Ya tatil denince neden akla sadece güney geliyor ki. Bence Karadeniz de oldukça güzel bir alternatif.

Ya tatil denince neden akla sadece güney geliyor ki. Bence Karadeniz de oldukça güzel bir alternatif.
Mantıksız değil insanın sevdiği beğendiği bir yeri tercih etmesi gayette mantıklı bir hareket. Karadeniz köylerine çevremde tatil için giden insanlar var ve o köylerde hiçte hafife alınacak yerler değil tam tatil yeri.
Hayır mantıksız değil yani herkesin kendi kararı ve düşüncesidir. ben köyde yaşamadım daha önce hiç bu yüzden de nasıl bilmiyorum ama sevdiklerim olsaydı köyde de çok eğlenirdim zaten ama şu an tatil planım yok olsa da tek olacağım için sanırım güzel bir deniz tatilini tercih ederdim ben yani otel de kalırdım bu şekilde daha çok iyi oluyor benim için. bunun dışında da tatilin asıl amacı zaten eğlenmek ya da güzel vakit geçirmek olduğu için de isteyen istediği yerde tatil yapabilir yeter ki mutlu olsunlar ya da sevdikleriyle birlikte olsunlar
Yani köye tatil için gidiyorum en fazla 3 hafta kalıyorum. Ama bizim köy zaten yazlık gibi evimiz plajın yukarisinda kalıyor. Teknemiz var balık tutmaya veya gezmeye çıkıyoruz. Keyifli yani😊
Mantıklı yeşilliklerin içinde huzurlu olursun misali. 😊Lakin yarı Vejetaryen olduğum için köyde bayramda durmak istemezsin bayram harici olabilirdi
Cevap
9Cevap
Tabiki degil ne gùzel hemde mis gibi temiz havasınla sabahlara uyanacaksın hotellere o kadar para verecegime ter temiz mis gibi bir havada uyanmayı tercih ederim
Tatil dediğin dinlenmek, yemek yemek, uzanmak, uyumak, sonra tekrar dinlenmek olduğu için ve köyde de iş olduğu için kimse istemez 😂
Karadeniz'in doğası muhteşem ki en güzeli doğayla içiçe olmak bence.
Yaz tatili boyunca değilde belki 2 hafta 3 hafta geçirilebilir
Evet aşırı mantıksız köy ne ya görülecek onca güzellik varken ülkede
Mantıklı bence 😄 fındık toplama silah atma falan 😎
İnsanın 1 tatili var onu da köyde geçirmek istemez bence
Çabuk sıkılıyorum ben köyden ya kaçasım geliyor
Neden mantıksız olsun yeşilin verdiği huzuru ne verebilir ki?
@Like_A_Rock mavi renk
Tüm gökyüzü mavi değil mi zaten bak bak rahatla ama yeşili her yerde bulamıyoruz :) birde büyüdüğünüz yer beton ormanları ise yeşilin huzurunu bilmememiz normal, denizde durmaksızın devam eden dalga sesi beni bir süreden sonra geriyor bana sadece rüzgarın hafif sesi lazım
23 senedir böyle geçiriyorum mantıksız değil en azından köy havası alıyoruz
Yaylalar müthiştir.. parayı dert etmeyenlere turları öneririm..
Bir çok kişi yazlık kesimlerde sıcaktan bunalırken, soğukta üşüyüp kışlık mont giymek daha fazla çekici geliyor bana.
bayramda köyle çok zor olur , bağ bahçede iş güç varsa o başkadır
Seviyorum ben köyü, yemyeşil, doğayla başbaşa, sessiz sakin...
Köyü çok seviyorum ben köy benim için güzel tatil olurdu
Türkiye’de olduğum zaman köyden çıkmam..
Verilebilecek en mantıklı karar
Yo çok mantıklı şu an köyden yazıyorumm
hiç isteyeceğim bir şey değil
Mantikli kafa dinliyorsun biraz
Yoo gayet mantıklı
Mantıksız değil tercih meselesi
Bi Karadeniz turu güzel olurdu.
Köy tatili saçma
Benim için köy şehirden daha iyi.
Hayır değil
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?