İllaki Akdeniz'e gidip şıpırdık şıpıdık yüzmem mi lazım 🙄
Evet, güzel olur
Hayır, benlik değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İllaki Akdeniz'e gidip şıpırdık şıpıdık yüzmem mi lazım 🙄
Her şeyin yeri ayrı plaja da gider yüzersin Trekking de yaparsın tarihi geziler de yaparsın balığa da gidersin ama köy hayatı bir başka benim için terapi. Köyde bahçem vardı sattım çok pişman oldum yazları sebze yetiştirirdim meyve ağaçlarına bakardım keşke satmasaydım.
Bence alternatif tatil yeri olabilir sonuç olarak kişi kendini nerede huzurlu hissediyorsa orada tatil yapmalıdır. yani ister yurt dışına çıksın ister tatil şehrine gitsin isterse de köye gitsin ben köyü tercih etmem çünkü sıkılırım bana göre kafamı dinleyeceğim bir deniz tatili daha güzel olabilir Antalya gibi mesela. ya da İzmir de olabilir veya durumum varsa yurt dışı
Elimde olsa oradan hiç gelmem. Havası, suyu, doğası.. her şeyi bambaşka ve sanki her gün insana yeniden doğmuş hissini veriyor. Metropoller o kadar kirlendi ki insanlar en ufak fırsatında köy tarzı ortamlara kaçmaya başladı. Benim için en güzel tatil, köy tatili o yüzden tavsiye ederim.
Köy yerinde boş oturanı sevmezler, ille bi iş kakırtırlar insana. Arada keyfe keder çalışıyorsan sorun değil de kendini tarlada sabanda bulursan fena yani :D
Tatil dediğin arada sadece gebeşmeye izin vermeli, nerede olursa olsun.
Cevap
33Cevap
Alternatif değil asıl tatil budur ozelliklede benim gibi koyunuz Karadeniz de bir yayla köyü ise ohhh misss deniz yakın dağ yakın
Ahaaaa. Tam benlik yer. Doğaya bayılıyorum. Tabiki de doğa da tatil yapmaya tatil derim ben. Gideceğim yerlerde kalabalık insan topluluğu varsa ben o yerde kafa dinleyip keyif alamam. Ben az 'insan çok huzur' bu düşüncedeyim. Gercekten bana göre öyle. Mesela denize gitmeyi severim ama insanın çok olduğu yerde keyif alamam mesela. O benim için tatil olmaz.
Çalışılmayacaksa gerçekten iyi gelebilir. Ama ben en fazla bir ya da iki hafta kalabilirim. Daha fazlasına gelemem. Her yıl gideriz Ağustos ayında mecburiyetten. Üff :/
Köye tatile gitmek kadın için tatil değildir görev yerini değiştirmiş demektir. Kendi evinin işlerinden kendi mutfaginin tezgahından başka bir evin işine mutfagin tezgahına gitmiş olur
Yılda 1-2 defa tatil fırsatı geliyor onuda ben şahsen köye giderek tatilimi harcamam çünkü köyde en fazla 1 gün bilemedin 2 gün durabilirsin yani 3. gün canın sıkılır.
Yobaz insanlari görmektense, b. k kokusuyla uyanmaktansa, karınca ve binlerce böcek ısırığına maruz kalmaktansa denizi tercih ederim.😂
Benim köyümde antalya'da olduğu için tatil ayağımda zaten,
. Ben merkezdeyim köyümde 30km uzaklıkta 😅
Olabilir. Güne sevimli buzağı yavrularını görerek uyanmak, yeşillik ve huzur vs Kesinlikle Ilgazı tavsiye ederim 😊
Kesinlikle tatil için tercih edilebilecek en güzel seçeneklerden biri. Oh mis doğayla iç içe 🍃🍃
Ben her sene en az bir iki hafta gidiyorum. Köyümüzün denize kıyısı olduğu için tatil tadında geçiyor günler
Çok severim artık bir tatile gideyim de neresi olursa olsun
Tercih meselesi nerede nasıl mutlu ve huzurlu hissediyorsan her yer tatildir.
Bende tam tersi :))) tatillerde şehire ayak basiorum mecbur ailem orada gitmeliyim 🤷
illaki deniz kenarında şıpıdık şıpıdık yürümek lazım
Akdeniz seni çağırıyor 😅 burada yapılır tatil
Köy egede falansa olur ama bizim köy sivasta olduğu için hayır diyorum jajsakakka
Köye gitmek benim için tatil değil. Sadece gezmeye her zaman gittiğim yer..
Akdeniz'den bir köy edinerek hem köy tatili hem şıp şıp tatili bir arada sürdürebilirsiniz💁🏻♀️
evet o doğa seslerini dinlemek o boydan boya yeşil olan yerleri görmek bir tatildir bence
Önceleri eziyet ve sıkıcı gibiydi. Ama şimdi hasret kaldım.
Ben zaten o alternatifi her sene değerlendiriyorum😬
Ben köyde yaşıyorum zaten çiftliğimiz var bıktım istemem bu tatili.
Olabilir tabii ki!😌 Böcekler benden uzak dursun yeter ki
Köyde en fazla 1 kaç gün duruluyor ya sonra sıkıyor. Deniz tatili daha iyi gibi sanki
Akdenizde bir köy olsa (( hem yarin de burada ((
Yemek yapıp bulaşık yıkadığım bir ortama ben tatil diyemiyorum 🤔
Köy köy diye ağlayanlarin köyde yaptığı her şeyi ben günlük hayatımda yaşıyorum zaten
Köy havası köyde yiyecegin basit birşeyler bile insanı kendine getirebilir bi köy tereyağınla peyniriyle basit bir kahvalti bile yeter belki
benim için havuzu denizi olmayan tatil olmaz yazın çıkabiliyorum sadece tatile ondada bırakında su ya gireyim
Antalya'da sıcaktan yanacağıma Karadeniz e gider serin serin temiz hava alıp kötü enerjimi atarım mis
akabalar olmasa yabancı kişiler olsa olabilir ama bizim köy 7 24 her alan yaayılmış akrabaa dolu.
Yeşillik orman içiçe muhteşem bir şey demir kalabaligindan stresinden uzak ooooo missss
genelde yazları ve kışları gideriz ama çok kalmayız ama plajımı da eksik etmem yanii.
köye gitmek en iyisi demiyim de araada kuzenlerde olduğu zaman çok hoş oluyor.
Tatil köyü ise evet🙄
Köy hayatini parise bile degismem be 😍😍😍
Köy havası çok güzell.. Dinlendirir
Temiz hava alternatif olamaz.
Dusuk butceli olarak evet
Benim için doğa her zaman önceliklidir..
Yok benlik değil
Köyde iyi bir tatil seçeneği olabilir.
Olur biraz yalnız kalıp kafa dinlerdim
Kafayı dinlendirmek lazım tabii
Ne güzel köy neresi bura
her sene yaparımmm
Evet, güzel olur bence
zaten hayatımı orada geçiriyorum :D
Güzel olabilir köy güzelse tabi
Köy tatili enfes olur ha 😂
Hangi köye gittiğine bağlı
Evet güzel olur