem yok, sevgili olunca öyle değil
He kimse bi şey demeyecek tehlike yok falan kafası?
Aynen
Anladım ama ben heyecanlı olması açısından sevgililikte gidilmesinden de yanayım
Anladım hocam
Evet heybeliadaya gitmek isterim yüzme bilen aklı başında biriyle
Benim değil . Evlenmeden tatile filan gitmeyi doğru bulmuyorum.
Ben ya kız kardeşimle ya da fu. ckbody + kız kardeşim olarak gidiyoruz tatillere
Zaten gidiyorum hayalim değil hatta sevgili olmadıklarımla da gidiyorum
Beraber en iyi aktivite bence. Evlenince o kadar tadı çıkmıyor.
Evli misin ki
@Kırlariçindebikız evet
Seksi. bir kadınla baş başa kalmak her erkeğin hayali
Tabiki evet kim istemez ki
Keyiflidir tabi sevgiliyle gitmek
Ben gitmezdim gitmedim de
Hayalim değil ama gitmek isterim
Fotoğraf neymiş öyle be abla gözünü seveyim be abi
Gittik. Çok eğlenceli oluyor.
Gidiyorum zaten tatildeyiz.
Böyle bir sevgiliyse tabiki 😁
Şöyle bir tatile ihtiyacım var